Oinas (20.3.-19.4.)

Viimeaikaiset uudet laajemmat ja tulevaisuuteen tähtäävät kuviot ovat mielessäsi ja nerokkaita ideoita saattaa olla vallalla ympäristössäsi. Onkohan siis aika ottaa askel tulevaisuuteen, menneisyydessä pysymisen sijaan? Syviä tuntemuksia on mielessäsi rakkaudesta, ehkä myös taidetta kohtaan!

Härkä (20.4.-20.5.)

Kuten viime viikkoina, on aika tähdätä johonkin selkeään tavoitteeseen ja mahdollisesti hyvin pitkälle. Asemasi määrittyy ja hioutuu vielä joidenkin viikkojen ajan, mutta sitten sävy muuttuu. Näinä päivinä voit onnistua paremmin tuottavassa toiminnassa. Onko ystävyyssuhde syventymässä?

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Yhä edelleen katseesi suuntautuu muihin alueisiin tai ulkomaille, ja on myös mahdollista, että toisilla kulttuureilla on enemmän sijaa elämässäsi tai yhteisössäsi. Näin korkealentoisten ajatusten aikana voi tietenkin suositella matkustamista, sillä kapeat seinät käyvät hermoille. Pientä väsähtämistä voi olla tiedossa.

Rapu (21.6.-22.7.)

Moni asia näyttäisi olevan pinnan alla, ehkä siksi, että joitain asioita on vaikea tuoda päivänvaloon. Psykologialla ja ihmistuntemuksella on enemmän jalansijaa, ja parhaimmassa tapauksessa kehityt niissä tänäänkin. Monet kysymykset liittyvät siihen, miten omistukset jaetaan tai kuka maksaa mitäkin.

Leijona (23.7.-22.8.)

Näinä aikoina on aiheita, jotka pitävät sinut valppaana ja valmiina ottamaan vastuuta. Yhteistyö vastuukysymyksissä voikin olla monessa kohtaa pääaihe, eikä sijaa ole välttämättä kovin paljon vapaaseen olemiseen ilman aikatauluja. Dynaamisempaa menoa on tiedossa pian, jo ensi viikolla!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kuntoon ja terveyteen liittyvät seikat ovat tärkeitä, ja parhaimmillaan rytmität tänäänkin elämääsi niiden mukaan. Varmistat siten hyvän terveydentilan tulevaisuuden varalle. Paljon puuhastelua voi olla tiedossa, etkä pääse ikävystymään tekemisen puutteeseen. Ehkä väsähdät hieman helpommin, mutta se ei haittaa.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Onkohan itsetuntosi noussut kohisten viime viikkojen aikana? Ainakin planeetat ovat osaltaan tukeneet persoonallista ja luottavaista esiintymistäsi muiden parissa tai yleisön edessä. Arvokkaita tilaisuuksia on joillain vaaoilla vieläkin tiedossa. Tunnepuolella ja romantiikassa alkaa olla enemmän vipinää, kunhan maltat!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Jo viime vuoden puolelta peräisin oleva planeettavaikutus pitää yhä yllä jonkinlaista salaperäisyyttä elämässäsi, etkä välttämättä halua vieläkään paljastaa kaikkea. Olisiko sinulla enemmän halua tai kykyä manipuloida? Romantiikka roihuaa tai kohtaat kauneutta, joka hurmaa totaalisesti!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kanssakäyminen läheisten kanssa näyttäisi olevan intensiivistä varsinkin keskustelujen tasolla. Ajattelu ja ajattelutapojen eroavaisuus voivat olla puheenaiheina, kuten myös ajankohtaiset teemat ja kaikki mitä ympärillä tapahtuu. Venus voi auttaa syventämään kodin piiriin liittyvää suhdetta. Luo tunnelmaa kodissa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Olisiko sinulla vieläkin jonkin verran aiheita, jotka ovat kytköksissä tavaraan, sen järjestämiseen tai siitä luopumiseen? Konkretiaa tai lihaskunnon kohentamista voi olla myös agendalla, tai jopa uutta suhtautumista kehollisiin nautintoihin, kuten aterioihin. Läheisten tai naapurien kanssa voi olla mukavia hetkiä!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Sinulla taitaa olla näinä viikkoina enemmän tarvetta tai painetta keskittyä asioihin paremmin, ja mielenkiinnon kohteiden supistaminenkin voi olla asialistalla. Ovatko jotkin perhe-elämän palikat asettumassa kohdilleen? Ehkä huomaat sen viimeistään muutaman viikon päästä. Kokeile eksoottista ravintolaa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Ehkä haluat enimmäkseen rentoutua rauhallisessa ympäristössä tai paikassa, jossa on erikoisempaa taidetta tai kulttuuria tai sitten keskustelua erikoisista aiheista. Omakin seura voi kelvata hyvän kirjallisuuden tai mielenkiintoisten some-postausten merkeissä. Uutta energiaa on tulossa!

Related Post