Horoskooppi

Päivän horoskooppi torstai 13.4.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu on vielä kauriin merkissä, mikä voi tuoda vakaviakin teemoja mieleen. Ammatilliset päämäärät voivat olla sen myötä ykkösenä mielessäsi. Jupiter saattaa paisuttaa asioita eri elämänalueilla ja reaktiot ja väritkin voivat olla sen mukaisia. Läheltä voi löytyä ihminen, joka saa sinut iloiseksi!

Härkä (20.4.-20.5.)

Vielä voi olla piilossa asioita, jotka tulevat näkyviksi, tai sitten kiinnostuksenkohteena on pinnan alla olevia seikkoja ja henkisiä asioita. Taustavaikuttajana olemisella saattaa olla erityinen merkitys. Ajattelun voimaa kannattaa hyödyntää kaikin tavoin, ja kykenet jäsentämään vaikeankin asian! Mieti kevään kasvun odotuksia!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Saatat olla tällä hetkellä hyvin korkealla odotuksissasi tai sitten olet mukana hankkeessa, jossa edetään kohti tulevaisuutta huikein toivein. Ryhmätoiminnassa tämä näkyy eniten. Uusi ryhmäkin on voinut muotoutua tai entinen laajentua. Kevät voi antaa sinulle tarvetta uusia vaatekaappiasi uusilla väreillä!

Rapu (21.6.-22.7.)

Tämäkin voi olla merkittävä päivä, jolloin erityisesti työelämässä voi tulla esiin jotain näkyvää, vapauttavaa tai kunnioitettavaa. Liioittelulla saattaa olla oma osansa asioissa. Aktiivisuus kannattaa pitää mielessä koko ajan, ja älä unohda, että kykysi nähdä kokonaisuus on hyvällä tolalla!

Leijona (23.7.-22.8.)

On melkoisen todennäköistä, että olet ollut kunnianhimoisella tuulella viime päivinä ja aito leijonamaisuutesi on päässyt täydellä teholla esiin. Toinen puoli sinua saattaa kaivata vetäytymistä rauhalliseen paikkaan ja lepoa, mutta onko sitä välillä vaikea tiedostaa? Luottoystävyys kantaa pitkälle!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Onko vaurauden tunne toiveena vai onko se todellista? Joka tapauksessa huomiosi voi mennä harvinaisen paljon aiheisiin, jotka liittyvät omaisuuteen tai talouden turvaamiseen. Lähiviikkoina olet ehkä poikkeuksellisen keskittynyt myös kauempana olevaan paikkaan ja suhteeseesi siihen.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Auringon ja Jupiterin yhtymä merkkiäsi vastapäätä tuntuu vielä erityisesti parin päivän ajan, joten toisten kanssa saattaa olla hyvinkin erityisluontoista tekemistä. Avartavaa aikaa ainakin näyttäisi olevan tiedossa tämän planeetta-aseman myötä. Saatat joutua talousasian kanssa tekemisiin ja se muuttaa muotoaan lähiviikkoina.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Viime viikkoina sinulla on ollut tilaisuuksia loistaa työssäsi tai saada aloitteita tehdyksi, ja poikkeuksellisia planeettavaikutuksia kohdistuu vieläkin näihin aiheisiin. Aloitteissasi voi olla kauaskantoisuutta tai teet yhä matkasuunnitelmia. Onko suhteessa uusia, monimutkaisempia teemoja?

Related Articles

Back to top button