Vesimies 20.1.–18.2.

Nyt on aika ottaa ohjat omiin käsiin. Janoat elämääsi jotain muutosta, mutta suunnitelmasi saattavat aiheuttaa ihmetystä lähimmäisissäsi. Mahdollisesta konfliktista huolimatta saat asian ratkaistua, kun käytät positiivista energiaasi sen hoitamiseen.

Kalat 19.2.–19.3.

Muistathan olla jämäkkänä, jos sinua pyydetään tekemään itseäsi koskevia muutoksia. Joku saattaa käyttää hyväntahtoisuuttasi hyväkseen, joten mieti kahdesti ennen kuin vastaat kyllä. Viikonloppuna on luvassa jännittäviä hetkiä.

Oinas 20.3.–19.4.

Edessäsi on kiireinen viikko. Pääset vihdoin toteuttamaan suunnitelmiasi etkä lannistu pienistä vastoinkäymisistä. Viikonloppuna pystyt ottamaan rennommin ja ehkäpä hieman hemmottelemaan itseäsi.

Härkä 20.4.–20.5.

Ihmissuhteisiin liittyvissä asioissa kannattaa nyt olla varovainen, ettei kukaan vain pahoita mieltään. Ilmassa on jännitteitä, ja lojaaliuttasi koetellaan. Huolehdi myös, että työn ja vapaa-ajan suhde pysyy kunnossa.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Uskaltaako vai ei? Olet saattanut miettiä pitkään, olisiko jokin suunnitelma toteuttamiskelpoinen, mutta nyt ei enää kannata jossitella vaan ryhtyä töihin. Viikonloppua kohden riskinottokykysi kasvaa. Toki voit joskus epäonnistua – mutta mitä jos onnistutkin?

Rapu 21.6.–22.7.

Sinulla menee nyt lujaa! Älä anna kenenkään estää sinua, äläkä myöskään menetä itse uskoasi. Asiat ovat saamassa uuden käänteen: voit sijoittaa itseesi, kunhan olet kuitenkin tarkkana, ettei rahankäyttösi lähde lapasesta.

Leijona 23.7.–22.8.

Olet uskaliaalla tuulella etkä pelkää sekoittaa pakkaa. Jos se saa asioita liikkeelle, anna mennä! Jos ärsyyntymiskynnyksesi on matalalla, viikonloppuna luvassa voi olla ihmissuhdedraamaa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Olet helposti innostuva, joten haalit joskus liikaakin tekemistä. Nyt kannattaa keskittyä olennaiseen, sillä onnistumisen merkit ovat nähtävissä. Jokin asia on muutoksen kourissa, mutta lopputulos selkiyttää kokonaisuutta.

Vaaka 23.9.–22.10.

Ihmissuhteesi kukoistavat, mutta eräs erityinen suhde saattaa aiheuttaa hiukan päänvaivaa. Orastavalle romanssille kannattaa antaa aikaa, älä ole liian suorasanainen. Kärsivällisyys palkitaan!

Skorpioni 23.10.–21.11.

Nyt voi olla oikea hetki ottaa perheenjäsenten kanssa puheeksi jokin pitkään askarruttanut asia. Näkyvissä on muutos, eikä se välttämättä ole helppo. Tärkeää on kuunnella kaikkia ja pyrkiä kompromissiin.

Jousimies 22.11.–20.12.

Olet valmis uusiin seikkailuihin. Jokin pitkäaikainen unelmasi saattaa toteutua, joten usko itseesi ja ota riskejä. Luovuutesi on nyt huipussaan, joten luvassa on erittäin positiivinen ajanjakso.

Kauris 21.12.–19.1.

Nyt on paras pitää kukkaronnyörit suhteellisen tiukalla, vaikka sinun tekisikin mieli törsäillä. Kannattaa silti selailla kirpputorien tarjontaa, sillä voit löytää aarteen. Voisit kokeilla myös jotain uutta harrastusta.

Related Post