Oinas (20.3.-19.4.)

Eilisen tapaan, kuu on vielä vesimiehessä tuomassa virkistäviä, raikkaita ja odottamattomia hetkiä. Nyt voisi olla sopiva aika lähteä messuille tai markkinoille, jonnekin luonnollisesti ihmisiä kohtaamaan. Viime aikoina vallalla ollut tietoinen tai alitajuinen esilläolon tarvekin puoltaa sitä. Keskustelu rajaa suhdetta oikein!

Härkä (20.4.-20.5.)

Stimuloivia kohtaamisia voi esiintyä tuon tuosta, tai sitten päässäsi pyörii jotain uutta hurjaa vauhtia, riippuen siitä oletko enemmän sisäänpäin vai ulospäin suuntautunut. Planeetat, ja erityisesti Mars voi laittaa sinut myös helposti liikkeelle jollakin kulkuvälineellä tai kävellen. Rakkaus ei välttämättä ole läsnä.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Mars korostaa materiaalista sektoriasi vielä noin kuukauden ajan, joten nytkin sinulla on mahdollisuus lähteä hankkimaan tarpeellista tavaraa tai vaihtamaan sitä muiden kanssa. Rakenteellinen Saturnus lisää myös tarvetta tehdä konkreettisia asioita. Rakkaus kaipaa erityisesti selkeyttä!

Rapu (21.6.-22.7.)

Näinä aikoina sinua vievät eteenpäin hyvin dynaamiset planeetat, ja ne voivat paisuttaa toiveitasi ennennäkemättömästi! Energiaa aloituksiin pitäisi riittää vielä viikkojen ajan, ja realismi on kutakuinkin kohdillaan kaikessa mihin pyrit. Suhteissa voi olla parin viikon jakso, jolloin tahtosi ja halusi eivät ihan kohtaa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Keskustelut voivat olla voimakkaasti virittyneitä myös tänään, ja uusia ideoita pulppuaa tavallista herkemmin esiin. Voit saada uuden käsityksen työroolista tai tehtävästäsi. Jokin vetää sinua voimakkaasti myös kulissien taa tai lepäämään kauaksi hälinästä. Olisiko aika kohdata vanha ystävä?

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Rahatalous voi olla näinä viikkoina sellainen kestoteema, että saatat sortua kalliiseen investointiin. Tai sitten se on ajankohtaista. Isot summat voivat tuntua mielessäsi yllättävän pieniltä. Suhdeasiat voivat pyöriä perhepiirissä tai tutussa kokoonpanossa, ja tiukkoja tilanteita tai etääntyminen saattaa olla tiedossa.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Tuntuuko välillä siltä, että jotkut muut vetävät pääosin rekeä tai vaikuttavat asioihin. Olet ehkä saanut myös muilta paljon ideoita viime aikoina ja olet oppinut jotain itsellesi vieraasta tavasta toimia. Hyödyt juuri nyt mukavista tunneplaneetoista, jotka puoltavat retkeä tai seikkailua muissa maisemissa.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Matkakuumetta on esiintynyt merkkiisi nähden jo muutaman viikon ajan, ja se on voinut johtaa muista maisemista uneksimiseen tai konkreettisen matkan suunnitteluun. Sitä riittää vielä muutamien viikkojen ajalle. Tunneplaneetat kuu ja Venus vievät sinua syvällisten tunteiden äärelle!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Huomiosi pyörii aika lailla joko työasioissa tai arjen järjestämisessä, joka voi olla näinä aikoina erilaista kuin yleensä. Siihen vaikuttaa yllätysten ja muutoksen planeetta Uranus. Tunneplaneetat kuu ja Venus ovat ilmamerkeissä ja lisäävät tarvetta keskustella, mikä voi ratkaista uuden suhteen kohtalonkin.

Kauris (21.12.-19.1.)

Perhe- ja kotielämään panostaminen on yhä planeettojen agendalla kohdallasi, joten yritä löytää ne kohdat, joissa olisi vielä parantamisen varaa. Voisi olla motivoivaa tehdä kodistasi tai mökistäsi upeampi. Tunneplaneetat pitävät suhde-elämää kiinni käytännöllisissä aiheissa tai vaikkapa ruuan parissa!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kuu on vielä eilisen tapaan merkissäsi ja voi tuoda lähellesi itseäsi kiinnostavia aiheita, ja tunne ja ajatukset ovat helpommin sopusoinnussa. Ehkä koet jo kohdallasi merkkejä pidempiaikaisesta vaiheesta, jolloin taloutta ja säästämistä on tarkasteltava uudesta tulokulmasta. Jokin suhde on auvoinen!

Kalat (19.2.-19.3.)

Olennaisinta on varmaankin saada näinä aikoina tuntumaa siihen, mihin suuntaan elämääsi pitäisi nyt painottaa. Kuulostele ja haistele, onko jokin suunta tulossa tiensä päähän, sillä tänään olet hyvin intuitiivisella tuulella. Ja mikäli hamuat lisää materiaa tai yltäkylläisyyttä, asialle olisi tehtävä jotain!

Related Post