Oinas (20.3.-19.4.)

Aurinko vaihtaa merkkiä härästä kaksosiin, jossa se viipyy seuraavan kuukauden. Koska myös kuu on kaksosissa, on siitä sinulle hyötyä iloisempien tunnelmien välittäjänä. Keskustelut tai juttutuokiot voivat olla viihdyttäviä ja kestää kauemmin pelkän toiminnan kustannuksella. Valloitushalusi on hereillä!

Härkä (20.4.-20.5.)

Merkurius on poikkeuksellisen pitkään merkissäsi, sillä se tekee silmukkaliikettä siinä vielä 12.6. saakka. Saatat tehdä siis jotain älyllistä tai kirjallista pitkään tämän planeetta-aseman myötä, tai sitten jokin oppimishanke kestää pidempään. Mars voi puolestaan alkaa aktivoida siirtojasi liikunnan suhteen.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Tuntuuko olosi siltä, että ihan kuin nousisit jostain ilmoja kohti ja pääsisit hengittämään vapaammin? Aurinko ja kuu merkissäsi voivat luoda tämän tunteen ja saada sinut toimimaan luonteellesi tyypillisesti. Alat varmaankin myös aktivoitua liikkumisen suhteen ja toimitettavaa voi löytyä lähiseudulta.

Rapu (21.6.-22.7.)

Olisiko sinun aikasi kurkistaa hiukan enemmän sisäänpäin, jota näet aidot motiivisi sen suhteen, mitä olet viime aikoina aloittanut tai missä olet ollut lennossa? Huomaat myös paremmin, missä voit auttaa ja kuka tarvitsee apuasi. Ihana, eläväinen paikka kaukana kaikesta voi kiinnostaa enemmänkin!

Leijona (23.7.-22.8.)

Sinulta voi kuulla positiivisia karjahduksia tai riemun kiljahduksia useamminkin nyt ja tulevien viikkojen aikana, kun kaikki valloituskykysi ja luova ilmaisusi ovat taas valloillaan. Tiedät mitä haluat ja pyrit sitä kohti. Toiveesi ovat todennäköisesti tavallista suurempia näiden parin päivän aikana!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Olet saanut jo muutaman päivän ajan hyötyä Jupiterin pehmeästä sijainnista merkkiisi, ja samalla mahdollisuus asemasi parantamiseen on olemassa, jopa vuoden verran. Ainakin saat ilmoille ajatuksiasi eri muodoissa paremmin ja kontaktit tärkeisiin tahoihin helpottuvat. Jonkinasteista energian lakkoilua voi olla.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kohdallasi voi olla hyvin ilmavaa meininkiä tänään, ja se voi merkitä paljon liikettä, myös paikasta toiseen, puhumista tai tiedon välittämistä muulla tavoin. Olisiko myös kyse julistamisesta tai olemisesta jonkin asian kannalla? Jokin uudenaikainen laite, vempele tai työtapa voi alkaa viehättää!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Sinulla voi olla juuri tänään hetki, jossa intressit ovat syvällisiä ja mystiikkaa voidaan sivuta puheenaiheena. Ehkä löydät ratkaisun avaimia taloustilanteeseen. Planeetat vastakkaisessa merkissäsi pitävät huomiosi siinä, kuinka toimit muiden kanssa. Nyt ja lähiviikkoina saatat törmätä uuteen kulttuuriin!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Aurinko ja kuu ovat molemmat merkkiäsi vastapäätä tänään, joten se merkitsee jonkinlaista itsen ja omien arvojen peilaamista muiden kautta, jopa ristiriidan välityksellä. Olet innokas lähtemään kaikkialle, nyt ja vielä parin kuukauden aikana, ja rohkeammatkin retket kiinnostavat. Onko mustankipeyttä suhteessa?

Kauris (21.12.-19.1.)

Voi olla, että jokin viimeaikainen tahti yskähtelee etkä pääse niin vapaasti menemään tai olemaan yhtä touhukas. Olisiko syytäkin paneutua paremmin talouteen tai investointiin tai sitten säästösuunnitelman tarkasteluun? Jokin arkinen juttu voi pyöritellä sinua nyt mennen tullen!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Tähän päivään voi sisältyä menoa ja meininkiä, johon tarttua kaksin käsin. Menoihin toisten kanssa voi liittyä vauhtia tai irrottelua, olisiko paikkana jokin kodinomainen tila tai jonkun koti tai vapaa-ajan asunto? Jos olet muutenkin luova, saat varmaankin tilaisuuden näyttää luovuuttasi, ehkä pelissä tai leikissä!

Kalat (19.2.-19.3.)

Sinulla voi olla enemmänkin aiheita, jotka liittyvät perheeseen tai kodin laittamiseen. Nopeatempoisuutta voi olla kuvassa mukana, mikä saattaa ajoittain rasittaa. Arki tai työ voi painaa päälle monin tavoin, mutta ehkä olet myös itsekin poikkeuksellisen työteliäs. Inhimillistä lämpöä on tarjolla!

Related Post