Oinas (20.3.-19.4.)

Koska useita planeettoja on tällä hetkellä vesimiehen merkissä, merkitsee se myös sinulle uusien ajatusten kypsymistä tai jopa nerouden pilkahduksia. Ehkä olet valmis sukeltamaan yhteisölliseen toimintaan kiinteämmin tai lopettamaan turhat yhteydet ryhmiin. Yhtäkkinen valmius reissuun voi syntyä!

Härkä (20.4.-20.5.)

Tavoitteesi voi nousta arvoon arvaamattomaan näinä viikkoina, eikä silloin mielessäsi ehdi juuri muut asiat hetkauttaa. Maata raivaavan härän lailla sinulla on mahdollisuus juurruttaa asemasi tai päästä ylemmäs hierarkiassa. Jos suuntasi ei ole validi, voi päinvastaista kehitystä olla havaittavissa.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Suhteesi kaukana olevaan paikkaan voi olla käsittelyn alla näinä päivinä, ja joko siteesi sinne lujittuvat tai sitten katkaiset ne. Jotkut kaksoset saattavat pohtia asettumista jonnekin ulkomaille tai toiselle paikkakunnalle. Ehkä saat välitettyä itsestäsi luotettavamman kuvan. Askarruttaako esimiessuhde?

Rapu (21.6.-22.7.)

On mahdollista, että ennätysmäärä asioita liittyy näinä päivinä taloudenpitoon, joten tilinpitoa ja menojen ja tulojen laskelmia kuuluu siellä täällä. Isompi investointikin voi olla kielen päällä lähipiirin keskuudessa. Saat ainakin innolla eteenpäin pieniä käytännön tehtäviä tai korjauksia. Onko korkeakulttuurin nälkä akuutti?

Leijona (23.7.-22.8.)

Näinä päivinä näyttäisi olevan erityisen tärkeää, miten toimit muiden kanssa. Yhteistyössä voi olla kehitteillä uusi vaihe, joka voi viedä sinua uuteen järjestykseen. Nyt on myös punnittava, mitkä suunnat ovat aikansa eläneitä. Usean kuukauden kestänyt draivi olla mukana uusissa tuulissa jatkuu!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kuun asema liittyy kodin sektoriisi ja tuo todennäköisesti enemmän kodin piiriin liittyviä seikkoja ajankohtaisiksi parin päivän ajalle. Tämä voi sekoittaa muita aikataulujasi. Työssä tapahtuu paljon ja raatamistakin näkyy olevan tiedossa näinä aikoina. Voit kokea suhteissa jotain hyvin erikoista näinä päivinä!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Itsesi esiintuomiseen liittyvät vaiheet voivat vahvistaa itsetuntoasi ja hiot esiintymistäsi ennätyksellisesti. Näet ehkä itsesi hieman eri valossa kuin ennen ja uusit tyyliäsi näinä päivinä. Vapaa-aika, juhlat ja tapahtumat liikuttavat sinua enemmän kuin paikoillaan pysyvä rutiinityö. Tunne ja arki sekoittuvat!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kotiasioissa on varmaankin yhä paljon meneillään ja monenlaista materiaalistakin asiaa pohdittavana. Kunnollinen pesänrakentamisvietti voi tulla monen kohdalle, ja se voi sisältää halun laittaa paikkoja kuntoon. Jo kuukausia kestäneen Marsin aseman myötä piileviäkin aiheita on yhä mukana.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Harkitsetko kirjallisen tehtävän ottamista harteillesi? Nyt ja lähiviikkoina olisi sopiva aika sellaiselle. Myös opiskelu saattaa kiehtoa monia jousimiehiä, joilla on muutenkin usein halu elinikäiseen oppimiseen. Tällä erää aiheena voi olla käytännönläheinen tietotaito. Onko lähipiirissä suunnitteilla innokasta harrastustoimintaa?

Kauris (21.12.-19.1.)

Jonkinlainen rauhoittuminen olisi paikallaan, ja siksi voisi olla hyvä valita etätyö, mikäli se on mahdollista. Saat erityisesti aikaiseksi valmistelevaa tai taustatyötä parin päivän aikana. Myös monenlainen filosofointi onnistuu. Odottaako merkittävä aineellinen seikka ratkaisua tai tavara siirtoa toiseen paikkaan?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Näinä viikkoina näyttäisi olevan sinun aikasi koota elämäsi palaset uudella tavalla kohdilleen ja rakentaa jotain pysyvää, kiinteää tai merkittävää. Juuri nyt yhteisölliset tarpeet nostavat päätään ja toimit hyvin ryhmässä, varsinkin jos kyse on innokkaasta toiminnasta tai yhteisestä matkasta.

Kalat (19.2.-19.3.)

Elämässäsi on nyt todennäköisesti enimmäkseen aiheita, joiden parissa pysytään taustalla, ehkä harmaana eminenssinä, tai paikoissa, joissa on hämärä valaistus ja ehkä musiikkia. Mielikuvitusmaailma voi tehdä tuloaan, mutta liian syvälle ei kannata upota siihen. Kaiva sieltä tarpeellinen inspiraatio.

Related Post