Horoskooppi

Päivän horoskooppi perjantai 2.6.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Nyt voi olla ilmassa jotain, mikä muuttaa käsityksesi varojen sijoituksesta tai omistamisesta. Se saattaa olla esimerkiksi avartava keskustelu tai jotain, minkä kuulet vahingossa. Monilla oinailla on muutenkin ollut meneillään arviointia näissä aiheissa jo pidempään. Saat iloa hulvattomuudestakin tai viihteestä!

Härkä (20.4.-20.5.)

Jokin paperiasia saattaa olla esillä tänään tai tulevan viikon sisällä siten, että suhtautumisesi siihen muuttuu tai asia etenee vauhdilla tai yllätyksellisesti. Jos odotat sopimusta, varaudu kaikkeen huolella! Mystinen henkilö saattaa tehdä sinuun vaikutuksen tänään ja kaiken kaikkiaan ilmassa on intensiivisyyttä!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Muutama päivä sitten esillä olleet hankaukset tai vääntö ovat lopuillaan, sillä Saturnuksen vaikutus heikkenee koko ajan. Nyt on paljon meneillään yhä aiheissa, joihin liittyy sukeltamista pinnan alle ja näkemistä ihmisten kohtaloihin. Ehkä auttamisen ja henkisen kehityksen tarve ovat voimakkaampia kuin koskaan.

Rapu (21.6.-22.7.)

Yhteisöllisyyden parissa voi näinä aikoina olla esillä poikkeuksellisia kuvioita, jotka edustavat kenties edellä aikaansa olevia hankkeita tai muita uudistuksia. Näinä aikoina, ainakin vielä reilun viikon verran, voisit olla uuden ajan airut! Luovuutta on nyt mukana kuvassa ja se voi viedä rutiinien ulkopuolelle!

Leijona (23.7.-22.8.)

Suunta on yhä ylös, ulos ja vauhdilla. Sellainen vipinä voi olla menossa työympäristössä, että mukana pysyminen saattaa vaatia hermoja, yllätyksiin varautumista ja nopeuden vaalimista. Jotkut leijonat etenevät näinä päivinä suurin harppauksin. Kotielämän ja uran välillä tosin näyttäisi olevan jotain ratkottavaa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Nämä viikot suosivat menestystäsi monella saralla. Mielipiteesi tai osaamisesi otetaan vakavammin huomioon ja voit nousta statuksessasi työympäristössä tai muussa yhteisössä. Jos halajat opiskelua, voi se olla jotain hyvin modernia, mikä kiinnostaa. Joidenkin kohdalla opetus tai julkaisutoiminta ovat ajankohtaisia.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Hoida huolella raha-asioitasi, sillä Uranus-planeetta voi tuoda muutosalttiutta tai käänteitä niihin tässä viikon sisällä. Saisitkohan muualta edullisemman vakuutuksen? Runsaudensarvi on mahdollista löytää, mutta ei isolla riskillä! Työn arjessa järjestäytyminen vaatii rutiinien katsastamista.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Nyt on tärkeää oivaltaa minä-sinä-suhteiden merkitys ja niiden vaatimukset. Aistitko niissä jotain sellaista, että ne olisivat ajautuneet liikaa rutiinien ja tapojen vangiksi? Pitäisikö työssä muuttaa asetelmia ja saada uutta virtaa uusista kuvioista? Sinulla on kosminen oikeus pyrkiä päämäärääsi täysillä!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Olisiko niin, että ain laulain työtäs teet voisi sopia motoksi tähän aikaan, jolloin planeetat paukuttavat ahkeroimaan ja korjailemaan? Kuntoasiat voivat myös olla vahvana teemana näinä viikkoina, ja niihinkin kannattaisi puuttua. Suuria oivalluksia on odotettavissa työn suhteen. Älä vielä hihkaise rakkaudessa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Fokuksessa voi olla se, miten suhtaudut antamiseen ja ottamiseen sekä tasapainoon siinä suhteessa. Itsetuntokysymyksiä voi olla myös esillä ja todennäköisesti saat positiivista palautetta esiintymisestäsi tai jostain tyyliseikasta. Oletko viime aikoina vapauttanut voimavaroja luovaan tekemiseen? Olisi sen aika!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Askarruttavatko sinua yhä kysymykset, jotka liittyvät omaan asuinalueeseesi, kotiisi, lähipiiriin, mahdolliseen asunnonvaihtoon tai vaikkapa kesäasunnon hankintaan? Ehkä tiedostat jotain tärkeää näissä aiheissa muutaman päivän sisällä. Tai sitten uutta runsautta on tuloillaan. Tunneilmaisua rajoittaa jokin.

Kalat (19.2.-19.3.)

Onko jotain matkakuumetta noussut ja alat nähdä taas ruohon vihreämpänä aidan toisella puolella? Melko yllättävä lähtö johonkin tai vaikka patikoimaan voi olla tiedossa, ellei kyseessä ole vaikkapa työmatka. Mökkiseudulla voi olla inspiroivaa tai yllätyksellistä. Saat helposti ihastusta osaksesi!

Related Articles

Back to top button