Oinas (20.3.-19.4.)

Taivaalla oleva tiukka psykologinen kuvio vaatii eri merkkien edustajia menemään sisimpäänsä ja tarkastelemaan psyykkisiä esteitä. Sinulla voi olla tarkastelun hetkiä erityisesti työelämässä, kuinka hoidat asioita. Asioiden raameja tai järjestystä määritellään yhä ja paljon yhteyksiä on agendalla. Onkohan nyt realismia tunteissa?

Härkä (20.4.-20.5.)

Tähtäät yhä korkealle ja on mahdollista, että asemasi vakiintuu sellaiselle tasolle, joka heijastaa menneiden vuosien työntekoasi ja ahkeruuttasi. Juuri nyt voi olla ajankohtainen myös virallinen asia, vaikkapa lupaseikkoihin liittyen, ja hoidat sitä varsin perinpohjaisesti. Tunne ja mielikuvitus virtaavat laajalla areenalla!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Sinun on nyt mahdollista sukeltaa syvälle talousaiheeseen ja samalla huomata, mihin se johtaa ja mitä sille pitäisi tehdä. Työssä voi olla esillä se, mihin ihmisten kykyjä arvostetaan ja miten ihmiset sijoitetaan. Aurinko ja Saturnus edistävät elämäsi pysyviä piirteitä, mutta myös kiinnostus toista paikkakuntaa kohtaan kasvaa.

Rapu (21.6.-22.7.)

Onko nyt meneillään jotain, johon tarvitaan vihdoin ratkaisu? Kyse voi olla jopa asiasta, jossa on roikkunut vääristyneitä puolia jo vuosien ajan, mutta niitä ei ole saatu korjattua. Olisiko nyt oikea aika päättää riippuvuussuhde? Talousasioiden puolella saattaa olla myös päätösten aika, ja ehkä investointi kiinnostaa.

Leijona (23.7.-22.8.)

Aurinko ja Saturnus painottavat yhä enintään parin päivän ajan jonkin yhteistyön saamista hyvin organisoiduksi. Ruotuun laittamista vaaditaan puolin ja toisin ja hihat on käärittävä uudella tavalla. Kirjoittamista ja puhumista näyttäisi olevan tiedossa paljon, eivätkä väittelytkään ole poissuljettuja. Kuuntele enemmän!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Jatkat melko kurinalaista linjaa arjessa ja työssä, ja aikaansaamisen tarpeesi on voimakkaampi näinä aikoina. Siihen voi liittyä kunnon kasvattamiseen, ruokavalioon ja terveysongelmien ennaltaehkäisyyn kuuluvia seikkoja. Olisiko nyt taas aika paneutua asiaan, johon liittyy itsesi esiintuominen?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kotioloissa tai perheen kanssa saattaa olla nyt vaihe, jolloin kotipesä puhdistetaan perusteellisesti, joko kirjaimellisesti tai kuvaannollisesti. Muutoksia on ehkä muutenkin tiedossa kodin piirissä tai kodin lähiympäristössä. Asiallisuus ja esiintyminen näyttäisivät yhdistyvän ja se voi vaatia vaateshoppailua!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Joitakin rasituksen aiheita on saattanut olla ilmassa joitakin viikkoja, mutta se kaikki on saanut sinut pohjimmiltaan toimimaan paremmin ja tehokkaammin. Nyt ajattelukykysi tai kykysi viestiä toisten kanssa on jonkinlaisessa testissä, ja etätyö houkuttaa. Venuksen auvoisat värähtelyt tuovat myös syvyyttä!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kuun aseman perusteella vaikuttaa siltä, että tänään pohditaan ostoksia, ehkä viikonloppua varten, tai järjestellään huonekaluja tai muuta lähinnä hyödyllistä tavaraa. Yhteydenpitoon ja opiskeluun liittyvät teemat ovat esillä selvemmin vielä pari päivää, ja parhaimmillaan pölyt lähtevät kirjahyllystä. Älä hurahda mihinkään!

Kauris (21.12.-19.1.)

Kannattaa hoitaa loppuun jokin taloudelliseen turvallisuuteen tai tulevaisuuden takaamiseen liittyvä asia pois alta, sillä sille varattu aikaikkuna näyttäisi olevan pian ohi. Keskustelut pyörivät aiheissa, jotka ovat melko materiaalisia luonteeltaan, tai erikoisemmissa ostoksissa. Sanoillasi on vaikutusta jonkun tunteisiin!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Ajatuksesi voivat olla hetkittäin kaihoisasti muualla, ehkä jopa kauniissa, karuissa maisemissa tai kaukaisessa historiallisessa kohteessa tai näyttelyssä. Useat planeetat merkissäsi kuitenkin painottavat näitä päiviä merkittävinä tulevaisuutesi rakentamisen kannalta, joten älä unohda sitä!

Kalat (19.2.-19.3.)

Olisiko syrjäytyneiden auttaminen nyt asialistalla? Vai hakeeko moni sinusta kuuntelevaa korvaa omille ongelmilleen, ratkaisuilleen tai ilon aiheilleen? Odottelua voi olla myös tiedossa, joten et pääse vielä täyteen vauhtiin. Venus on vielä merkissäsi, joten sinun on helpompi saattaa loppuun luova hanke!

Related Post