Horoskooppi

Päivän horoskooppi sunnuntai 22.1.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Porhallat todennäköisesti uudenkuun voimalla hyvin inspiroivissa tunnelmissa, ryhmissä tai yhteisöissä tai visioit tulevaisuuden maailmoja. Useat planeetat viittaavat siihen, että laajemmilla kuvioilla on merkitystä kaiken kaikkiaan. Rakkauselämäkin on täynnä toiveita ja korkeita odotuksia esimerkiksi sielunkumppanuudesta!

Härkä (20.4.-20.5.)

Alkuvuotta ajatellen tämä voi olla se kohta, jolloin koet selkeää tarvetta päästä eteenpäin, ja tämä ilmapiiri jatkuu voimakkaana ainakin viikon verran. Näet ehkä huomattavasti paremmin, mihin voit päästä ja mihin sinulla on rahkeita. Suhteessa voi olla erityinen kohta, olisiko jokin materiaalinen kytkös tulossa?

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Paljon uutta voi tällä hetkellä olla ilmassa, eikä se pidä sinua kovin kapeassa piirissä! Olet jo muutenkin liikkuva ja matkusteleva, mutta siihen voi tulla aivan uusi ulottuvuus ulkomaan, ulkomaalaisen tai toisen kulttuurin välityksellä. Tunneyhteys voi syventyä, jos lähdet reissuun, tai tapaat reissussa ihmisen.

Rapu (21.6.-22.7.)

Monilla ravuilla on nyt ja lähipäivinä epätavallisen paljon aiheita, joihin liittyy raha-asioita ja investointeja, sekä jotain salassa pidettävää. Mystiikka ja sielunelämään liittyvät aiheet saattavat kiinnostaa enemmän kuin tavallisesti, ja psykologiakin voi tulla vastaan muodossa tai toisessa. Suhteessa voi olla erikoinen vaihe.

Leijona (23.7.-22.8.)

Kanssakäymisen suhteen on esillä monenlaista. Ensinnäkin, näyttäisi siltä, että konkreettiset seikat tunkevat varsin voimakkaasti siihen, miten toimit toisten kanssa, ja tässä yhteydessä voi ilmetä myös suuri riippuvuus. Nyt voi ilmetä tarve laatia uusi ohjenuora yhteistyölle tai rakkauselämälle.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Työelämässä voi ilmetä jotain totaalisen uutta, mikä antaa sinulle virtaa pitkäksi aikaa eteenpäin. Työ on siis todennäköisesti ajatuksissasi myös nyt sunnuntaina. Tai sitten jokin muu harrastus tai arkirutiini kokee muutoksen, ja ajankohtaiset tai nuorekkaat teemat vievät sinua pääasiassa eteenpäin!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Ehkä olisi aika kuunnella enemmän ilmaisuvoimaasi, joka voisi näyttäytyä vaikkapa muodissa, kuvataiteessa, musiikissa, henkisyydessä tai jossain muussa. Tässä ajassa saattaa olla uuden alun siemen näille teemoille tai muutoin suuren rakkauden osoittamiseen jollekin ihmiselle tai laajemmalle kohteelle.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Monenlaisia teemoja saattaa olla esillä suhteessa peruselinoloihisi, joten katse on suunnattava aika selvästi perusasioihin. Ehdit keskittyä suureen maailmaan myöhemminkin. Onkohan jopa kodinvaihto mielessä, tai sitten jokin suurempi remontti tai kunnostus? Tunnetilasi on ehkä ajoittain hankala, etkä tiedä syytä.

Ad

Jousimies (22.11.-20.12.)

Nyt voi olla erityistä painoa sillä, miten lähdet liikkeelle oppimiseen liittyvässä asiassa. Planeetat todennäköisesti stimuloivat sinua kehittymään tiedollisesti tai älyllisesti, ja saatat kokea näissä asioissa herkästi ylpeyttä. Tai sitten olet ylpeä lähipiirin tiedollisista saavutuksista. Suhteessa keskustellaan konkretiasta!

Kauris (21.12.-19.1.)

Sinulla voi olla poikkeuksellisen paljon konkreettisia aiheita mietintämyssyssä. Se voi merkitä sitäkin, että tavaroita kuskataan paikasta toiseen tai tavaroiden kierrätykseen kiinnitetään erityistä huomiota. Mietitkö myös kehosi ominaisuuksia, kestävyyttä tai muuta mikä vaikuttaa vaikkapa harrastusmahdollisuuksiin?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Aurinko, kuu, Venus ja Saturnus ovat merkissäsi ja tuovat painoa asioille. Jonkinlaista uutta alkua olisi odotettavissa ja todennäköisesti se on sellaista, missä voit käyttää ainutlaatuisia ja merkillesi tyypillisiä erikoisia kykyjä. Originellit ominaisuutesi suorastaan tunkevat esiin luovan toiminnan puitteissa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Monet planeetat viittaavat kohdallasi siihen, että voit nauttia tällä hetkellä enemmän asioista, jotka eivät ole näkyviä. Syventyminen henkisiin oppeihin on mahdollinen tai sitten haluat ilmaista itseäsi taiteellisesti. Tämä voisi olla sopivat aika myös musiikista nauttimiselle. Kaukaisen paikan houkutus voi näyttäytyä!

Related Articles

Back to top button