Oinas (20.3.-19.4.)

Marsin yli kuukauden kestävä aktivoiva vaikutus pitää sinut liikkeessä ja parhaimmillaan kuntosi nousee kohisten ja saat tehtyä pitkään odottaneet asiat. Kuun asema viittaa myös siihen suuntaan, että kannattaa keskittyä kodin huoltamiseen, siivouksiin ja korjauksiin. Yritä nauttia arkisista asioista!

Härkä (20.4.-20.5.)

Henkisen kasvun kannalta varsin erikoinen jakso on meneillään ja kestää ainakin huhtikuun kolmannelle viikolle. Jos syvennyt itseesi ja kaukaiseen menneisyyteesi, voit saada paljon rakennuspalikoita tulevia aikoja varten. Nyt juuri sinulla on hyvä kontakti omaan itsetuntoosi, ja se tuo oivalluksen.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kodin ja perhe-elämän vaatimukset ovat esillä, ja aika ajoin ehkä vähän riitaisassakin valossa. Tai sitten kodin arkiseen tehtävään on vaan paneuduttava, mukisematta. Älä kuitenkaan jää pieniin ympyröihin pelkästään, sillä useat planeetat vetävät sinua kokemaan uusia asioita ja osallistumaan!

Rapu (21.6.-22.7.)

Halusi nousta yhteiskunnan portaita tai parantaa asemaasi tai läheisen asemaa yhteisössä voi olla esillä tänäänkin. Kunnianhimoisuutesi saattaa olla erityisen korkealla myös muissa asioissa ja ajattelet enemmän statustasi. Naapuruston tai lähipiirin kanssa voi olla tekeillä jotain rakentavaa tai konkreettista.

Leijona (23.7.-22.8.)

Haaveiletko yhä jostain kaukaisesta paikasta vai ovatko suunnitelmat jo olemassa? Matkailulla, liikkumisella tai retkeilyllä voi olla enemmän sijaa elämässäsi näinä aikoina kaiken kaikkiaan. Juuri nyt ehkä pysähdyt yksityiskohdan ääreen, vai onko kyseessä tarpeellinen ostosreissu? Vähän säätöä on suhteissa.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Taustalla vaikuttaa koko ajan Saturnuksen pari vuotta kestävä sijainti merkkiäsi vastapäätä, joten takaraivossasi saattaa olla monta järjestettävää asiaa. Vastakkaisessa merkissäsi oleva Neptunus tuo puolestaan ajoittain sekavuutta päämääriisi ja myös luovia ihmisiä. Elvytä suhdetta yhteisellä reissulla!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Aika raisut planeettakuviot jatkuvat ja saatat pohtia vauhdikkaita yhteistyökiemuroita tänäänkin. Elämänpiirisi on saattanut laajentua paljon viime aikoina ja toisen kulttuurin vaikutus on voinut olla voimakas. Näinä päivinä luvassa on enemmän lepoa ja taustalla tarkkailua. Onko suhteessa omistamisen halua?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Useat planeetat ovat viime aikoina painottaneet työtehtäviäsi ja niissä menestymistä. Kyse on voinut olla uudenlaisesta vapaudesta, motivaatiosta tai sujuvuudesta. Tämä trendi jatkuu vielä ja vaikuttaa myös muussakin arjessa. Voisitkohan nyt keskittyä suurempaan joukkoon tai yhteisöön?

Jousimies (22.11.-20.12.)

Tähän päivään voi tunkea mukaan tiukka aikataulu tai yksityiskohtaisen tehtävän tekeminen, joka voi ärsyttää. Ehkä joudut pidättäytymään mielipiteen sanomisessa tai sitten saat vastareaktion suorasuu-tyyliisi. Monet planeetat viittaavat siihen, että on sumplittava tarkkaan asioita, myös taloutta.

Kauris (21.12.-19.1.)

Tänään saattaa olla puhetta vakavista aiheista tai pitkän tähtäimen suunnitelmista, ja saat niihin selkeämmän otteen. Aiheisiin voi liittyä elämänkatsomus tai näkemys laajemmasta kokonaisuudesta. Muista, että Mars porskuttaa merkkiäsi vastapäätä vielä melkein pari kuukautta, ja kehitä liikuntaharrastustasi!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Oletkohan alkanut pohtia raha-asioitasi uudella, vastuullisella tavalla Saturnuksen merkkivaihdoksen myötä? Tänään tätäkin pohdintaa voi olla luvassa, ja ehkä perään jonkinlainen etappiratkaisu. Aika maalliset planeetat pitävät innostuksen ja innovaation liekkiä vähän vakan alla!

Kalat (19.2.-19.3.)

Ilmassa voi olla tiukkaa pohdintaa, eikä sijaa ole leppoisalle olemiselle tai tunteellisille hetkille niin paljon kuin tavallisesti. Ehkä kyse on vaatimuksista tai jonkun turhautumisesta. Venus kuitenkin tukee mukavia jutteluhetkiä naapurin tai läheisen kanssa, ja mahdollisesti pääset harrastukseenkin!

Related Post