Oinas (20.3.-19.4.)

Railakasta tai innostavaa vapaa-ajan viettoa on näköpiirissä, ja siihen voi liittyä jotain uutta tai yllättävää. Voi olla myös, että viikonlopun suunnitelmissa on jotain viilattavaa tai yllättävä käänne. Lähiviikkoina voi olla tarpeen olla hieman syrjemmällä ja katsoa sivusta toisten tekemisiä vaikkapa lomakohteessa!

Härkä (20.4.-20.5.)

Suunnitelmasi lentelevät mahdollisesti taivaissa, mahdollisen ja mahdottoman välimaastossa, eikä sinua noin vain saa sieltä alas kovin rutiininomaiseen olemiseen. Nyt voisi olla aika liikkua epätavallisissa paikoissa tai tutustua erikoiseen taidenäyttelyyn. Tunteesi voivat kaivautua syvälliseen teemaan!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Onkohan pääsi todellakin toiveita täynnä, niin kuin planeettojen mukaan voisi päätellä? Toiveissa voivat vilahdella palmurannat, ihanat lomat, kauniit maisemat tai vaikkapa uskomaton taide tai elämys. Ehkä sinulla on mahdollisuus toteuttaa jotain uskomatonta aivan näinä tulevina päivinä.  Ystävyys palkitsee!

Rapu (21.6.-22.7.)

Sinulla voi olla enimmäkseen upeita fiiliksiä, ja ne suuntautuvat useimmilla kauas. Monenlaisia mielikuvia saattaa yhdistyä ulkomaihin ja matkailuun ja asenteesi muualta tulleita ihmisiä kohtaan voi olla harvinaisen suopea. Jos olet luovalla alalla, suosiosi mahdollisesti nousee. Merkittävä henkilö on avainasemassa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Talousaiheiden ympärillä voi pyöriä outoja ideoita tai hurjia mahdollisuuksia. Kuitenkin on tärkeää, ettet mene liian helposti mukaan investoimaan johonkin. Kannattaa päinvastoin tarkistaa oman talouden pitävyys. Venuksen sijainti oinaassa pitää hurmausvoimaasi aallonharjalla vielä parisen viikkoa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Elämässäsi voi olla aluillaan tai meneillään jotain uutta sellaista, joka vaatii enemmän taiteellisuutta, luovuutta, pehmeää suhtautumista ja myötätuntoa. Yhteisessä tekemisessä kannattaa odottaa merkittäviä vaiheita tai aseman kohentumista. Ehkä joudut pohtimaan jonkun kanssakäymisen tarkoitusta!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Ala suhtautua oikein pieneen aherrukseen tai alempiarvoisiin tehtäviin, sillä nyt ja lähitulevaisuudessa se on tärkeää! Jotain aivan uutta voi muutenkin ilmetä työareenalla muutaman päivän päästä. Sinulla on vielä auvoisat, avartavat planeettakuviot mitä ihmissuhteisiin tulee, ja erilaisuus yllättää!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Sinulla näyttäisi nyt olevan hyvä energia kaikkeen vapaa-aikaan, leikkeihin, peleihin tai juhlimiseen nähden. Virtaavaa olemista on todennäköisesti tiedossa paljon enemmän kuin pönöttämistä, vaikka kuu onkin hieman haasteellisessa asemassa merkkiisi. Kuka kaipaa muutosta tai hektistä tunnelmaa?

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kotiin ja perheeseen liittyvät asiat ovat näinä aikoina sekavampia kuin tavallisesti tai sitten luovaa kaaosta on enemmän ympärilläsi. Voit kiinnostua uudella tavalla sisustamisesta, johon voi tulla enemmän tunnelmaa, huolettomuutta tai pastellisävyjä. Onko suhteeseen tullut jo enemmän seikkailua tai juhlaa?

Kauris (21.12.-19.1.)

Lähipiirin suhteen voi kehkeytyä tunnesiteitä eri tavalla kuin ennen. Naapureita, läheisiä tai sisaruksia saattaa yhdistää enemmän fantasiat, elokuvat, musiikki tai taide. Ehkä mietit myös enemmän antamista tai auttamista. Opiskelun saralla kiinnostavat myös taiteelliset aihealueet.  Onko tunteiden näyttämisessä ongelma?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Näinä päivinä saatat olla enemmän tekemisissä voimakkaiden, ehkä dominoivien ihmisten kanssa ja voit pahimmillaan tuntea itsesi alistetuksi tai huonommaksi. Parhaimmillaan ilmapiirin tulisuus kohottaa myös omaa mielialaasi. Materiaalinen sektorisi on voimistunut ja se voi ilmetä lisääntyneenä shoppailuna.

Kalat (19.2.-19.3.)

Aurinko, Merkurius ja pitkäaikainen Neptunus ovat merkissäsi, ja merkkiisi on pian tulossa myös Saturnus. Tämä voi merkitä pitkäaikaisten tavoitteiden esiintuloa, ja Saturnuksen myötä rakentava asenne on hyvä ottaa ohjelmaan jo nyt. Planeetat tuovat juuri nyt arjen pulmat esiin, joten paranna oloasi järjestyksellä!

Related Post