Oinas (20.3.-19.4.)

Planeetat aktivoivat sinua selkeästi kokemaan jotain uutta ja erilaista, joten älä anna tämän päivän mennä ohi ilman vapaa-ajan aktiviteetteja! Pieni pyrähdys jonnekin mukavaan paikkaan voisi yhdistyä hyvin taiteelliseen tai musiikilliseen elämykseen tai johonkin salaperäisempään kokemukseen.

Härkä (20.4.-20.5.)

Aurinko ja kuu ovat taivaalla voimakkaassa aspektissa muutoksen planeettaan Uranukseen, ja nämä osuvat merkkiisi dynaamisesti. Olisiko siis aika heittäytyä vihdoin johonkin aktiviteettiin tai irtaantua jostain riippakivestä, kuten huonosta tottumuksesta? Ehkä tapaat kiinnostavan ihmisen suuressa paikassa.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Planetaarinen ilmapiiri antaa nyt mahdollisuuden jonkinlaiseen kepeyteen, mikä sopii sinulle pohjimmiltaan. Levottomuuttakin on tässä täysikuun hengessä, joten kannattaa pysyä liikkeessä. Oletko katsastanut mielenkiintoiset taidenäyttelyt vähän kauempana kotoa? Mars ja Venus tuovat palavaa intoa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Onkohan tänään keskustelua siitä, mitä materiaalisia muutoksia tehdään tai miten yhteisiä raha-asioita hoidetaan? Ostoksilla käynti voi olla luonteeltaan erikoista tai se saattaa päätyä odottamattomaan lopputulokseen. Ajatteletko useammin läheistä, joka on kaukana, jopa ulkomailla?

Leijona (23.7.-22.8.)

Täysikuu ja voimakkaat, totutuista raiteista irrottavat planeetat voivat tuoda hetkiä, joissa joku yllättää reaktiollaan tai pahimmillaan lähtee ovet paukkuen. Positiivisessa mielessä tilanteet ovat inspiroivia ja ehkä lamppu syttyy pään päällä, mistä seuraa tekoja myöhemmin. Voisiko suhteessa viljellä mystiikkaa?

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Voit olla nyt kiinnostuneempi kuuntelemaan itseäsi ja terveyttäsi, sillä psyyken ja fyysisen puolen yhteys näyttäisi olevan voimakkaampi. Voit oivaltaa asian elämääsi vaikuttavasta puutteesta tai työnteon merkityksestä. Marsin ja Venuksen dynaaminen keskinäinen kulma luo mielenkiintoa tunne-elämääsi!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Yhteisöllisyys ja vauhdikkuus ovat parhaimmillaan tämän päivän teemoja! Uutta ja stimuloivaa pitäisi kaiken planetaarisen järjen mukaan olla tiedossa, ja sisäinen levottomuus voi viedä uusiin kokemuksiin. Saat laitettua intohimon tunteita arkisiin asioihin, jos tilanne sallii, ja siitä voi syntyä vaikka mitä!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kuulut niihin, joihin meneillään oleva täysikuu ja muutoksen planeetta Uranus osuvat voimakkaasti. Tämä saattaa houkutella sinua katsastamaan itseäsi tai ympäristöäsi uudelta kantilta tai muuttamaan jotain. Olet altis muuttamaan näkemystäsi kotielämästä tai koet tarpeen irtaantua siitä hetkeksi. Venus tuo lämpimiä tunteita!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Koska olet liikkuvaa sorttia, voi nytkin tulla esiin kova kaipuu lähteä johonkin. Jos reissaat, kyseessä on todennäköisesti jotain ainutlaatuista, ehkä täysin uusi paikka, jossa vierailet. Tällaisina hetkinä voi olla kyseessä jotain ikimuistoista, vaikka suunnitelma vähän muuttuisikin. Onko tunteissa hyvin kiihkeää?

Kauris (21.12.-19.1.)

Pohditko jotain kauaskantoista suunnitelmaa, jonka avulla saisit raha-asian jouhevammaksi tai voisit nauttia enemmän varallisuudesta? Muutoksen siemen kytee näissä asioissa, vaikka se ei heti johtaisikaan mihinkään. Venuksen ja Marsin dynaaminen keskinäinen kulma tuo kaikkien elämään tunnevoimaa!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Tuntuuko sinusta siltä, että jokin ihmissuhdekuvio ei ole totaalisesti hanskassa? Vai yllätytkö enemmänkin toisen käytöksestä juuri nyt? Perhe-elämään tai kotipesään liittyviä muutostarpeita on yhä olemassa tai pohdit jatkovaiheita jo tapahtuneille muutoksille. Miten olisi viihdyttävä ravintolailta?

Kalat (19.2.-19.3.)

Sinussa elävä myötätunto ja auttamisen halu voivat nostaa päätään juuri nyt, ja ryntäät ensimmäisenä lohduttamaan sitä tarvitsevaa. Sekin on mahdollista, että vain bongaat enemmän auttamisen kohteita tai elämän varjopuolia. Olet ehkä jynssännyt kodissasi tavallista enemmän viime aikoina, kuten ehkä nytkin.

Related Post