Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu ja Mars ovat ravun merkissä ja aktivoivat kotiin ja perheeseen liittyviä aiheita, jopa niin, että kiireellistäkin tekemistä tai järjestämistä tulee niiden parissa. Saattaa olla myös, että innostut tekemään enemmän kotiaskareita. Ärsyttäviä asioita tai reaktioita voi ilmetä. Venus viittaa nautintoon, ehkä maun tai materiaalin välityksellä!

Härkä (20.4.-20.5.)

Jonkinlainen tiedonkeruu voi saa erilaisia muotoja, mutta se voi merkitä myös paneutumista menneisyyteen ja historiaan. Lyhyet, käytännölliset opinnot täydentäisivät ehkä upeasti osaamistasi, joten katsasta mahdollisuudet! Osa sinusta saa paljon magiikasta, henkisestä opista tai vaikkapa joogasta!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Ravun merkissä olevat planeetat laittavat monet pohtimaan pienimuotoisia kodin asioita, arjen turvallisuutta tai vaikkapa perheen yhteishenkeä tai aktiivisuutta. Sinulla saattaa olla myös ostotarpeita näihin teemoihin liittyen. Yhteisöllinen elämä vie yhä, vaikkapa somessa, mutta rakkaus pysyy taustalla!

Rapu (21.6.-22.7.)

Oletkohan huomannut vimmaisen toiminnan lisääntyneen viime päivinä? Tosiaankin, toiminnan ja aloituksien ajat ovat nyt ja tulevan parin kuukauden aikana. Juuri tänään kuun ja Marsin yhtymä voi tuoda myös ärtymystä tai nopeaa reagointia ja asian puolustamista. Asiasi ajaminen saattaa olla kulminaatiopisteessä!

Leijona (23.7.-22.8.)

Jotain merkityksellistä viestinnällistä voi olla ilmassa, jopa niin, että esilläolosi saa buustia tai voit tulla esiin loistavana tai värikkäänä puhujana jossain yhteydessä. Kirjalliset ja juridiset asiat tai ylemmät opinnot voivat motivoida tai olla puheenaiheena. Ihmissuhteissa tähtäät ylöspäin ja joku henkilö vaikuttaa sinuun.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Mars-planeetta on ollut kohdallasi rauhallisempi ja tasaisempi parin päivän ajan, ja siksi ääripäihin menevää tempoilua tai hyperaktiivisuutta ei välttämättä ole tiedossa tulevina viikkoinakaan. Pystyt sen sijaan koordinoimaan hyvin suuremman joukon toimia ja olemaan osa isompaa ratasta. Vapaa-ajan aktiviteetti tuo tunnetta!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Onkohan ilmassa sopimisia eri tahojen tai ihmisten kanssa? Jopa sopimuksen tekokin, työrupeaman alku tai yhteinen kirjallinen tuotos saattaisi olla ajankohtainen. Työ ja päämäärät ovat joka tapauksessa polttopisteessä tai erityisen huomion kohteena. Tunteissa voi olla kolmiodraaman aineksia!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Sinulla voi olla suuri innostus nähdä kauemmas tai kokea jotain matkalla, ja tähän auttaa tietenkin matkan varaaminen tai kohteen valitseminen. Myös kauempana olevat läheiset tai sukulaiset voivat ottaa yhteyttä. Kykyjesi ja olemuksesi kehittäminen luovalla tavalla on kannattavaa. Suhteissa voi olla kivaa vipinää!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Nyt saattaa olla enemmänkin talouteen tai tilinpitoon liittyviä aiheita tapetilla, joko työssä tai yksityiselämän puolella. Onko aiheellista uusia vakuutussopimus tai neuvotella pankkiasia? Vai askarruttaako iso investointi? Sinulla on nyt valtava usko kaikkeen mitä teet, ja optimismi kantaa pitkälle!

Kauris (21.12.-19.1.)

Muut ilmaisevat asiansa sinulle selkeämmin ja tarmokkaammin nyt ja lähiviikkoina, mutta monenlaiset yhteiset aktiviteetit ja aloitteet voivat myös lisääntyä. Panostatko enemmän kahdenkeskiseen harrastukseen? Koti- ja asumisasiat ovat yhä fokuksessa, lavenna elämääsi tai kohenna mukavuutta!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Arkisia puuhasteluja on ehkä pakkokin suorittaa enemmän nyt tai lähiviikkoina, ja kohennettavaa ja korjattavaa voi löytyä sieltä sun täältä. Huomiosi menee helpommin pikkuseikkoihin, joten suorita nyt yksityiskohtaiset työt. Olisiko ruokavalion uudistus paikallaan? Muista poikkeukselliset planeetat tietotaidon osalta!

Kalat (19.2.-19.3.)

Olosi on todennäköisesti tasaantunut viime päivistä lähtien, ja itseluottamuksesi on enemmän kuin kohdillaan! Alitajunta tosin työntää aiempia käsittelemättömiä asioita esiin, mutta se voi olla myös positiivista. Ehkä jossain vaiheessa pääset pitkään haitanneesta asenteesta eroon. Anna itsellesi lupa ostaa se tavara!

Related Post