Oinas (20.3.-19.4.)

Onkohan niin, että sinusta on näinä aikoina vaikeampi ottaa selvää? Motiivisi voivat olla salattuja, mikä ei ole luonteellesi tyypillistä, tai saatat vain pitää enemmän asioita omana tietonasi. Jonkinlainen poissaolevuus saattaa liittyä elämäsi aihealueisiin. Näinä päivinä Venus pyrkii tuomaan asian esiin!

Härkä (20.4.-20.5.)

Myös pimennossa olevia seikkoja tai taloutta täytyy pohtia suhteessa maailmaa syleileviin sfääreihin, jotka ovat jollain tavalla tuloillaan elämääsi tai työympyröihin. Näin erikoisten planeettavaikutusten alla suhteesi tasaisuuteen ja turvallisuuteen voi myös muuttua pikku hiljaa!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Toiminta unelmien eteen, jonkun aatteen puolesta tai luovuutta kehittäen voivat olla sinunkin agendalla näinä päivinä, kun Neptunuksen ylimaallinen tähtipöly pyyhkäisee jollain lailla kaikkien merkkien ylitse. Pahimmillaan tiedossa on sekaannusta tai selittämätöntä väsymystä. Tarkkuutta vaativien töiden kanssa malttia!

Rapu (21.6.-22.7.)

Arkiseen työhön saattaa tulla aivan muita vaikutteita Neptunuksen voimakkaan aseman myötä. Tämä virtaava planeetta voi sekoittaa monen muunkin merkin päät ja saada unelmoimaan tavoittamattomista aiheista. Jotain hehkutusta ja aivan muuta kuin rutiinityötä olisi hyvä olla tarjolla ainakin vapaa-ajalla!

Leijona (23.7.-22.8.)

Näin erikoisten planeettojen alla voi tapahtua jotain ihmeellistä tai ylimaallista, ja sinunkin kohdallasi alitajunta ja unet saattavat olla harvinaisen merkitseviä. Ehkä kannattaa seurata intuitiota ja katsoa mihin suuntaan se osoittaa. Myötätunto ja auttaminen ovat monen mielessä, ja sen voi tehdä leijonamaisen tyylikkäästi!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Ylimääräistä tarkkuutta tai rutiinia vaativat työt kannattaisi jättää odottamaan parempia aikoja, sillä nyt olisi parasta kuunnella itseään ja osoittaa monenlaista luovuutta ja myötätuntoa. Sopiva hyväntekeväisyyskohde voi odottaa kulman takana. Ehkä tapaat poikkeuksellisen ihmisen tai koet erikoisen kohtaamisen.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Parhaimmillaan löydät näin viikkoina työhösi uutta kipinää ja tarkoitusta, sillä muutoin työn samanlaisena jatkuminen voi olla rasittavaa. Katsasta, oletko kenties muutenkin liian hermoja raastavassa työssäsi ja vastustaako elimistösi sitä. Kohtalonomainen aspekti suhteessa on esillä näinä päivinä!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Taivaalla vallitsevassa erikoisessa ilmapiirissä voi olla jotain materiaalisiin seikkoihin liittyvää sinun kohdallasi. Tärkeitä ostopäätöksiä on ehkä syytä siirtää, sillä voimakas Neptunus-planeetta saattaa hämärtää arvostelukykyäsi. Antautuminen monenlaiselle taiteelle sen sijaan kannattaa. Ehkä vesi kiehtoo elementtinä.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Koska planeetat osuvat merkkiisi voimakkaasti, on varmaankin paljon meneillään. Yhtä hyvin on mahdollista, että hämmentäviä asioita tulee eteen tai asioita, joihin on vaikea löytää ratkaisuja. Välttelyä tai pakoilua voi esiintyä. Hyödyt vielä pitkällisestä Jupiterista, varsinkin juhlahumussa tai harrastuksessa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Älylliset kiinnostuksenkohteesi voivat olla hyvin laaja-alaisia tai maailmaa syleileviä näinä viikkoina, ja niihin voi liittyä taide, kulttuuri, eksotiikka tai jokin marginaalinen tai kaukainen aihealue. Historiallinen planeettasiirtymä on tuloillaan viikon päästä, kun muutosten planeetta Pluto siirtyy merkistäsi vesimieheen, valmistaudu jo!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Yhteisössäsi voi olla erilaisia väreileviä tunnelmia ja ilmapiirin aistii hyvin herkästi. Eteenpäinmenoa halutaan ehkä hurjasti ja siihen ynnätään suuri toiveiden tynnyri tai mielikuvituksellisia aiheita. Haluat ehkä erilaisia materiaalisia nautintoja kuin ennen, ja niihin voi liittyä eteerisyys!

Kalat (19.2.-19.3.)

Poikkeuksellisen ajanjakson poikkeukselliset päivät tuovat sisimpääsi jotain sellaista, mikä heijastaa merkillesi kaikkein ominaisimpia seikkoja. Merkkiisi liittyvä virtaavuus, mielikuvituksellisuus ja runollisuus odottavat ulospääsyä. Voit ihastua hyvin fyysisesti johonkin näinä päivinä!

Related Post