Horoskooppi

Päivän horoskooppi keskiviikko 25.01.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Useat planeetat vievät sinua näinä päivinä melko korkeisiin sfääreihin, pois rutiinien ja perhekeskeisyyden maailmasta. Uudet ja salaperäiset aiheet voivat kiinnostaa ja ehkä haluat stimuloida älyäsi niillä. Alitajunta on myös voimakas, joten kuuntele sen viestejä, vaikka unimaailman välityksellä!

Härkä (20.4.-20.5.)

Päämäärätietoisuutesi on koholla näinä päivinä ja se on saattanut näkyä siinä, miten koet oman arvosi ja aikasi käyttämisen eri asioihin. On mahdollista, että arvostuksesi tietyissä piireissä onkin jo kasvanut ja mahdollisuudet kasvun jatkumiseen ovat hyvät. Tärkeää on, että pelaat hyvin toisten kanssa yhteisillä pelisäännöillä!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Yhteydet muihin alueisiin, ulkomaihin tai ulkomaalaisiin näyttäisivät olevan yhä ajankohtainen aihe, ja työssä se voi merkitä myös työmatkoja. Työkenttäsi voi koko ajan laajentua kohti uusia horisontteja, ja myynti- tai markkinointityössä sen havaitsee hyvin. Aamun epävarmuuden tunteet lieventyvät iltaa kohden!

Rapu (21.6.-22.7.)

Näinä päivinä ilmassa voi olla enemmän kysymyksiä siitä, miten koet materiaalisen turvallisuuden ja rahatilanteesi. Vaikka yleinen turvallisuus voi askarruttaa tavallista enemmän, yritä olla huolehtimatta liikaa siitä, mihin et voi vaikuttaa. Marsin kuukausia kestäneen aseman myötä alitajuntasi tulee tutuksi.

Leijona (23.7.-22.8.)

Talousasioiden hoitamisessa on voinut olla pientä häikkää eilen ja tänään, mutta kyseessä on ehkä vain keskittymishäiriö tai pieni virhe. Ole kuitenkin tarkkana lukujen kanssa! Yhteistyö saattaa vaatia enemmän näinä viikkoina, mutta tärkeää on osoittautua luotettavaksi ja työteliääksi. Parisuhdekin vaatii paljon!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Näinä viikkoina kurinalaisuus ja terveyden vaaliminen ovat in, ja huomaat myös miten sutjakkaasti rutiinien pyörät pyörivät työssä tai harrastuksissa. Saatat olla nyt elämänvaiheessa, jossa tähtääminen tavoitteeseen menee kaiken edelle, ja päämääräsi vahvistuu päivä päivältä. Onko työhön liittyvässä suhteessa vakavoitumista?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Arjessasi voi olla näinä päivinä tekijöitä, jotka saavat asiat soljumaan spontaanisti, ehkä kaoottisessa järjestyksessä, mutta järjestyksessä kuitenkin. Toisten rooli voi yhtäkkiä osoittautua varsin merkittäväksi, näyttäväksi tai avartavaksi, ja saatat törmätä suoranaiseen tietäjään tai guruun!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Sinulla on riittänyt useita voimakkaita planeettavaikutuksia jo parisen vuotta, ja elämänmuutoksia on varmaankin tullut niiden myötä. Vieläkin merkkiisi kohdistuu näitä vaikutuksia, ja joidenkin skorpionien on aika tehdä muutokset vasta myöhemmin. Tällä hetkellä ilmassa on jotain ärsyttävää mutta järkesi on kirkas!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Taitosi itseilmaisussa ovat saattaneet kehittyä jo parin vuoden ajan, ja se on ehkä ilmentynyt opiskelussa, jossa käytännön tietojen täydentäminen on saattanut olla tarpeen. Ota vieläkin lähikuukausina onkeesi tiedolliset puutekohdat ja niiden paikkaaminen. Jos uusi suhde on meneillään, sanat ovat hyvin tärkeitä!

Kauris (21.12.-19.1.)

Konkreettisia aiheita on yhä agendalla, ja ne voivat ulottua laidasta laitaan, vaikkapa sisustusintoilusta, tavaroiden karsimisesta erikoisten tavaroiden hankintaan. Pidä huolta, ettet osta jotain mitä myöhemmin kadut. Mielessäsi voi käydä jopa sijoittaminen taiteeseen tai muuhun kauniiseen!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Sinulla on voinut olla suuri tarve saada asiat kohdilleen tai uusi järjestys aikaiseksi ja se ehkä alkaa hahmottua lopulliseen muotoonsa. Suhteisiin näyttäisi liittyvän näinä päivinä myös järjestettävää ja sopeutumista uusiin konkreettisiin puitteisiin. Onko sinulla vai jollain läheisellä meneillä elämän uudistaminen?

Kalat (19.2.-19.3.)

Ilmapiiri alkaa muuttua dynaamisemmaksi iltapäivästä, kun kuu saapuu oinaan merkkiin pariksi päiväksi. Sinullakin siis voi tulla uutta vipinää kinttuihin, varsinkin joidenkin käytännön asioiden tai ruuanlaiton parissa. Käytännön asiat tai rutiinit eivät muutoin välttämättä kiinnosta, vaan pakenet mystisiin maailmoihin tai kauas.

Related Articles

Back to top button