Oinas (20.3.-19.4.)

Taivaalla olevat voimakkaat planeetta-asemat aktivoivat toimintaasi entistä enemmän, kuitenkin niin, että diplomatialla tai toisten hyvällä kohtelulla on erityistä merkitystä. Joku saattaa nimittäin loukkaantua herkästi. Suhteessa fyysisyys, ehkä yhteinen fyysinen tai nautinnollinen aktiviteetti, saa enemmän sijaa.

Härkä (20.4.-20.5.)

Piilevät tai psykologiset asiat ovat voineet itsestäsi jotain näkyväksi, ainakin itsellesi, ellei muille.  Tuntuma henkiseen kehitykseen on yhä läsnä, joten kuuntele mitä alitajuntasi sinulle viestittää!  Lähiviikkoina saat kuitenkin ajatuksiasi enemmän esiin ja selkeys on valttinasi juuri nyt! Suhteessa on unelmia!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Vaikka useat planeetat pitävät sinua poissa näkyviltä paikoilta, voit saada mukavia hetkiä parin päivän ajan. Ne hetket liittyvät ehkä mukavaan yhdessäoloon sivistyneessä tai kauneutta puhkuvassa ympäristössä. Katsasta vaikkapa kiva kahvila tapaamispaikaksi! Valmistele asioita ennen kuin ryntäät eteenpäin!

Rapu (21.6.-22.7.)

Varsinkin Mars merkissäsi patistaa sinua toimimaan nopeammin tai tehokkaammin ja saatat kokea, että sinulla on enemmän energiaa myös fyysiseen harjoitteluun. Työelämän ja kodin välillä saattaa olla parin päivän ajan kismaa, joka voi liittyä töiden jakamiseen tai huoltotehtäviin. Ajatukset lentävät muutoin!

Leijona (23.7.-22.8.)

Jonkinlainen taustavaikuttaminen tai sopiva asioiden salaaminen on alkanut reilu viikko sitten, ja se voi liittyä myös siihen, että keräät voimiasi tai teet asioita muiden eteen. Aika on myös mennä eteenpäin ammatillisesti tai edistää läheisen etenemistä. Merkittävän aseman omaavat henkilöt vaikuttavat sinuun!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Sinulle voi tulla näinä viikkoina tilaisuus näyttää osaamisesi suuremman organisaation parissa tai kokoamassa jotain isommalle joukolle ihmisiä. Aivan näinä päivinä mahdollisuudet ovat ehkä parhaat siihen! Rakkausrintamalla voi eteesi tulla lämpimiä tunteenosoituksia kunnioitettavalta taholta.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Varsin suoraviivaista yhteydenpitoa on luvassa, ja ehkä yrität pitää siinä ystävällisyyden tai diplomatian hengen. Nyt ja lähiviikkoina voi olla käsillä pyrkiminen elämässä eteenpäin, ja se vaatii muskeleita. Valtavasta energialatauksesta johtuen kannattaa keskittyä myös kunnon kohotukseen vaikka pihalla tai puutarhassa!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Planeetat vauhdittavat sinua lähiviikkoina tutustumisessa kaukaisempiin paikkoihin tai ulkomaihin, ja saattaahan asiaan liittyä työmatkakin. Vapauden tuulten haistelu tekee hyvää silloin kun et ole keräämässä suosiota itsellesi. Yhteistyön kaavailu voi olla juuri näinä päivinä ajankohtaista, tai sitten se kiinteytyy!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Parin päivän aikana on todennäköisesti tiedossa enemmän tiimityöskentelyä, jossa punnitaan asioita vastakkain tai niiden oikeudenmukaisuutta. Paljon energiaa on hyvä laittaa asioiden fiksaamiseen ja pieniin yksityiskohtiin, ja tätä voi olla tiedossa useiden viikkojen ajan. Jääkö tunne arjen alle?

Kauris (21.12.-19.1.)

Onkohan näinä päivinä tiedossa enemmänkin asioita, joihin liittyy pallottelua ja epävarmuutta? Toisen tahon tai ihmisen oikullisuus tai mielialat voivat vaikuttaa tähän. Yhteinen ja kahdenkeskinen aktiivisuus on näinä aikoina parasta, ja kehitystä voi tapahtua. Romantiikka voi kehittyä viikon aikana.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kuu on paikassa, jossa se osoittaa kohti yhteydenpitoa kauemmas tai kulttuurin haistamista kaukana. Mars osoittaa puolestaan arkisiin ja terveydellisiin pohdintoihin ja tekemiseen, joten välttämättä aikaa ei jää hurvitteluun. Ja kun osa planeetoista puoltaa tekemisiä kodin piirissä, on ehkä parempi hoitaa lähisuhteita!

Kalat (19.2.-19.3.)

Kuu, aurinko ja Jupiter pyrkivät saamaan sinua miettimään raha-asiaa tai tuhlaamaan johonkin impulsiivisesti. Tuntuuko sinusta, että se tavara tai vaate on aivan pakko saada? Ehkä sumplit mielenkiintoisia asioita jonkun pienemmän piirin kanssa, ja ideoita voi olla aika myös toteuttaa. Sanat merkitsevät suhteessa!

Related Post