Oinas (20.3.-19.4.)

Uusikuu mielikuvituksellisessa kalojen merkissä tuo monille merkeille nyt halua poistua rutiinien ulkopuolelle, tunteen, mielikuvien, musiikin tai taiteen maailmaan, ainakin hetken verran. Tämä koskee myös sinua, jonka luonteen syvyyksissä piilee usein ainutlaatuista luovuutta. Löydä vaikka jooga!

Härkä (20.4.-20.5.)

Uusi alku voi häämöttää sellaisessa toiminnassa, joka liittyy tiimeihin, ryhmiin ja yhteisöihin. Ehkä innostut ryhmästä, jossa puhutaan tunteista tai ollaan tekemisissä pehmeiden arvojen kanssa. Löyhiä verkostomaisia kontakteja saattaa olla tuloillaan. Suhteissa fyysinen ja henkinen yhdistyvät helpommin!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Työelämän saralla voi olla lähdössä käyntiin jotain aivan uutta. Liittyisikö siihen jotain väljää ja ameebamaista, sekavaa ja ehkä seikkoja, joita on vaikea määritellä? Venus siirtyy oinaaseen useaksi viikoksi ja se hyödyttää sinua. Suhde-elämään pitäisi tulla enemmän intomielisyyttä ja vauhtia!

Rapu (21.6.-22.7.)

Jokin uusi lähtökohta voi avautua jossain muualla, ehkä myös työn kannalta, ja kyseessä voi joissain tapauksissa olla kaukainen paikka. Ne, jotka haaveilevat elämästä etelässä tai maalla, voivat saada lisäpotkua haaveisiinsa. Suhteet ja työ saattavat lähiviikkoina nivoutua toisiinsa, jompikumpi vaikuttaa toiseen!

Leijona (23.7.-22.8.)

Ehkä jotakin on tulossa agendalle liittyen siihen, miten talouslukuja tai taloudellista turvallisuutta hoidetaan. Tämä voi tietää pankkiasioiden tuloa käsittelyyn. Näissä aiheissa on mahdollisesti epäselvyyttä jonkin verran. Venus siirtyy oinaaseen, jossa se Jupiterin kanssa lisää ilmalentoa, ehkä konkreettisestikin matkalla!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Nyt voi monille neitsyille olla alkamassa mielenkiintoinen jakso, varsinkin sen suhteen mitä yhteistyössä ja kahdenkeskisessä kaupassa viriää. Ehkä olet kiinteämmässä yhteydessä tahoon, jolla on varsin lennokkaita ja mielikuvituksellisia ideoita. On mahdollista, että romantiikkarintamalla on uusi henkevä yhteys!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Työelämän puolella näyttäisi nyt tulevan sellaisia päiviä, jolloin teet mielelläsi tehtäviä, jotka ovat pienimuotoisia tai auttavat muita selviytymään tai menemään eteenpäin. Jonkinlainen uhrautuminen voi olla teemana muutenkin. Suhteissa on alkamassa jotain auvoisaa, ja se lupaa hyvää!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Uusikuu kaloissa saattaa pehmentää joitakin elämäsi puolia kertaheitolla, ja voit nauttia rennoista tunnelmista ehkä enemmän kuin pitkään aikaan. Työn arkeen on tulossa myös tekijöitä, jotka pitävät yllä hyvää henkeä, innokkuutta tai huumoria. Työ voi nivoa yhteen myös sydämen asioita tai ainakin sympatioita!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Uudenkuun vaikutus liittyy todennäköisesti sinun kohdallasi kotiasioiden piiriin. Olisiko tavallista enemmän sumplittavaa kotiasioiden järjestämisessä tai niiden suhteuttamisessa työelämään? Tunnetta näyttää olevan pelissä paljonkin tai ainakin tunteellinen ihminen vaikuttaa asioiden kulkuun!

Kauris (21.12.-19.1.)

Sinun kohdallasi kaloissa olevat planeetat tuovat esiin tarpeen olla pienessä piirissä ja keskustella paljonkin. Nyt voisi olla aika ottaa tunteet keskustelunaiheeksi, sillä se auttaa myös selvittämään suhteen kiemuroita. Kodin aihepiiri on ajankohtainen, ja siihen voi lähiviikkoina tulla kysymys sisustamisesta.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Elämässäsi on näinä viikkoina kysymyksiä rahasta ja sen kuluttamisesta. Nyt juuri saatat tehdä sen suhteen jopa vähemmän harkittuja päätöksiä ja mennä tunteen mukana hankkimaan tavaraa tai muuta. Venus saapuu oinaaseen muutamaksi viikoksi, ja sen tuoma tulisuus suhteissa vie viihteellekin!

Kalat (19.2.-19.3.)

Tuntuuko siltä, että olet lähtökuopissa johonkin merkissäsi olevan uudenkuun myötä? Ole avoin huomaamaan lähelläsi olevat mahdollisuudet itsesi ja oman luonteesi toteuttamiseen. Niin työssä kuin harrastuksissa uusi alku on mahdollinen. Kaivelet yhä mielelläsi myös syntyjä syviä, ja rutiinit voivat kyllästyttää!

Related Post