Mielenkiintoista

Kyllä me sulle mies löydetään!

Nainen erosi. Päätti olla haluamatta ainakaan vuoteen parisuhteeseen. Vaan eipä ollut hänen päätös oikea hänen lähipiirilleen. ”Kyllä me sinulle mies löydetään” oli yleinen lause, jota nainen sai kuulla ystäviltään.

Onhan se yleistä. Ladata Tinder kolme minuuttia siitä, kun on eronnut. Joillekin se on itsestäänselvää. Heille jotka sitten isoon ääneen on naittamassa sinkuksi jäänyttä jollekin toiselle.

”Ota nyt joku edes kokeeksi”. Naiselle sanottiin myös. Ihmisen toimesta jolla on vain se joku. Suhde jossa ei ole muuta kuin se suhde, mutta kun suhde pitää olla. Vaihtoehtona olisi jättää sattumalle tilaa, että sen jonkun sijaan tulisikin sellainen joka tuntuu oikeasti oikealta.

Miksi parisuhteellisen ystävän on tärkeä löytää sinkuksi jääneelle tai päässeelle heti joku toinen? Enemmän minä kaipailisin sellaista, että vain sen jonkun kanssa suhteessa olevaa kannustettaisiin jäämään sinkuksi, koska parisuhde ja rakkaus vain pelkän tavan vuoksi on kaikkia kohtaan väärin.

Sen jälkeen sinkuksi jääneelle voisi sanoa, että kyllä me sinulle aikaa ja tilaa annetaan. Älä lataa Tinderiä, lataa itseäsi.

Related Articles

Back to top button