Oinas (20.3.-19.4.)

Alat saada taas kevyempää energiaa, kun kuu siirtyy kaksosiin iltapäivän puolella. Voit siis nauttia kevyemmistä keskusteluista ja tiedon sujuvasta välittymisestä parin päivän ajan. Tulevaisuuksia hahmottavia ja taivaita hipovia aiheita on vieläkin esillä. Planeetat suosivat näinä viikkoina uuden suhteen syntymistä!

Härkä (20.4.-20.5.)

Joitakin rahan ansaitsemiseen liittyviä seikkoja on kaiketi tapetilla muutaman päivän ajan. Tai sitten kyse on käytännöllisen tavaran siirtelystä tai kuskaamisesta. Ehkä pihan tai puutarhan laittamiseen liittyvät kysymykset alkavat jo kolkutella. Onko kaukana tai muuten tavoittamattomissa ihminen, jota ajattelet usein?

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Pirtsakkaa eloa näyttäisi olevan tiedossa näinä päivinä, kun kuu kohtaa pitkäaikaisen Marsin merkissäsi. Varaudu jonkinlaiseen liikkeellelähtöön ja aktiiviseen toimintaan, sillä olet tuli hännässä joka tapauksessa. Ehkä viihdyt parhaiten isossa, vilkkaassa paikassa tai siellä missä tapahtuu muutenkin!

Rapu (21.6.-22.7.)

Nyt voi olla paikka syvälliselle pohdinnalle. On mahdollista, että jokin asia pyörii alitajunnassasi vinhaa vauhtia ja saattaa tulla vielä uniinkin. Auvoisa, rauhallinen paikka olisi hyvä keskusteluille, joista voi muodostua poikkeuksellisen kiinnostavia. Pyritkö todella korkealle suhteessa vai haluatko olla parempi?

Leijona (23.7.-22.8.)

Toimintasi laajemmissa ympyröissä on saanut tulta alleen useamman kuukauden ajan, ja välillä epäitsekkyyskin on kasvanut uusiin mittoihin. Tällaisiin teemoihin paneutuminen on nyt aktiivista parin päivän ajan, ja saatat jopa löytää hyväntekeväisyyskohteen. Kaukokaipuu on monen teema, ja voi tiivistyä ensi viikolla!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Sinulla voi olla näinä päivinä olotiloja, joissa vuorottelevat väsymys, aktiivisuus ja lapsenomainen innostuneisuus. Olet todennäköisesti aktiivisesti liikkeellä ja kaipaat jopa jonkinlaisia mittelöitä toisten tai itsesi kanssa. Suhdeasioissa salamyhkäiset olotilat jatkuvat, ehkä niin, ettet voi kertoa kaikkea kaikille.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kurkottelu muihin maisemiin on niin todennäköistä kuin vain voi olla planeettojen kannalta, joten tiesi voi suuntautua vaeltamaan kulttuurikaupungissa tai vaikka muutoin erilaisissa ajattelua stimuloivissa kohteissa. Tai sitten teet huimaa matkasuunnitelmaa. Joko olet kohdannut uuden, erilaisen ihmisen?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Saatat olla muutaman päivän ajan keskittyneempi sisäiseen olotilaasi tai aarteiden etsimiseen vaikkapa sosiaalisesta mediasta tai kirjallisuudesta. Syvät ajatukset ihmisen psykologiasta voivat kiinnostaa. Rahavaroilla voi olla oma roolinsa pohdinnoissasi. Onko kotielämässä lähestymässä uusi järjestämisen aika?

Jousimies (22.11.-20.12.)

Vuoropuhelua näyttäisi tulevan riittämiin tänään ja jatkossa, mutta ole valmis siihen, että tiukkojakin kysymyksiä tai aiheita voi olla luvassa. Ympärilläsi oleva vilske voi aika ajoin rasittaa hermojasi. Tilaisuuksia poikkeuksellisen upeisiin elämyksiin on todennäköisesti näinä päivinä ja ehkä ensi viikollakin!

Kauris (21.12.-19.1.)

Saattaa olla, että tänä sunnuntaina käytännön askareet kiinnostavat enemmän kuin tavallisesti ja saat monet pienet asiat hoidettua pois päiväjärjestyksestä. Kiinnostus terveyteen tai puhtauteen saattaa olla agendalla erityisesi tiedon hankinnan kautta. Kodin asiat ovat myös ykkösenä listalla, ja koti parhaana oleskelupaikkana.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Omaperäinen luovuutesi on ollut esillä jo useamman kuukauden ajan Marsin pitkäaikaisen vaikutuksen johdosta, ja aina välillä siihen tulee lisäboostia. Nyt juuri kannattaa hakea inspiraatiota ja muutenkin elää elämää täysillä. Lähellä olevien ihmisten kanssa on hauskaa ja aktiivista. Suhde elää dynaamisuudesta juuri nyt!

Kalat (19.2.-19.3.)

Kuu ja Mars yhtymässä kaksosten merkissä osuvat merkkiisi dynaamisella kulmalla, mikä voi saada sinut reagoimaan herkästi ja voimakkaasti. Kannattaa pitää kieli kurissa kaiken varalta! Kotioloissa saattaa olla enemmän menemistä ja tulemista tai monenlaista keskustelua. Loihdi vaikka uudenlainen ateria!

Related Post