Oinas (20.3.-19.4.)

Kolme planeettaa on yhä tulielementtiä edustavassa merkissäsi, ja lisäksi parin päivän ajan voit nauttia lisäksi kuun sijainnista toisessa tulimerkissä, leijonassa. Sinulla on erinomaiset ajat viimeistellä viime aikoina aloitettuja hankkeita. Mars pitää paremmin yllä liikkeen voimaa vielä pari kuukautta!

Härkä (20.4.-20.5.)

Planeetat sijoittuvat nyt melko sisäistyneisiin sektoreihin suhteessa merkkiisi, joten älä ihmettele, jos koet tarvetta saada ylimääräistä aikaa itsellesi ja syvällisille pohdinnoille. Kehitä itseäsi henkisesti tai psykologisesti. Kodin piirissä ilmenee ehkä enemmän tarpeita parin päivän ajan, mutta yllätysvierailukin on mahdollinen.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Sosiaalisissa ympyröissäsi voi olla ennätyksellisen vauhdikasta vielä jonkin aikaa, ja kyvykkyytesi tehdä aloitteita isommassa joukossa näyttäisi olevan erinomaisella tolalla. Voit käsittää paremmin sosiaalisen median tai teknologian koukeroita vielä useamman viikon ajan. Suhteissa voi olla erikoinen tilanne!

Rapu (21.6.-22.7.)

Jonkinlainen matkasi kohti korkeuksia tai päämäärääsi on täysillä meneillään, eikä usein näin voimakkaita planeettoja olekaan, jotka työntävät rehkimään ja raivaamaan tietä! Joidenkin kohdalla kyse voi olla elämänmuutoksesta ravinnon tai liikunnan suhteen. Rahan arvokin vilkkuu silmissäsi!

Leijona (23.7.-22.8.)

Sinulla on vielä riittämiin lennokkaita planeettakuvioita, jotka voivat myös pitää sinut poikkeuksellisesti aallonharjalla tai vaeltamassa muissa maisemissa. Älä ainakaan kavenna elinpiiriäsi! Uudet opit ja ideologiat kiinnostavat, joten tartu sellaiseen. Työelämässä voi olla henkilö, joka muuttaa näkemystäsi!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Nyt voisi olla mitä parasta aikaa kulkea joukkojen etunenässä tai toimia ohjaavassa asemassa ryhmässä. Kykenet arvioimaan ihmisten piileviä resursseja ja taitoja, ja siitä saattaa olla hyöytä työssäsi. Pikku reissu toiseen kaupunkiin tai tuntemattomaan kohteeseen stimuloi tunteen kestävyyttä!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Viime aikoina olet voinut kokea monenlaista toisten kanssa, jopa niin, että erilainen elämänkatsomus tai henkinen suuntautuneisuus on saattanut muuttaa omaa arvomaailmaasi. Planeetat suosivat yhä yhdessä tekemistä tai jopa yhteisyrittäjyyttä. Romantiikka tuntuu olevan kulissien takana!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Työelämän kannalta mahdollisuuksien aukeaminen on meneillään vielä parin viikon ajan. Toinen vaihtoehto on se, että arkisten puuhastelujen parissa on entistä helpompaa tai vapaampaa. Uusi kunto- tai terveysohjelma olisi paikallaan. Suhteissa on mahdollisuuksia moneen, mutta myös käänteitä.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Onkohan työssäsi tai yksityisellä puolella jo tullut esiin teemoja, jotka ovat saaneet sinut pureutumaan tarkemmin talouden tasapainoon tai kestävyyteen? Vai onko korkojen noususta kenties ollut puhetta? Parin viikon ajan vallinnut hulvattomampi ilmapiiri vallitsee vielä ja nostaa näkyvyyttäsi!

Kauris (21.12.-19.1.)

Elämässäsi on entistä enemmän puuhastelua ja asioiden järjestämistä toisten kanssa. Aktiivista, äänekästä ja rauhatontakin menoa saattaa olla luvassa. Naisten romanttisille tapaamisille voi olla otollista aikaa, ja mieshenkilö voi lähestyä varsin suorapuheisesti. Käänteitä on odotettavissa mieltymyksissä.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Onkohan Pluton saapuminen merkkiisi tuonut vielä mitään tavallista syvempää pohdintaa lähinnä omaan elämäntarkoitukseesi liittyen? Välttämättä näin ei heti tapahdukaan, vaan ehkä vasta muutaman vuoden kuluttua. Kuun asema korostaa kanssakäymistä, jossa on hyvä olla selkä suorana ja muutenkin ryhdissä!

Kalat (19.2.-19.3.)

Planeettojen kautta sinulla on ikään kuin kosminen lupa ajatella rahaa, tuloja, vaurautta ja kaikkea muutakin materiaalista hyvää. Ostaminen voi tuoda poikkeuksellista tyydytystä vielä parin viikon ajan. Itseilmaisu ja itsesi esiintuominen vauhdikkaastikin on tämän ajan heiniä. Naiset voivat törmätä tahdikkaaseen mieheen!

Related Post