Oinas (20.3.-19.4.)

Voimakkaat planeettavaikutukset kuten tänäänkin lisäävät yleensä tapahtumarikkautta ja kokemusten intensiivisyyttä. Venuksen ja Jupiterin myötä paljon haluja ja tarpeita on ilmassa, myös kauneuteen ja värikkyyteen, mikä voi näkyä vaikkapa kodin sisustamisessa. Mars voi tuoda täyttä tohinaa ilmapiiriin!

Härkä (20.4.-20.5.)

Se, mitä taka-alalla tapahtuu, on voinut olla poikkeuksellista reilun viikon ajan. Syvennytkö yhä mieluiten siihen, mikä ei ole näkyvää tai mikä liittyy enemmän elämän reuna-alueisiin? Tiedon omaksuminen voi olla poikkeuksellisella tasolla, joten kaiva kirjat esiin tai laita äänikirja päälle korvakuulokkeilla!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Sinulla on yhä meneillään jakso, jolloin kannattaa pitää silmät auki joka suuntaan ja jättää ovet auki eri paikkoihin varmuuden vuoksi. Saatat joutua toimimaan joka paikan höylänä jollain tavalla, ota se ilolla vastaan! Inspiraatio shoppailuun voi saada tulta kodin tarpeista tai halusta korostaa naisellisuuttasi.

Rapu (21.6.-22.7.)

Kuu ja Mars merkissäsi tuovat sinut yhteyteen sydäntäsi lähellä olevia asioita, ja niihin pohjimmiltaan kuuluu kodin laittamista, leipomista, kokkaamista ja lämmintä huolenpitoa perheenjäsenistä. Asioiden välillä on kuitenkin myös ristiriitaa eri pyrkimysten suhteen. Yhteisössä on mukavaa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Näinä päivinä voit olla vaiheessa, jolloin jarruja täytyy käyttää enemmän, ehkä siksi, että olet mennyt liian lujaa aiemmin. Huomaat enemmän näkymättömiä vaikuttimia asioiden takana, ja kiinnostuksesi voi herätä myös psykologiaan. Näet myös paremmin muiden hädän tai epäsuotuisan tilanteen.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Jotkut tehtävät sujuvat parhaiten ryhmässä, jossa vallitsee syvä luottamus tai jossa ihmiset tuntevat toisensa pitkältä ajalta. Pinnan alla tapahtuu enemmän kuin tavallisesti ja se voi johtaa uudenlaisiin kiinnostuksenkohteisiin. Tunne-elämässä voi tulla yllätyksiä lähipäivinä tai tutustut uuteen ravintolaan.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Ehkä olet ärsyyntyneempi näinä päivinä, sillä planeetat vetävät sinua vahvalla kädellä ei suuntiin ja myös näyttämään enemmän, mitä itse tahdot. Yleensä lempeä tyylisi saa siis lisää särmää. Odotuksesi työelämän suhteen ovat esillä ja suuntaviivoja varmasti löytyykin. Tunteita saattaa olla vaikea ilmaista!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kaukaisia mielikuvia voi esiintyä näinä päivinä, joko niin, että haikailet kaukaiseen paikkaan, johon yhdistyy menneisyyden muistoja tai sitten yllättävän yhteydenoton kautta. Perheenjäsenet voivat hakeutua yhteen helpommin välimatkasta riippumatta. Arkinen elämä osoittautuu miellyttäväksi, etkä välttämättä kaipaa muuta.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Onkohan rahaa kulunut liikaa viime aikoina vai mikähän on syy siihen, että talousasiat vaikuttavat olevan esillä? Tietenkin on myös mahdollista, että tällaista pohdintaa tapahtuu työpaikalla ja lähipiirissä. Valtava sisäinen energia ei ole vielä lähtenyt mihinkään ja oinas-planeetat pönkittävät yhä luovaa ilmaisuasi!

Kauris (21.12.-19.1.)

Suorempaa ja välittömämpää yhteistoimintaa näyttäisi olevan meneillään. Enää ei siis kursailla, vaan laitetaan toimeksi, ja ilmapiiri työssäsi voi olla myös tällainen. Varaudu siihen, että yhteentörmäyksiäkin voi tulla, varsinkin jos olet liian pinttynyt omaan mielipiteeseesi. Viihde-elämys on auvoisa!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Ehkä nyt kannattaa pysytellä poteroissa eikä huiskia liikaa siellä täällä. Tee tarvittavia korjauksia ja siivouksia, ja osallistu muutenkin arkisten töiden jakamiseen, jotta pääset myöhemmin porhaltamaan liikkeelle rauhallisin mielin. Muista, että näinä aikoina tiedon jakaminen ja jäsentäminen ovat loistoluokkaa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Planeettarykelmä sijaitsee merkkisi suhteen paikassa, jossa korostuvat aineelliset seikat, materiaalit, kasvit, tuoksut, maut ja ravinto, joten nämä saattavat olla kehoon liittyvien seikkojen ohella viikkojen teemoja. Luovuuden parissa työskentelevät saavat vauhtia Marsista ja itseilmaisu sujuu vauhdikkaastikin!

Related Post