Oinas (20.3.-19.4.)

Tahtotilasi näyttäisi olevan hyvässä kuosissa nyt ja lähiviikkoina, ja energiaa pitäisi olla riittämiin moneen aiheeseen! Ehkä haluat näyttää useammin voimasi ja kyvykkyytesi, ja saatat sortua käyttämään kyseenalaisiakin mittareita. Maallinen mammona ja sen tuoma mukavuus voivat kiehtoa paljonkin!

Härkä (20.4.-20.5.)

Viimeaikaiset vaiheet ryhmätoiminnan vakauttamiseksi tai verkostojen selkiyttämiseksi ovat yhä meneillään, ja näissä on yhä vaiheita tulossa, jopa parin vuoden ajan. Mars voi tuoda lähiviikkoina melkoisesti adrenaliinia tai miehistä energiaa sopivaan liikuntaan tai kotiolojen puitteisiin. Läheinen ystävä miellyttää.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Sinulla näyttäisi heräävän näinä päivinä suurempi halu sanoa painava sanasi jossain, ja ehkä pyrit saamaan näkyvää asemaa asiallesi ja viestillesi. Vähintään tehokkuutta on tiedossa puheessa ja kirjoittamisessa. Kokeile tänään yhdistää ihmisiä hyvän ruuan ääreen, jolloin mielipiteetkin pehmenevät!

Rapu (21.6.-22.7.)

Sinun voisi olla nyt aika katsastaa konkreettisia seikkoja ympärilläsi, ja sitä mitä voit niille tehdä. Tarpeita voi ilmaantua sieltä sun täältä varsinkin avaamaan lompakkoa ja hankkimaan tarpeellista ja tarpeetonta tavaraa. Jopa pakkomielle voi iskeä jonkin hankinnan suhteen. Tunneplaneetat pitävät rakkautta yllä!

Leijona (23.7.-22.8.)

Tarve tarttua asiaan voi mennä kaiken edelle, ja tällä hetkellä voimakkaaseen energiankäyttöön liittyy myös itsepintaisuus tai periksiantamattomuus. Mahdollista vääntöäkin on luvassa, varsinkin jos yrität mennä liiaksi oma ego edellä. Tunteissa voi olla selittämättömiä olotiloja ja jokin jää ehkä arvailujen varaan!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Nyt ja tulevien viikkojen aikana voi saada sijaa sellainen aktiviteetti, joka ei vie suoraan toiminnan keskiöön tai hyvin rationaalisten asioiden pariin. Kyse voi olla pikemminkin jostain maagisesta tai taiteellisesta, jossa aktivoidut mielelläsi. Suhdepuolella on selvä suunta kohti yhteisöä tai kaveripiiriä!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Jossain ryhmätoiminnassa saattaa olla intensiivisiä päiviä tässä ja nyt, sillä ydinvoimaankin liittyvä Pluto-planeetta on kuvassa mukana lisäämässä tavoitteiden ehdottomuutta. Yrittääkö joku painaa päälle omalla käsityksellään? Tunneplaneetat ravun merkissä osuvat merkkiisi kohottavasti ja suoristavat selkää!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Marsin aseman myötä tavoitteellisuus lisääntyy voimakkaasti ja se näkyy toimintasi nopeudessa ja yleisessä ahkeruudessa. Nyt on aika kääriä hihat ja toimia, myös vaikkapa liikunnallisten tavoitteiden eteen. Muista etiikka, muutoin voit joutua kampituksen kohteeksi! Ovatko tunteesi ajautuneet kauas?

Jousimies (22.11.-20.12.)

Olisiko aika kaivaa matkalaukku taas esiin ja olla oma matkustelevainen itsesi? Mars on nimittäin parin kuukauden ajan paikassa, jossa se korostaa vapaata olemista, seikkailua ja voi saada myös reppureissaamaan. Sydämen tiet voivat olla mystiset, ja siihen saattaa liittyä salainen ihastus vaikkapa työtoveriin.

Kauris (21.12.-19.1.)

Täytyykö sinun ryhtyä tekemään jotain strategisesti merkittävää? Ehkä tilanne vaatii nyt ja lähiviikkoina sen, että toimit omien tai jonkun etujen takaamiseksi hyvin, jotta saat asemasi vakiinnutettua. Talous voi olla myös tapetilla ja siinä saattaa olla isoja siirtoja. Onko henkilö ylihuolehtiva?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Hitaasti etenevä Pluto on yhä vielä aivan merkkisi alussa, joten sen syväluotaava vaikutus ei välttämättä tunnu vielä kunnolla. Tietysti olet voinut jo vaistota, että jokin luonteesi osa-alue pyrkii enemmän esiin. Työelämässä saattaa olla poikkeuksellisen vaativa yhteistyöprojekti. Pidä suhteen arki kunnossa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Tunnetko jo voimakkaan toiminnantarpeen alkaneen? Kyse voi olla hyvin perusteellisesta toiminnasta, jossa käytetään energiaa ja kiinnitetään huomiota yksityiskohtiin. Pidä huolta terveydestäsi, mieluiten ennaltaehkäisevästi! Energiatasosi ehkä välillä lakkoilee. Rakkautta voi olla ilmassa!

Related Post