Horoskooppi

Päivän horoskooppi perjantai 3.1.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Tunteet koetaan nyt varmaankin tavallista voimakkaammin, puolin ja toisin. Siihen vaikuttaa ainakin kuun ja Pluton vastakkaisuus taivaalla. Kuvioon saattaa liittyä keskenään ristiriitaisia kodin ja työelämän vaatimuksia. Jatkat oivaa rataa yhteydenpidon tehokkuudessa tai taitavuudessa oppimiseen liittyvissä aiheissa.

Härkä (20.4.-20.5.)

Pyrkimystesi selkeys on ollut viime viikkoina esillä, ja näinä päivinä tiedät parhaiten rahan tienaamiseen tai materiaaliseen ympäristöön liittyvistä aiheista. Kuun puolivälissä näyttäisi vasta olevan jokin kulminaatiopiste, joka määrittää jatkoa. Näet tällä hetkellä mihin joku pyrkii, vaikka hän esittäisi muuta!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Esillä saattaa olla jotain ajankohtaista liittyen rahatilanteeseesi ja sen turvaamiseen. Planeetat voivat myös heijastaa työpaikan pohdintoja samasta aiheesta, ja ehkä kireyttäkin ilmapiirissä. Pyrkiikö joku kaivelemaan asioita? Parhainta antia on tarjolla aloitteellisuuden johdosta tai reissun päällä!

Rapu (21.6.-22.7.)

Joku tilanne muiden kanssa vaatii ehkä tiukempaa tai määrätietoisempaa otetta, ja jos et sitä itse toteuta, saatat huomata, että toiset tekevät sen puolestasi. Näinä aikoina joku voi olla sinulle salaa kateellinen tai yrittää kampittaa sinua, mutta sinulla on kyky kääntää se eduksesi! Yritä virkistää suhdettasi muualla!

Leijona (23.7.-22.8.)

Valloittavana tai valloitushaluisena ihmisenä saat näinä aikoina parhaita paloja elämästä, varsinkin jos pidät mielessä uudistumiskyvyn, avoimuuden ja nuorekkuuden. Ääritapauksessa sinut voidaan nähdä jopa uuden ajan airueena! Maailma ja ulkomaat kutsuvat monia leijonia, pitäisikö sinne saada tukikohta?

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Tähän päivään voi sisältyä pohdintaa yhteenkuuluvuudestasi ryhmään tai yhteisöön. Onkohan jokin niistä aikansa elänyt, jotta voit siirtyä elämässä eteenpäin? Neuvotteluissa tai tiimityössä saattaa olla tiukka tilanne, joka opettaa paljon. Romantiikkaa voi tulla eteesi yllättävästä suunnasta.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Jokin merkittävä työaihe näyttäisi olevan tapetilla siten, että siihen on tehtävä muutoksia tai sitten aihe on saatava eteenpäin. Aiheeseen voi liittyä jotain pakonomaista tai kehittävää. Esilläoloon tai vapaa-aikaan liittyvissä asioissa on yllättäviä järjestelyjä, muutoksia tai poikkeuksellisen uusia tai epäsovinnaisia muotoja!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Vaikka energiatasosi ei näinä viikkoina ole ihan parhaalla tolalla, on sinulla nyt paljon ilonaiheita kuun ollessa ravun merkissä. Tämä planeetta-asema tukee turvallisuuden tunnettasi, mutta voi myös työntää sinua vierailemaan hieman kauempana. Rakkauden värinät voivat tiivistyä päivä päivältä, myös elämyksen muodossa!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Talousaiheet voivat olla esillä monella tapaa, mutta suhtautuminen niihin saattaa olla intensiivisempää kuin yleensä. Työympyröissä halutaan ehkä tehdä jotain radikaalia säästösyistä tai sitten kyse on monenlaisten resurssien jakamisesta eri tarkoituksiin. Seikkailulliseen vapaa-aikaan on yhä tilausta!

Kauris (21.12.-19.1.)

Työhön, kuntoon ja joidenkin aiheiden työstämiseen sekä itsensä kehittämiseen liittyviä seikkoja on tullut roppakaupalla monen kauriin elämään viime aikoina ja sama jatkuu yhä. Tässä päivässä saattaa puolestaan olla paljon oivalluksia siitä, miten suhdetta parannetaan tai miten toisten kanssa toimitaan.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kannattaisiko hieman pysähtyä ja pohtia ei niin suoraviivaisia asioita? Pääset syvemmälle aiheissa, jotka liittyvät itsetuntemukseen ja omien puutteiden tunnistamiseen, ja siitä on hyötyä sekä työssä että yksityiselämässä. Luova energia ja moninaiset itseilmaisun muodot pitävät pintansa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Ajatuksesi ovat viime viikkojen tapaan isoissa sfääreissä, joissa hahmotetaan tulevia asioita ja mahdollisuuksia. Näissä ympyröissä saattaa olla suuria oivalluksia viikon sisällä ja vaikutus tulevaisuuteen on suuri. Oletko muistanut liikunnan, johon Mars on patistanut viime kuukausien aikana?

Related Articles

Back to top button