Oinas (20.3.-19.4.)

Pari päivää saattavat olla rauhallisemmat kuin edelliset. Otat ehkä nyt paremmin haltuun asiat, kiirehtimättä liikaa, ja näet taloudelliset yhteydet ja kiinnikkeet. Koko loppukuun ajan saat koottua asioita yhteen laajalta kentältä ja organisaatiokykysi näkyy yhteisössä. Venus ja Jupiter lisäävät näkyvyyttäsi!

Härkä (20.4.-20.5.)

Meneillään on todennäköisesti merkittäviä vaiheita urasi kannalta. Näinä aikoina olet nimittäin saavuttanut pisteen, josta pääset nousemaan parempaan asemaan tai sitten päätät luopua kokonaan jostain tavoitteesta. Tunneasiat ovat jossain määrin pimennossa, etkö uskalla sanoa ääneen, mitä tunnet?

Loe teisi horoskoope SIIT

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kehosi saattaa tarvita ylimääräistä lepoa ainakin planeettojen mukaan, joten hellitä rankimmista tehtävistä ja ota mukaan vaikka hengitysharjoitukset, meditaatio tai jooga. Jossain aiheessa pysyt taustalla tai sinut sysätään sinne. Toisen paikkakunnan asiat näyttävät liittyvän joihinkin omiin tai lähipiirin ratkaisuihin.

Rapu (21.6.-22.7.)

Nyt loppukuun aikana työympyröihisi voi liittyä paljonkin suhdeasioita. Pidä mielessä, että ne voivat ajoittain sekoittaa keskittymistäsi kuivempiin aiheisiin. Saatat yllättää itsesi päiväunelmien parista ja työtoverin vetovoima tuntuu voimakkaammalta. Yhteisöllisyys tuntuu turvalliselta ja jatkuvalta ainakin mielessäsi.

Leijona (23.7.-22.8.)

Toisten kanssa solmittuihin sopimuksiin ja toiminnan muotoihin näyttäisi tulevan uutta lujuutta tai pitkän tähtäimen katsontakantaa, ja se voi näkyä koko loppukuun ajan. Kannattaa siis kehittää näitä kuvioita! Venus ja Jupiter sijoittuvat merkkiisi erinomaisesti ja lennättävät sinua ylös hulppeuteen tai taivaisiin!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Työhösi voi olla tuloillaan vaihe, joka saa sinut kehittämään uuden rutiinin. Aikatauluja täytyy ehkä rukata uuteen uskoon, jos ei nyt niin lähiviikkojen sisällä. Saatat olla erittäin kiinnostunut kuntosi kohentamisesta, ehkä aivan uusilla välineilläkin! Raha-asioiden kohentamiseen voisi löytyä uusia keinoja!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Planeetat korostavat jossain määrin talousasioita näinä päivinä, joten pientä sovittamista menojen suhteen voi olla tiedossa. Työssä voi olla kyse siitä, kuka suorittaa minkäkin tehtävän. Täsmentymistä tapahtuu esilläolosi tai harrastuselämän suhteen. Ei kannata hukata mahdollisuutta rakkauselämän elvyttämiseen!

Loe teisi horoskoope SIIT

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Monien skorpionien kohdalla vapautuksen tunteet jatkuvat työelämässä, jossa tehtävät eivät rasita samalla tavalla kuin ennen. Ehkä saat näinä viikkoina terveysasioissa uuden filosofian, jota lähdet innolla noudattamaan. Kunnon ja terveyden kannalta suunnan pitäisi olla ylös. Löydä tapa jakaa pieniä asioita rakkaudessa!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Heikompien avustaminen tai muu auttaminen voivat olla näiden päivien asialistalla. On myös mahdollista, että tyydyt nyt pienimuotoiseen olemiseen, korkealentoisten kokemusten sijaan. Merkuriuksen ja Saturnuksen lähestyvä yhtymä kohdistuu sinuun niin, että opiskelutarpeet painottuvat.

Kauris (21.12.-19.1.)

Pohdintoja raha-asioissa, materiaalisissa seikoissa tai vaikkapa kehon kunnon ylläpitämisessä näyttää riittävän, ja lähiviikkojen sisällä voi olla päätösten aika. Venus on ollut jo pari päivää dynaamisessa kulmassa merkkiisi, ja siksi erimielisyys voi kasvaa. Älä ainakaan itse provosoi muita!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Planeetat vievät sinua aika lailla ajattelemaan kotipesäsi tai perheesi asioita ja mahdollisia muutostarpeita niissä. Näinä aikoina irrottautuminen tavallisilta asuinsijoilta saattaa kiinnostaa, ja olet ehkä nähnyt siitä merkkejä jo useamman vuoden ajan. Suhde saa virtaa yhteisistä aiheista, joista puhutaan!

Kalat (19.2.-19.3.)

Muistutukseksi tähän kohtaan, että Marsin yhä meneillään oleva poikkeuksellinen silmukkaliike on tuonut sinulle energiaa jo monen kuukauden ajan ja se jatkuu vielä noin kuukauden. Yritä ja toimi siis yhä, niin saat siitä kaiken irti! Tunteissa parhaat palat ovat sidoksissa vaikkapa ihanaan yhteiseen ateriaan!

Related Post