Oinas (20.3.-19.4.)

Työasiat voivat iskeä voimallisesti päälle, eikä tarkkuudesta ja huolellisuudesta ole varaa tinkiä! Kotonasi on myös paljon hoidettavaa tai sitten toimintaa löytyy kodin piiristä tai aivan lähialueelta. Merkurius poistuu merkistäsi rauhallisempaan härän merkkiin, joten lähiviikkoina teet asioita systemaattisemmin.

Härkä (20.4.-20.5.)

Taustalla tapahtuu yhä, sillä auringon ja Jupiterin asema korostaa sellaisia elämän osa-alueita. Henkistä kehitystä voi siis tapahtua koko ajan, ja sinusta välittyy salaperäistä karismaa. Ajattelun planeetta Merkurius tulee merkkiisi poikkeuksellisen pitkäksi aikaa, joten ajatuksesi voivat rientää uuden hankkeen parissa!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kotiin ja perheeseen liittyviä vastuita voi olla vaikea välttää, ja selvitettävää voi tulla tehtävien jaossa liittyen kotiin ja työtehtäviin. Tämän viikon aikana näyttäisi huomio menevän asioiden valmisteluun tai varautumiseen johonkin tulevaan. Juoruja voi olla liikkeellä enemmänkin, mutta onko niillä pohjaa?

Rapu (21.6.-22.7.)

Joidenkin päivien aikana on syytä ajatella kokonaisvaltaisesti, kaikkia linkkejä asioiden ja ihmisten välillä, ja muistaa erilaisten mahdollisuuksien kartoittaminen. Älä tee liian nopeita johtopäätöksiä, vaan pidä ovia auki. Mars puskee eteenpäin niin, että näet jonkin seikan hyvin. Suhteisiin liittyvät uudet ideat!

Leijona (23.7.-22.8.)

Elämän päämäärät voivat olla näinä aikoina tapetilla monella tapaa, koski se sitten sinua tai läheistä ihmistä tai vaikkapa työpaikan yleisiä päämääriä. Toisaalta huomiota on laitettava myös siihen, mikä ei ole päällepäin näkyvää. Älä kuitenkaan anna epäilyttäville houkutuksille sijaa tai toimi vastoin moraaliasi!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Älä hukkaa tulevia viikkoja, sillä jokin elämäsi päämäärä voi lähteä selkeään nousuun! Joku korkean tahon kontakti voi myötävaikuttaa siihen myös. Juuri lähipäivien aikana sinulla on mahdollisuus lujittaa tärkeitä siteitä, jotka voivat kantaa pitkälle. Romantiikalle ei juuri riitä huomiota!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Nyt voi olla aikaa levätä hiukan tai pohtia menneitä tekemisiä. Toisaalta planeetat patistavat sinua toimimaan jopa vähän ristiriitaisissakin tunnelmissa. Se mihin pyrit saattaa olla osittain poikkeavaa toisen tai lähipiirin pyrkimyksistä. Olisiko aika kehittää uusia strategioita suhde-elämässä tai raha-asioissa?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Merkurius tulee vastakkaiseen merkkiisi pidemmäksi aikaa ja tuo eteen enemmän neuvotteluja tai tiivishenkisiä kohtaamisia. Yhteistyö saattaa olla korostetun tärkeää erityisesti viikon ajan, joten älä pyri päsmäröimään yksin. Ehkä tiukka tilanne muistuttaa tästä. Rentoudu ulkoilmassa, retkellä tai polkupyörän päällä!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Näinä päivinä saattaa olla enemmän ärsytystä ilmassa, mikä voi osittain johtua siitä, että asioita täytyy tehdä tiettyyn tahtiin, joka ei miellytä sinua. Ahkeruutta tulet nähtävästi tarvitsemaan paljonkin tulevina viikkoina, joten hihat täytyy kääriä jo nyt. Muista stressinhallinta ennaltaehkäisevällä tavalla!

Kauris (21.12.-19.1.)

Viimeaikainen ärtymyksen tunne voi alkaa hellittää Merkuriuksen siirtyessä sinulle harmoniseen merkkiin, härkään. Tulevina viikkoina voit kokea olosi tasapainoisemmaksi ja saat paremmin kiinni itseilmaisustasi. Pidä mielessä opintojen täydentäminen, sillä siihen saattaa ilmaantua myöskin tilaisuus!

Vesimies (20.1.-18.2.)

On vaikea sanoa, olisiko kohdallesi tullut jo tarve pohtia hyvin syvällisesti asioita, sillä muutoksen planeetta Pluto on edennyt merkissäsi vasta vähän. Tänään voi tulla eteen älyllisesti haastava tilanne, joka voi saada kehityshyppäyksen aikaan! Perheen sisäiset asiat määrittävät paljon asioita näinä päivinä.

Kalat (19.2.-19.3.)

Toisten tarpeet voivat mennä edelle näinä päivinä tai erilaisista tarpeista tulee ristivetoa. Merkuriuksen siirtymän myötä mahdollisuutesi tiedon käsittelyssä tai opiskelussa paranevat ja muutoinkin asia voivat sujua sutjakkaasti lähiviikkoina. Itseilmaisusi voi hypätä korkeuksiin ja saat ihailua!

Related Post