Horoskooppi

Päivän horoskooppi tiistai 21.2.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Jos toimit alalla, jossa voi ideoida ja käyttää mielikuvitusta, saatat olla nyt planeettojen suosiossa. Mitä mielikuvituksellisimpia visioita ja tarpeita voi esiintyä muillakin ja viihdyt enemmän ihmemaassa kuin todellisuudessa. Venus takaa flaksisi kehittymisen oikeaan suuntaan lähiviikkoina!

Härkä (20.4.-20.5.)

Uusi ja tulevaisuus voivat olla nyt sanoja, joita käytät tai joita viljellään enemmän lähiympäristössäsi. Erityisesti uusikuu mielikuvituksellisessa ja tunteikkaassa kalojen merkissä luo sinulle laajempia mahdollisuuksia toimia tulevaisuudessa. Tunteet voivat suuntautua näinä viikkoina johonkin salaperäiseen!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Monien kaksosten pyrkimyksiin tulee näinä päivinä uudenlaisia visioita, jotka hipovat melkein pilvilinnoja. Pidä mielessä, että kaikki ei ole sitä miltä näyttää juuri nyt, joten turhia riskejäkään ei kannata ottaa. Parasta on ryhmässä tai yhteisössä, jossa kupliva ilo näyttäisi vallitsevan näinä päivinä!

Rapu (21.6.-22.7.)

Ajatuksesi ulottuvat nyt herkästi kauemmas, ehkä kaukana asuvan ystävän tai sukulaisen luo, tai sitten mielessäsi siintävät kaukaiset palmurannat tai muut eksoottiset kohteet. Nyt onkin hyvä hetki unelmoida matkasta tai osallistua jollekin mielikuvitusmatkalle. Päämäärätietoisuutesi kasvaa lähiviikkoina.

Leijona (23.7.-22.8.)

Jos mielessäsi on hulppea investointi tai suuri kuluerä, joka ei ole aivan tarpeellinen, on ehkä syytä arvioida sitä uudelleen, sillä arvio asiasta voi muuttua jatkossa. Yhteisomistuksiin tai talouteen voi liittyä jotain epäselvää. Lähiviikkoina mielesi on melko lailla muissa maisemissa tai odotat tulevaa matkaa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Toiminnassa muiden kanssa on nyt erikoisia värähtelyjä. Saatat olla tekemisissä ihmisen tai tahon kanssa, joka herättää sinussa voimakkaita tunteita tai auttamisen halua. Joku voi myös purkaa huoliaan sinulle ja keskusteluista tulee herkkiä luonteeltaan. Onko edessä tilanne, joka vaatii tunteen salaamista?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kaikenlaista työntekoa voi olla luvassa, ja arjessa saattaa olla hieman sekavia tai hämmentäviä puolia. Saatat olla alttiimpi kokemaan myötätuntoa arjessa, ihmisiä tai vaikkapa eläimiä kohtaan. Näyttävä ja hyvin aloitteellinen henkilö voi olla suuressa roolissa elämässäsi lähiviikkoina, ja tunteet ovat koholla!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Jo viime kuukausien ajan olet kokenut helpotusta työareenalla ehkä siksi, ettet ole joutunut kovin vaikeiden tehtävien pariin tai siksi, että olet jo aiemmin saanut vaikeimmat osuudet tehdyksi. Henkilöasiat työympäristössä herättävät nyt ja jatkossa enemmän tunnetta, siksi ihastuminen työkaveriin on mahdollinen!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kodin piirissä tai lähialueilla voisi nyt olla heijastumaa planeettavaikutuksista siten, että meneillään on paljon kaikenlaista, jopa tiettyä luovaa sekamelskaa. Vai onko tavara kadoksissa tai muuta sellaista? Sinulla on tilaisuuksia saada upeita ja vauhdikkaita viihde-elämyksiä lähiviikkojen aikana. Flaksi on myös nousussa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Lämpimät keskustelut sujuvat hyvin, mutta saattavat myös pitkittyä tarpeettomasti tunnelatauksen myötä. Jos joudut käsittelemään paperiasioita tai raportteja, ole niiden kanssa varovainen. Ajatuksesi nimittäin siirtyvät herkästi muualle. Kodin ja lähipiirin rooli on esillä tulevien viikkojen aikana!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Monilla vesimiehillä voi ilmetä nyt erityistä shoppailuintoa tai rahan kuluttamisen tarvetta johonkin mielikuvitukselliseen, taiteeseen, luovuuteen tai vaikka matkaan veden äärelle. Kehosi tarpeetkin kiinnostavat sekä makuaistin tyydyttäminen. Löytyisikö siihen erityinen tunnelmallinen paikka? Tunteissa on suoruutta!

Kalat (19.2.-19.3.)

Onko startti jo ollut vai tuntuuko nyt siltä, että jokin lähtee vihdoin liikkeelle? Sinulle ominainen kalamainen virtaava energia saa nyt sijaa ja näkyy lähinnä positiivisesti. Luovuutta pitäisi riittää ja se voi hyödyttää luovilla aloilla olevia erityisesti. Pohditaanko suhteessa omistamista tai rahan jakamista?

Related Articles

Back to top button