Horoskooppi

Päivän horoskooppi lauantai 8.4.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Eilisen tapaan olisi aika syventyä johonkin kustannuslaskelmaan tai taloudenpitoon yleensä, ja sellainen teema saattaa tulla esiin yhteisössäsi. Onko sinulla tunne, että tarvitset enemmän ylellisyyttä tai vaikka ihanan hemmottelukokemuksen? Laadukas ruokakokemus voi yhdistää suhteessa!

Härkä (20.4.-20.5.)

Kolme planeettaa on merkissäsi samanaikaisesti vielä kolmen päivän ajan, joten pönkitystä riittää merkillesi tyypillisille aiheille, kuten ravinto, kauniit esineet, ihanat materiaalit, rahan arvo ja monenlaiset konkreettiset seikat. Pystyt hoitamaan näihin liittyen jonkin paperiasian harvinaisen hyvin!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Ehkä nyt olisi sopiva päivä etsiä joku kohde, jolle voit olla hyödyksi, sillä todennäköisesti saat enemmän iloa toisten auttamisesta kuin oman päämääräsi pönkittämisestä. Töitä voi tulla konkreettisten asioiden järjestämisessä, olisiko kyse tavaroiden siirtelystä tai kuskaamisesta? Pinnan alla kuhisee suhteessa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Olet monella tapaa sujut itsesi kanssa ja tunnistat tunteesi eri tilanteissa. Itseilmaisua saattaa tapahtua paljon paikoissa, joissa on vilkasta tai paljon ihmisiä, ja voit hakeutua tällaisiin paikkoihin enemmän näinä aikoina muutenkin. Tuntuuko sinusta siltä, että jokin upea tavoite olisi pian toteutumassa?

Leijona (23.7.-22.8.)

Kodin ja perheen tarpeet voivat yllättää tai sitten kyse on siitä, että puuhastelet enimmäkseen perheen parissa. Kaikenlaisia tunteitakin voi tulla häiritsevästi väliin tai perheenjäsenet kiistelevät jostain. Vielä reilun kuukauden ajan sinulle sopivat tehtävät, joissa voit olla hiukan etäällä tai tarkkailijana!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Ajatuksesi saattav noopener">paikoissa, jotka sijaitsevat kauempana tai jopa hyvinkin kaukana. Onkohan niin, että toisessa kaupungissa on paikka, josta löytyy hyvää ruokaa tai mielenkiintoista taidetta tai musiikkia? Kannattaa olla joka tapauksessa liikkeellä, myös mielen tasolla.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Sinulla voi olla paljonkin mielessäsi asioita, jotka liittyvät rahan valtaan. Samalla voi esiintyä halua hankkia jotain merkittävää, ylellistä tai hyvin kallista. Vai onko läheisellä tällaisia suunnitelmia? Marsin tuoma energia ulottuu asioihin, joita haluat toteuttaa mahdollisimman hyvin. Miehistä energiaa riittää ympärillä!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kokemuksia on enimmäkseen toisten kanssa, sillä kolme planeettaa sijaitsee ihmissuhdesektorillasi samanaikaisesti vielä kolme päivää. Muut näyttävät asiansa ja tarpeensa konkreettisestikin. Nyt voi olla aika valmistautua yhteisiin kevään kasvijuttuihin ja talkoisiin, älä jää pelkkien ajatusten maailmaan!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Pidä mielessä oikea tekeminen ja huolellisuus, niin pääset pitkälle. Vaatimattomuus ja nöyrä asenne auttavat myös erityisesti nyt. Jos ei muuta niin valmistele ja pohjusta asioita, sillä tarve kiireelliseen toteuttamiseen kuitenkin jossain vaiheessa tulee. Vaikka planeetat ovat arkiset, on viihdekin mukana!

Kauris (21.12.-19.1.)

Yhteisissä puuhissa voi nyt olla parhaita hetkiä. Luova energiasi on poikkeuksellisen voimakas vielä muutaman päivän ajan, ja se voi näkyä kokemisen ja seikkailun haluna. Tämä jakso sopisi hyvin suhteen elävöittämiseen kumppanin kanssa, myös upeilla kokemuksilla kylpylässä tai hyvän ruuan äärellä!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Sinulla voi olla mielessä runsaasti työhön liittyviä asioita tai ongelmakohtia ja aika ajoin sinun saattaa olla vaikea rentoutua kokonaisvaltaisesti. Dynaamiset planeetat pitävät myös vaatimustason korkealla perhepiirissä ja keskinäistä vertailua voi esiintyä. Kehitä suhteeseen jotain kotioloissa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Planeetat ovat kannaltasi melko mukavat, mikä merkitsee sitäkin, että riitaa on vaikea aikaansaada. Saatat unelmoida ihanasta vapaa-ajanvietosta tai mukavasta ja kauniista paikasta melko lähellä. Etsi virikkeitä keskustelusta, kirjasta tai nautinnollisesta tuokiosta vaikkapa kahvilassa!

Related Articles

Back to top button