Oinas (20.3.-19.4.)

Joitain yksityiskohtia on laitettava vielä kuntoon ja muutakin pientä fiksattavaa voi löytyä matkan varrelta. Saat ammennettua jotain tärkeää alitajunnasta, mistä on hyötyä erityisesti luovan työn kannalta. Näinä päivinä työssä voi olla vaiheita, jotka hiovat uutta suuntaa, jopa hyvin merkityksellisesti!

Härkä (20.4.-20.5.)

Kuu ja Merkurius ovat harmoniassa merkkiisi ja sen pitäisi vaikuttaa niin, että koet olosi vapautuneeksi arjessa ja työssä. Sinun on helppo nähdä mitä on tehtävänä, ilman sen suurempaa stressiä. Jotain erityistä voi olla tekeillä näinä päivinä suhteessa yhteydenpitoon kaukana olevien paikkojen kanssa!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Tämä voi olla niitä päiviä, jolloin kodin piirissä saattaa olla aiheita, joita on hankala saada järjestykseen tai ruotuun. Tai sitten työn ja kodin yhdistämisessä on luovaa kaaosta. Onkohan seikka talouselämässä sellainen, että siihen pitää tarttua näinä päivinä aivan uudella otteella tai sitten tehdä täyskäännös?

Rapu (21.6.-22.7.)

Yhteistyössä näyttäisi olevan tiivistyviä tunnelmia. Olisiko kyse siitä, että tuloillaan on merkittäviä järjestelyjä tai pitkään odotettu sopimus? Tämän pitäisi näkyä parin päivän sisällä. Myös yhteisten resurssien sovittamiseen liittyvässä palapelissä on tuloillaan tapahtumia. Tunne-elämässä on virkistävä hetki!

Leijona (23.7.-22.8.)

Merkkisi kuuluu todennäköisesti niihin, joilla on merkittäviä vaiheita helmikuun keskivaiheilla. Auringon ja Saturnuksen lähestyvä yhtymä taivaalla liittyy sinun kohdallasi suhteisiin ja sopimuksiin, joten sillä saralla on siis tuloillaan yhteenveto tai päätös. Tunne-elämä on kaikkea muuta kuin suoraviivaista.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Tuntuuko sinusta siltä, että olet saamassa tiukemman tai paremman otteen sinulle tärkeästä aiheesta? Ehkä olet valmis myös panostamaan johonkin aiheeseen enemmän, jopa äärimmäisesti, ja se pätee niin työssä kuin harrastuksissa. Samaan aikaan Venus työntää eteesi ihmissuhdepohdintoja.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kannattaisiko vielä pysähdellä vähän useammin, pohtia ja kääntää tarvittaessa suuntaa jossain asiassa? Älä silti kuvittele, että nämä olisivat rauhoittumisen aikoja, sillä useat planeetat pitävät sinua yhä avoinna seikkailuille tai uusille yhteistyökuvioille. Suhdeasiat voivat nivoutua näinä viikkoina työelämään!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Pystyt koordinoimaan tavallista paremmin asioita laajemman yhteisön ja pienen piirin välillä. Kirjalliset tehtävät, tiedon välittäminen tai ryhmätyöt sujuvat mainiosti ja tuloksellisesti. Voit olla jopa poikkeuksellisen terävä näinä päivinä! Älä unohda Venusta, joka suosii rakkauselämää vielä parin viikon ajan!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Tunteet voivat nyt sekoittua helpommin työelämään, jopa niin, että tunnet herkemmin työympäristön ilmapiirin sekä sympatiat ja antipatiat. Pidä mielessä, että näillä planeetoilla voi sattua erehdyksiä tai väärinkäsityksiä! Tunnetiloissa saattaa olla intensiivisiä väreilyjä viime päivien tapaan, ja siihen sopisi draaman katsominen.

Kauris (21.12.-19.1.)

Ajattelun planeetta Merkurius ja syvällinen Pluto ovat merkissäsi jo lähes yhtymässä ja se voi merkitä syvällisempien teemojen tuloa tapetille joko työssä tai yksityiselämässä. Voi olla, että onnistut ratkomaan sen myötä vaikean pulmatilanteen. Kontaktit toiseen paikkakuntaan vievät eteenpäin!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Jos kuulut niihin vesimiehiin, jotka ottavat riskejä raha-asioissa, on varoituksen sana paikallaan. Juuri nyt ei ole aika tehdä riski-investointeja eikä puolihuolimattomia avauksia raha-asioissa, sillä jokin kohta voi pettää. Anna sen sijaan yhä palaa näyttävässä tai itsetuntoasi kohentavassa toiminnassa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Ilmassa voi olla mielenkiintoisia tilanteita, joihin liittyy voimakkaita tunnelatauksia vahvan Neptunus-planeetan aseman myötä. Koska Neptunus on merkkisi oma planeetta, tulet toimeen sen virtaavuuden ja vaihtelevien tunnetilojen kanssa. Kauneudenkaipuukin on korostunut sen myötä, että Venus on merkissäsi.

Related Post