Horoskooppi

Päivän horoskooppi keskiviikko 19.4.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Jos et ole viime kuukausina saanut mitään ihmeellistä uutta mieltä kohottavaa tai elämänlaatua parantavaa, ehkä ylellistäkin, voi olla viimeisiä hetkiä tarttua sellaiseen. Planeetat tukevat myös kaikkea sellaista, mikä tuo sinut esiin. Nyt voi hankinnoissa olla erikoisia piirteitä tai yllättävä impulsiivinen ostos!

Härkä (20.4.-20.5.)

Taustatekijänä toimiminen voi tuntua erityisen voimakkaasti myös tänään, ja se voi olla merkityksellistä myös salatun tiedon kannalta. Kaikenlainen mystiikka saattaa kiehtoa, ja siihen tarkoitukseen löytyy kirjallisuutta. Dynaaminen Uranus voi toisaalta tökkiä sinua eteenpäin jossain uudessa linjassa.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Jokin laajalle levittäytyvä hanke voi kilpistyä tähän jaksoon, ja kokoavat kykysi ovat testissä. Voisit tuntea itsesi kuvaannollisesti messuemännäksi tai erilaisia lankoja käsissä piteleväksi hahmoksi. Tai sitten sorminäppäryytesi on käytössä somen monimutkaisissa kuvioissa. Lempeyttä pitäisi olla tarjolla!

Rapu (21.6.-22.7.)

Kuten aiemminkin on tullut todettua, pyrkimyksesi suuren päämäärän saavuttamiseen ovat korkealla ja jotkut merkkisi edustajat eivät kaihda keinoja päästäkseen siihen. Jokin merkkipaalu on juuri nyt näköpiirissä tai saavutettu tai sitten näyt enemmän ympäristössäsi. Tunteiden kohde askarruttaa yhä!

Leijona (23.7.-22.8.)

Pluton tulosta vastakkaiseen merkkiisi ehtii puhua vielä kauan, sillä planeetta on vasta vesimiehen alussa, ja sen suhdeasioita terävöittävä vaikutus saattaa tuntua juuri sinun kohdallasi vasta usean vuoden kuluttua. Aivan toisenlaiset vaikutukset ovat juuri nyt ajankohtaisia ja maineesi voi nousta kohisten!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Onkohan pankkiasia tai hankintaan liittyvä aihe esillä? Ainakin mielesi näyttäisi hakeutuvan helposti tällaisten aiheiden pariin ja ehkä poikkeuksellisen suureellisesti. Asemasi mietityttää myös ja haluat todennäköisesti lisää arvostusta. Se voi onnistua yllättävässä mielessä. Työpaikan suhde määrittää jotain!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Mikäli sinulla on yhteistyöhanke meneillään, voi siinä olla jonkinlainen virstanpylväs tai sitten se laajenee tai tulee näkyville. Suhde-elämäsi saattaa olla mielenkiintoisessa vaiheessa näinä aikoina, sillä ehkä kaipaat jotain suurempaa kuin ennen tai lisää tilaa tai vapautta. Jokin seikkailu yhdistää!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Töiden suorittamiseen tai arjen asioiden pohdiskeluun tai järjestämiseen uppoaa varmaankin paljon ajatuksia ja energiaa. Jokin tehtävä on todennäköisesti kulminaatiopisteessä ja jatkossa käytät siihen vähemmän aikaa. Tämä voi olla aikaa, jolloin ihastut varattuun ihmiseen ja olet muutoin mustasukkainen!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Elämässäsi on todennäköisesti ollut viime aikoina enemmän viihdettä, vapaa-aikaa, leikkiä tai pelejä, ja jotkut jousimiehet ovat saaneet myös runsaasti ihailua osakseen. Rutiiniin perustuvalle suhteelle tämä on voinut olla koettelemusten aikaa, koska käsityksesi rakkaudesta on varmaankin saanut uusia sävyjä!

Kauris (21.12.-19.1.)

Kotiasioissa on voinut olla kaikenlaista tekeillä viime aikoina ja asiat ovat vaatineet ehkä myös avoimempaa suhtautumista tai vaikkapa uusien huonekalujen hankintaa. Olet yleensä ylpeä omistuksistasi, ja tämä aihe on vielä tapetilla. Suhde-elämässä kannattaa vaalia myös rutiineja, mutta tunne ei ole kovin voimakas!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Yhteydenpito sujuu todennäköisesti erinomaisesti vieläkin ja voit saada hyvän yhteyden jopa ihmiseen, jonka kanssa välit eivät olleet parhaalla tolalla. Merkurius ja Uranus ovat puolestaan haasteellisessa asemassa merkkiisi ja vaativat jotain muutosta tai uudelleenjärjestely kotiasioissa tai lähipiirissä.

Kalat (19.2.-19.3.)

Onkohan tähän päivään kulminoitumassa jokin vaihe, joka on vienyt sinua eteenpäin raha-asioissa, kuten tulonhankinnassa, tai jossain hankkeessa, johon liittyy vahvasti materia ja kaikki konkreettinen? Kodin kaunistaminenkin voi olla agendalla näinä viikkoina, mutta romantiikka ehkä sakkaa!

Related Articles

Back to top button