Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu, Venus ja Jupiter ovat yhtymässä merkissäsi, ja vaikutuksen pitäisi tuntua merkittävänä hyvänolontunteena tai vapautumisena! On mahdollista, että olet jollain tavalla esillä, ja olemuksesi voi tehdä suuren vaikutuksen johonkin ihmiseen. Suhteessa on erinomainen tilaisuus saada uusi alku liikkeelle!

Härkä (20.4.-20.5.)

Onko nyt jonkun salaperäisen seikan läpivalaisun aika? Via onko jotain muuta ihmeellistä tai salamyhkäistä tekeillä? Juuri nyt sinua saattavat kiinnostaa aivan muut asiat kuin päivän työrutiinit, ja henkinen herätyskin on mahdollinen. Suhdeasioissa näet piileviä mahdollisuuksia tai ihastut salaisesti.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Suuri mahdollisuus näyttää olevan tiimissä tai ryhmätoiminnassa, ja niiden avulla saatat päästä pidemmälle kuin uskoitkaan. Into ja usko tulevaisuuteen leimaavat useimpien kaksosten päivää, ja pystyt näkemään asioiden tilan hyvin laajalla kentällä. Pidä useista naruista kiinni ja näe ystävyyden voima!

Rapu (21.6.-22.7.)

Toiveesi työelämässä tai uralla ovat kohonneessa tilassa, ja työympyröihin näyttäisi liittyvä paljon tunnetta ja erilaisia kemioita ihmisten välillä. Pyrkiikö joku ohitsesi vai onko joku sinulle kateellinen? Kaikenlaiset pyrkimyksesi ovat nyt tapetilla ja lähipiirissäkin näyttäytyvät kunnianhimo ja tavoitteellisuus.

Leijona (23.7.-22.8.)

Planeetat oinaan merkissä sijoittuvat merkkiisi siten, että nyt voi olla ennätysvauhtia tiedossa! Merkitseeköhän se sitä, että matkakuume nousee korkeuksiin tai sitä, että olet valmis tekemään rohkeamman reissun tai retken? Suhdeasioitakin hoidetaan paremmin matkan päällä tai tapaat jonkun matkalla!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kuun, Venuksen ja Jupiterin yhtymä innokkaassa ja aloitteellisessa oinaan merkissä osuu merkkiisi siten, että talousasiat voivat olla enemmän esillä tai kohentua huimasti. Tai sitten sinulla on halu sijoittaa johonkin enemmän, jotta pysyt ajan hermolla tai näytät dynaamiselta. Suhteen alku voi häämöttää, ainakin mielessäsi!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Poikkeuksellinen kuun, Venuksen ja Jupiterin yhtymä vastakkaisessa merkissäsi oinaassa voi tuoda yhteistyöhön jotain aivan uutta. Kaikkea leimaavat intomielisyys, energia, urheus ja valloittaminen. Jos ei omassa elämässäsi, niin läheisten elämässä tapahtuu ja rohkeutta tulee esiin hankkeissa.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Oinaassa sijaitsevien lukuisten planeettojen myötä useimmilla merkeillä on tilaa uusiin alkuihin ja aloitteellisuuteen. Tämä koskee myös sinua, ja yksi osa uutta alkua vaikuttaisi liittyvän työelämään ja arjen järjestämiseen. Uusi työmahdollisuuskin voi ilmetä. Rakkaudessa tärkeintä on asioiden toimivuus!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Merkkiisi kohdistuu nyt ennätysmäärä vauhdikkaita planeettakuvioita! Tämä saattaa johtaa siihen, että juuri nyt ja lähipäivinä haluat liikkua enemmän tai lähdet uuteen harrastukseen. Tällainen voi näkyä myös tyylissäsi, johon voi tulla enemmän vauhtiraitaa, rohkeutta tai nuorekkuutta. Ihastumista on ilmassa enemmänkin!

Kauris (21.12.-19.1.)

Nyt esillä on aiheita, jotka kääntävät sinua lähipiirin, perheen tai kodin puoleen. Tuntuuko sinusta, ettet voi enää viivytellä näihin liittyvän asian kanssa? Ehkä asioihin on tartuttava selkeällä ja ripeällä otteella, muutoin et saa hyväksyntää. Suhteissa voi ilmetä ristiriitaisia aiheita ja tunnepurkauksia.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Jossain pienimuotoisessa tekemisessä voi olla uusi alku. Luovaa energiaa on runsaasti viime viikkojen tapaan, ja se vie herkästi mukanaan. Sitä vastoin, et niinkään viihdy rutiinien parissa tai kuivakkaassa ympäristössä. Keskustelut tunteista tai taiteista voivat olla mannaa sielullesi ja parantaa mielentilaasi.

Kalat (19.2.-19.3.)

Nyt voi olla aika tarttua paremmin mammonaan liittyviin kysymyksiin. Planeetat voivat saada shoppailuinnon syttymään ja lompakon aukeamaan jopa liiankin helposti tunteiden houkuttelemana. On tietenkin totta, että tarvitset oikeasti tavaroita. Kehollisten nautintojen aika on nyt!

Related Post