Oinas (20.3.-19.4.)

Tänään on voimakas kuun ja Marsin yhtymä taivaalla. Se laittaa käärimään hihat ylös ja toimimaan ja siksi sinäkin saat aikaiseksi asian, joka oli antanut odottaa suorittamistaan. Olet tietty yleensäkin aikaansaavaa tyyppiä, joten tänään on tuli hännässä. Jokin maallinen hanke on yhä meneillään! Runsautta voi tulla pian!

Härkä (20.4.-20.5.)

Nyt saattaa olla ilmassa ärtymystä, joten varaudu siihen niin, ettet itse ainakaan aloita riitaa! Ehkä sinulta vaaditaan jotain, mikä pitäisi tehdä itsellesi epäsopivaan tahtiin tai liian kiireessä. Vai suoritatko vielä pitkäaikaista hanketta, joka voi johtaa myös menestykseen? Venus tuo yhä lämpimiä keskusteluja!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Voit omata erinomaista tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä näiden parin päivän ajan. Se voi johtaa menestykseen tai tunteeseen siitä, että olet menossa oikeaan suuntaan. Erityisesti paperiasiat ja tiedon välittäminen onnistuvat perusteellisesti. Olisiko naapuruston kanssa tekeillä jotain aktiivista?

Rapu (21.6.-22.7.)

Ehkä sinulla ilmenee nyt yhtäkkistä tarvetta ryhtyä johonkin käytännön työhön, kuten tonkimaan puutarhassa, järjestämään kotisi tavaroita tai tarttumaan käsityöhön tai kokkailuun pitkästä aikaa. Ehkä putsaat enemmän paikkoja ja työpöytäsi turhat paperit joutavat pois. Rauhoittumisen tarvekin alkaa jo näkyä.

Leijona (23.7.-22.8.)

Sinulla on kovat piipussa ja haluat antaa parastasi muille, oli sitten kyse hyvistä työsuorituksista, esiintymisestä työssä tai harrastuksessa tai pienemmistäkin asioista. Mammonaakin olisi kai saatava lisää. Sinulla on näinä viikkoina enemmän rohkeutta mennä kohti ihastuttavaa ihmistä!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Olennaista näinä viikkoina on se, että sinulla on erinomaiset edellytykset edetä yhteiskunnan portailla ja saavuttaa suurempi kuulijakunta ajatuksillesi. Itseluottamuksesi on kohdillaan, mikä auttaa monessa asiassa. Onko elämääsi jo ehtinyt tulla enemmän yhteyksiä ulkomaihin tai muihin kulttuureihin?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Sinulla olisi hyvät edellytykset tarttua rivakasti yhteisön teemoihin ja alkaa ajaa jotain asiaa. Aktiivisuus verkostossa voisi sopia sinulle myös, sillä aikaansaannokset ja mielipiteiden terävyys näkyvät. Vai oletko aloittamassa ryhmäliikuntaa? Ymmärryksesi jostain talousasiasta kasvaa kasvamistaan.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Tarve jonkin seikan esittämiselle ja sen kautta pätemiselle on monen skorpionin kohdalla kova! Ehkä elämässäsi on kohta, jolloin kyvykkyytesi täytyy näkyä, sillä se on sinulle eduksi. Vaikea kysymys perheeseen tai asumiseen liittyen on yhä tapetilla. Onkohan asuntosi sijainti paras mahdollinen?

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kuu ja Mars ovat tulimerkissä leijonassa molemmat pari päivän ajan ja ne tukevat omaa tulisuuttasi muun muassa voimakkaammilla ilmaisuilla. Saatat tuoda mielipiteitäsi erittäin selkeästi näkyviin. Lentoon lähteminen kiinnostaa, joten rutiinityöstä ei taida oikein tulla mitään. Onko rakkaus taka-alalla tai vällyjen alla?

Kauris (21.12.-19.1.)

Joitain salaperäisiä kuvioita voi olla tiedossa. Et ehkä tiedä kuka on puolellasi ja kuka sinua vastaan ja joudut siksi tarkkailemaan muita ihmisiä. Ehkä talous osoittautuu kimurantiksi tai ainakin sellaiseksi, joka vaatii aloitteita. Pidä harrastustoimintaa yllä, sillä voit edetä siinä suurin harppauksin!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Sinulla voi olla hyvin aktiivista, äänekästä tai rohkeaa kanssakäymistä erityisesti tänään, kun kuu ja Mars ovat suhdesektorillasi. Teräviä kommentteja voi esiintyä puolin ja toisin, ja riita ei välttämättä ole kaukana. Kodin kunnostaminen tai sen mukavuuden parantaminen on monen agendalla, ja siihen liittyy suhde.

Kalat (19.2.-19.3.)

Pitkäaikaiset Saturnus ja Neptunus ovat merkissäsi ja koko ajan taustalla tuomassa muun muassa tarvetta keskittyä uusiin elämän perustoihin. Nyt voi tulla yhtäkkistä tarvetta toimia työssä tai arjessa nopeaan tahtiin, ilman että varsinaista palkintoa on luvassa. Onneksi Venus pitää yllä luovuutta, viihdettä ja tunnetta!

Related Post