Oinas (20.3.-19.4.)

Näyttäisit katselevan asioita huomattavasti rauhallisemmalta kannalta kuin viime aikoina, eikä suuntanasi ole rynnistää samalla tavalla uusiin juttuihin tai elämänlaatua parantamaan. Erityiskohteenasi voi olla tällä hetkellä saada materiaalinen elämäsi toimimaan ja jotain kukkimaan. Suhde on leppoisa mutta vireä!

Härkä (20.4.-20.5.)

Uusikuu merkissäsi saattaa tuottaa aiheita, joiden kimppuun ryhdyt nopeasti tai monenlaiset materiaaliset mielihalut ovat vahvoilla. Olisiko nyt vihdoin aika ottaa lapio käteen ja istuttaa ne kukat tai tehdä tarpeelliset korjaukset pihalla tai mökillä? Elämännälkäsi voi näkyä eri variaatioina!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Poikkeuksellisia hetkiä voi olla luvassa sen suhteen, miten asemoit itsesi joukossa, sillä ainakin planeetat vetävät sinua joko sivuun katselemaan tai tuntemaan olosi erilaiseksi. Jokin kaukainen, rauhallinen paikka tai henkinen tilaisuus voi vetää puoleensa, mutta olet myös herkistynyt musiikille!

Rapu (21.6.-22.7.)

Ryhmätoiminta voi saada aivan uusia ulottuvuuksia näinä aikoina ja myös tänään, sillä uusikuu asemoituu merkkiisi myös tätä vahvistaen. Ideasammosta saattaa tulla paljon ideoita uudistamiseen, ja olet tässä keskiössä. Rakkauden tunteet ovat vielä muutaman viikon ajan vaikeasti hahmotettavia.

Leijona (23.7.-22.8.)

Rakennuspalikoita asetellaan ehkä ahkeraan kohdallasi, lähinnä asemasi määrittämiseen tai sen parantamiseksi. Menneet yrityksesi saattavat tuottaa hedelmää, mahdollisesti jopa yllätyksellä tavalla tai jonkin käänteen kautta. Vältä kuitenkin vastustuksen herättämistä, sillä sitäkin saattaa olla!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Ilmassa voi olla paljonkin aatteellisuutta, joka vie mielenkiintoisten keskustelujen tai aineistojen pariin. Ehkä puhetta on myös yhteiskunnallisesta etenemisestä tai laajemmasta näkökannasta johonkin hankkeeseen. Ehkä uusi tapa katsoa jotain paikkakuntaa on syntymässä. Rakkauden odotukset senkun kasvavat!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Olisikohan aika arvioida taloustilannetta aivan uudella tavalla tai keksiä joku keino säästää enemmän rahaa? Nyt voi olla joka tapauksessa poikkeuksellisen paljon esillä se, miten raha-asioita hoidetaan, ympäristösi mukaan lukien. Hihojen kääriminen työasioissa jatkuu, ja romantiikka on kukkeaa matkan päässä!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Ehkä jokin tilanne tuntuu juuri nyt tiukalta ja vie kaiken huomiosi. Se voi liittyä perheenjäseneen ja hänen tilanteeseensa tai johonkin kohtaamiseen ja valta-asetelmaan toisten kanssa. Yhteistyötä sumplitaan joka tapauksessa monelta kannalta tai isosti. Rakenna asemaasi ylöspäin pala palalta, harkitusti!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Työn ja ahertamisen parissa vierähtää tovi jos toinenkin! Voi olla, että uusi työtehtävä on aluillaan tai että otat uuden otteen käytännön tehtävästä vaikkapa kotonasi. Olisiko vihdoin aika laittaa kuntoon jotain, jotta arki sujuisi paremmin kuin ennen? Talous ja taloudellinen turvallisuus määrittävät raameja.

Kauris (21.12.-19.1.)

Sinulla näyttäisi olevan näinä päivinä tavallista enemmän haluja, ja siksi saatat hamuta enemmän materiaa, luksusta ja mielihyvää monenlaisten kokemusten muodossa. Rutiinityö maistuu puulta ja sitä voi olla vaikea suorittaa, mutta vapaa-ajan nautinnot vaikkapa ravintolassa ovat mieleesi. Tunteiden osoituksia esiintyy spontaanisti!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Onko jokin asia mielessäsi, jossa ilmenee ehdottomuutta? Vai hiertääkö asia eri osapuolten välillä ja ilmenee toisen osapuolen intensiivisenä haluna vaikuttaa toiseen? Perhe-elämässä voi olla uusi alku tai jotain yllättävää tai erikoista tekeillä. Perusarki vaatii yhä tavallista enemmän aktiivisuutta, joten kääri hihat ylös!

Kalat (19.2.-19.3.)

Monet planeetat osoittavat näinä päivinä kaikenlaiseen mielen voimien kehittämiseen, oli sitten kyse opiskelusta, lukemisesta, kirjoittamisesta tai jostain muusta ilmaisullisesta. Voit löytää nyt aivan uuden konseptin näissä asioissa. Luovuus ja aktiivisuus kulkevat käsi kädessä ja saat helposti asioita aikaan!

Related Post