Horoskooppi

Päivän horoskooppi lauantai 18.2.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Vesimiehen merkkiin liittyvät uudet ja erikoiset ajatukset, ja juuri nyt neljä planeettaa siellä voi saada sinun intomielisen luonteesi syttymään tällä saralla. Ehkä olet tekemisissä uuden teknologian kanssa enemmän tai osaat paremmin käyttää sovelluksia. Muista hyvät opiskeluplaneetat!

Härkä (20.4.-20.5.)

Älä hellitä pyrkimyksistäsi, vaikka se vaatisi välillä tasapainottelua, kiistaa tai väittelyä. Uudistavat planeetat jättävät jälkensä sinuunkin ja sinulla on tilaisuus päästä irti huonosta tottumuksesta. Tunne-elämä tuntuu välillä etäiseltä tai sitten läheinen on kaukana tai muutoin saavuttamattomissa!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Ystävämerkissäsi vesimiehessä on planeettarypäs, joka tukee sellaista toimintaasi, jossa liikutaan muualla, matkustetaan tai markkinoidaan. Vapauden tarpeesi vaikuttaa nyt suurelta, joten hyviä irtiottoja kannattaa tehdä ja lähteä tuulettumaan. Suhdetoiveet ovat tapissa, voikohan kukaan vastata niihin?

Rapu (21.6.-22.7.)

Mitähän kummaa mahdat nyt miettiä suhteessa materiaan tai turvallisuuden tunteeseesi? Uudistavat vesimiesplaneetat nimittäin liittyvät kohdallasi näihin asioihin. Ehkä ei kuitenkaan kannata mennä riskinoton puolelle, vaikka se houkuttaakin. Saat vielä hyötyä Venuksen lempeistä tunnelmista kalojen merkissä!

Leijona (23.7.-22.8.)

Nyt näyttäisi olevan meneillään todella paljon asioita muiden kanssa. Onkohan sopimusasia kesken, ja siihen palataan heti seuraavan viikon puolella? Vai onko yhteistä suunnittelua tekeillä vapaa-ajan tai harrastusten suhteen. Intensiivinen planetaarinen tilanne voi tuoda eteen myös kiistaa.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Ehkä paneudut näinä päivinä johonkin aivan uudella tavalla ja kuitenkin sinulle ominaisella tarkkuudella ja perusteellisuudella. Ainakin terveys ja kunnon kohotus näyttävät olevan asialistalla, ja kyse ei välttämättä ole omasta kunnostasi vaan toisen patistamisesta tekemään enemmän. Venus on vielä kukkea!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Näinä päivinä voi olla esillä heittäytymistä johonkin vapaa-ajan aktiviteettiin, ehkä enemmän kuin pitkään aikaan, tai sitten seuraat läheisen heittäytymistä tässä aiheessa. Joka tapauksessa kaikki viittaa vapaa-ajan ja esilläolon tärkeyteen ja puhkuvampaan olotilaan. Nauti viihteestä, peleistä ja elämästä täysillä!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Jokin perhe-elämään, kotiin tai elämän perusrakenteisiin liittyvä seikka näyttäisi tulevan päätepisteeseen tai pitkälti käsitellyksi. Voi olla kuitenkin, että kiinnostus kodin asioihin säilyy, mikä voi tarkoittaa asuntoasioiden tai muuton pohtimista joltain kantilta. Venus on vielä sinulle pehmeä pari päivää!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Paljon ideoita näyttäisi olevan ilmassa, ja suurin osa niistä saattaa olla hyvinkin erikoisia. Ehkä ehdotat tai sinulle ehdotetaan jotain poikkeuksellista vapaa-ajan aktiviteettia. Jotkut jousimiehet osallistuvat merkilliseen yhteydenpitoon, joka voi tulla vastaan esimerkiksi somessa. Perhesiteissä on syvällinen hetki!

Kauris (21.12.-19.1.)

Useilla kauriilla on ollut käsittelyssä viime aikoina monenlaisia asioita liittyen rahaan, materiaan tai omistuksiin. Ehkä kyseessä on vieläkin vertailua ja kierrättämistä näissä aiheissa tai originellien ratkaisujen etsimistä. Suhteissa voi olla monenlaisia haaveita ja toiveita, mutta realismi on ehkä kauempana.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Elätkö mielestäsi nyt pitkäaikaisten suunnitelmien aikaa, jolloin asiat näyttävät asettuvan sellaisiin uomiin, että ne voivat kestää aikaa? Kannattaa keskittyä olennaisiin asioihin ja elämäsi peruspalikoiden pystyttämiseen. Vielä näyttäisi siltä, että saisit ihanaa rentoutusta kehollisen nautinnon avulla!

Kalat (19.2.-19.3.)

Vielä on asioita, jotka pitävät sinut tarkkailijan tai sivustaseuraajan asemassa. Tämä voi myös tyydyttää sinua sisäisesti, sillä et ole yleensäkään pyrkimässä etulinjalle tai estradin tähdeksi. Rakentavaa energiaa saattaa olla mielikuvituksen tuotosten suhteen ja auttamistyössä. Suhteessa on pari syventävää päivää.

Related Articles

Back to top button