Uutiset

Nick Carter haastaa oikeuteen häntä raiskauksista syyttäneet naiset

Nick Carter väittää menettäneensä yli 2 miljoonaa dollaria syytösten takia.

Etenkin 1990- ja 2000-luvulla suursuosiossa olleen poikabändin Backstreet Boysin laulaja Nick Carter on nostanut vastakanteen kahta naista vastaan, jotka ovat syyttäneet häntä raiskauksesta. Carter syyttää naisia ”opportunisteiksi, jotka haluavat hyödyntää Me Too -liikettä”.

LUE MYÖS

Backstreet Boys -tähteä syytetään 20 vuoden takaisesta raiskauksesta – lakimies kiistää kaiken

Carterin vastakanteessa väitetään, että naiset yrittävät pilata Carterin maineen saadakseen huomiota ja mainetta tai kiristääkseen rahaa häneltä. Carterin kanteen mukaan hän menetti 2,3 miljoonaa dollaria syytösten seurauksena.

– Carter ei salli itsensä tulla tahratuksi tällä tavalla, kanteessa sanotaan The Guardianin mukaan.

– Maineen ja nimen suojeleminen ja valehtelijan kutsuminen valehtelijaksi ei ole uhrin syyttämistä tai kiusaamista. Se on yksinkertaisesti totuuden kertomista.

Shannon Ruth -niminen nainen haastoi Carterin viime joulukuussa oikeuteen 20 vuoden takaisesta väitetystä raiskaustapauksesta. Naisen mukaan laulaja pakotti hänet keikkabussin vessassa seksuaalisiin tekoihin, kuten suuseksiin, jonka myötä hän sai tautitartunnan. Lopuksi Carter raiskasi nuoren uhrinsa.

Samankaltainen kokemus on väitetysti ollut myös kolmella muulla nimettömänä pysyvällä naisella, jotka osallistuivat oikeuteen vietyyn syytökseen. Naiset haluavat Carterin vastuuseen teoistaan.

Laulajan lakimies kiisti Ruthin syytökset tuoreeltaan kutsumalla naisen kommentteja valheellisiksi väittämiksi. Hänen mukaansa Ruth on esittänyt epätosia väittämiä Carteria kohtaan jo vuosien ajan.

Ruthin lisäksi Carter on nostanut kanteen Dream-tyttöbändin entistä jäsentä Melissa Schumania vastaan. Vuonna 2017 Schuman syytti häntä raiskauksesta, joka olisi tapahtunut 2000-luvun alussa. Syyttäjä ei kuitenkaan nostanut syytettä.

Related Articles

Back to top button