Oinas (20.3.-19.4.)

Jupiter on vielä merkissäsi ja se pitää tavoitteesi korkealla, oli sitten työpäivä tai ei. Olet ehkä saanut haalittua lisää mukavuutta tai ylellisyyttä ympärillesi ja se voi tuntua mahtavalta. On aika ahkeroida vielä kodinomaisessa ympäristössä ja se onnistuu hyvin uudistavassa hengessä. Tunne ja turvallisuus yhdistyvät!

Härkä (20.4.-20.5.)

Päässäsi olevat ajatukset eivät lomaile vaikka on sunnuntai, vaan sen sijaan saatat olla melkoisessa pyörityksessä, joka on leimannut elämääsi parin viikon ajan. Koska Merkurius perääntyy muutaman viikon ajan, voi tiedossa olla myös vekslausta tai peruutus. Kaipaatko kauneuden luomista käsilläsi?

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Levon tarve on saattanut tulla voimakkaampana esiin parin päivän aikana ja kannattaa siis löytää hetkiä pelkkään olemiseen ja elämästä nauttimiseen. Ranta-alueilla, hiljaisilla paikoilla tai hartaalla tunnelmalla voi olla oma erityinen merkityksensä juuri nyt ja ehkä vielä lähiviikkoina. Näytä tunteesi niiden kohteelle!

Rapu (21.6.-22.7.)

Stimuloivia ajatuksia on päässäsi tai sitten olet mukana hankkeessa, jossa on uudistusmielisiä ihmisiä. Olisiko tällaisena viikonloppuna hyvä saada vaihtelua rutiineihin, muutoin saatat hermoilla aivan turhasta? Tunnepuolen asiat ovat vaikeaselkoisia tai sitten ajatuksesi harhailevat saavuttamattomiin asioihin!

Leijona (23.7.-22.8.)

Ilmassa on vielä läjäpäin pyrkimyksiä saavuttaa jotain, mitä et ollut ennen saavuttanut. Näytät siis herkästi kaiken leijonamaisen suuren persoonallisuutesi. Matkan varrella jotkut asiat heittävät häränpyllyä ja yllätyt lopputuloksesta. Paljon asioita tehdään porukalla ja se kannattaa myös, paremmin kuin kaksin olo.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Koet todennäköisesti poikkeuksellisen hyvää oloa ja elinvoimaisuutta parin viikon ajan, auringon ja Marsin ollessa harmonisesti merkkiisi. Saturnus vastapäätä merkkiäsi voi välillä jarrutella ja tuoda konkreettisempaa kanssakäymistä, ja asemasi voi jopa vahvistua jossain piirissä! Suhteesi ulkomaihin tai opiskeluun voi olla muutoksessa.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Sinulla voi olla tavallista enemmän pohdintoja raha-asioihin liittyen. Kyseessä voi olla suuri hankinta, joka askarruttaa, ja omistamisen tarpeesi saattaa ylipäätään olla kasvussa. Ole kuitenkin varovainen näissä asioissa, kun Merkuriuskin perääntyy parisen viikkoa. Suhde voi hyvin, kun ilmaa on välissä!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Toisten kanssa on monenlaista sumplimista näinä viikkoina, sillä muutoksen planeetta Uranus on keimeissä mukana tuomassa ajoittain yllätyksiä, käänteitä tai aikataulujen muutoksia. Jotain kohottavaa tai aktiivista voi olla tiedossa toisella paikkakunnalla näiden päivien aikana. Ovatko tunteet ja raha sidoksissa toisiinsa?

Jousimies (22.11.-20.12.)

Arkisten seikkojen järjestäminen uuteen uskoon on voinut olla asialistalla jo viikon, ja monenlaista yllättävääkin on voinut tupsahtaa esiin. Kaipaisitko uutta asennetta esimerkiksi terveydenhoitoon nähden tai ruokavalioon? Ovatko vitamiinit kunnossa? Paljon kaikenlaista näyttää olevan meneillään suhteissa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Useat planeetat painottavat vapaa-ajan ja siitä nauttimisen merkitystä, mutta siihen voi sisältyä jotain muutosta tai uutta asennetta. Uusi vapaa-ajan harrastuskin on mahdollista aloittaa näinä päivinä. Oletkohan pohtimassa asenteen muutosta siinä, miten vuorovaihto ja antaminen toimivat suhteessa?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Monella vesimiehellä on näinä viikkoina meneillään vaihe, jolloin kotiin ja asumiseen liittyviä asioita tarkastellaan uudella tavalla. Lisäksi monenlaista, ehkä jatkuvaa muutosta sisältävää, saattaa olla meneillään asunnossasi tai lähiympäristössä. Toivottavasti se ei tuota melua tai muuta haittaa! Kannattaa suosia terveysrutiineja!

Kalat (19.2.-19.3.)

Elinvoimasi pitäisi olla melko hyvällä tolalla, lähinnä harmonisesta auringon ja Marsin asemasta johtuen. Hallitset ja hillitset itsesi paremmin ja annat hyvän vaikutelman uusille ihmisille. Näinä päivinä on todennäköistä, että naiset kohtaavat hurmurin, ja suhdekipinääkin voi olla. Kotona riittää perheasioita!

Related Post