Oinas (20.3.-19.4.)

Tänään ilmassa on asioita, jotka ovat rajaavia, rajoittavia tai täsmentäviä, ja merkkisi kohdalla ne voivat liittyä siihen, mikä roolisi on yhteisössä tai ystäväpiirissä. Ehkä jotain hanketta on hyvä supistaa, jos siinä ollaan menty aiemmin liian lujaa. Sisälläsi kytee lämpimiä tunteita viime viikkojen tapaan!

Härkä (20.4.-20.5.)

Saturnus on tänään voimakkaana taivaalla ja siihen liittyy vastuun ottamista. Tekeillä on todennäköisesti jotain selventävää, ja yhteistyössä erityisesti vaaditaan selkeitä tekoja ja konkretiaa. Tämä viikko on parhaimmillaan rakentavaa aikaa! Suhteet yhteisöissä voivat laajentua selvästi näinä päivinä!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Jotkut yhteiskunnan portailla etenemiseen ja käytännön työhön liittyvät pohdinnat vaativat ehkä lisää panoksia ja paneutumista. Työpaikalla saattaa olla tähän liittyviä isoja kysymyksiä. Oma roolisi lähiviikkoina voi liittyä kaukosuhteisiin ja vierailuihin muilla paikkakunnilla. Romantiikassa on sen sijaan haihattelun mahdollisuus!

Rapu (21.6.-22.7.)

Toivottavasti et ole kehitellyt saavuttamattomia pilvilinnoja sen suhteen, miten sijoitat rahaa mihinkin kohteeseen, sillä muutoin rajat voivat tulla vastaan yllättävän nopeasti. Tämä viikko on ratkaiseva sen suhteen. Venus tuo puolestaan lempeitä tunteita tai eksoottisia teemoja, mikä voi näkyä lähipäivinä!

Leijona (23.7.-22.8.)

Saturnus-planeetta symboloi rajoja, realismia ja konkretiaa, ja se vaikuttaa voimakkaasti myös sinuun juuri nyt ja erityisesti tällä viikolla. Nyt on siis ehkä aika luoda sääntöjä, sekä työssä että yksityiselämässä. Mieti, mitä teet ja kenen kanssa! Tunne-elämän salaperäisyys tuo vielä toisenlaisia tunnelmia!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Ehkä työtehtävissä on enemmän vaativuutta tänään ja myös tällä viikolla. Se voi tarkoittaa sitä, että taakkasi kasvaa tai teet enemmän konkreettisia ja jopa voimaa vaativia töitä. Myös pienimuotoista puuhastelua ja keskittymistä yksityiskohtaisiin paperiasioihin on luvassa. Tunnepuoli on vahva myös!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Näyttää siltä, että pohdit näinä päivinä tavallista enemmän asioita, jotka liittyvät vapauteen, rentoon olemiseen, viihteeseen tai hauskuuteen. Kääntöpuoli on se, että rutiinitehtävät ja pönöttäminen eivät maistu. Uusi harrastus voi olla tuloillaan tai entinen poistumassa. Töissä saattaa syttyä tunne!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Onko perheeseen tai asumiseen liittyvä urakka päätepisteessä näinä päivinä? Vai oletko harkinnut isompaa investointia kotielämäsi suhteen? Myös lähipiirissä tai kotiseudulla voi olla asioita, jotka laittavat ajatukset pyörimään. Tunne-elämälle kannattaa raivata tilaa, sillä joku voi avata sinulle sydämensä!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kirjalliset aiheet saattavat olla näiden päivien pääteemoja. Siihen voi liittyä papereiden järjestämistä, mappien siirtelyä, runsasta kirjoittamista tai raporttien lukemista. Lähipäivinä kurinalaisuus on kaiken ydin. Onko sinulla asia, jonka haluat piilottaa muiden katseilta? Ehkä syyttä.

Kauris (21.12.-19.1.)

Suhteesi materiaan tai rahaan on yhä tapetilla, mikä voi merkitä sitä, että merkkiisi liittyvä konkreettinen puoli tulee kunnolla esiin ja ehkä syyniinkin. Arvostuksesi tavaraa ja materiaalisia nautintoja kohtaan voi muuttua uusien ajatusten myötä. Tunneside yhteisöön saattaa muuttua jollain tavalla.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Elämässäsi saattaa olla merkittäviä virstanpylväitä näinä päivinä. Jokin perustavanlaatuinen asia saadaan päätökseen eikä sitä tarvitse enää pähkäillä. Olet älyllisesti aktiivinen ja vireä tulevina viikkoina ja siitä voi syntyä hienoja ideoita tulevaisuutta ajatellen. Kehosi voi kaivata suurta nautintoa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Uhrautuminen toisten hyväksi, auttaminen ja toimiminen kulissien takana voivat leimata elämääsi ja lähiympäristöäsi näiden päivien aikana. On mahdollista, että jonkin asian valmistelu on käynnissä ja se täytyy tehdä kunnolla. Venus on yhä merkissäsi ja pian yhtymässä virtaavaan Neptunukseen!

Related Post