Horoskooppi

Päivän horoskooppi torstai 18.5.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Useat planeetat ovat jo rauhoittaneet sinua viime päivinä, ja saatat tuntea olosi jopa yllättävän tasaiseksi tai vakaaksi. Ehkä näet paremmin ja selkeämmin lähelläsi olevat aiheet, kuten luonnon ihmeet tai meren rannan ja ehkä haluat kokea enemmän hajuja ja makuja sekä kosketusta. Miten olisi hieronta?

Härkä (20.4.-20.5.)

Jonkin materiaalisen asian loppuun saattaminen voi olla tämän päivän teemojen joukossa. Uuden valmistelu saattaa olla samaan aikaan esillä tai sitten se vie huomiseen. Planeetat merkissäsi tukevat merkillesi tyypillisiä aihealueita, joten voit edetä monella rintamalla. Keskustelu tai ääni sytyttää!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Taivaalla oleva poikkeuksellinen planeettarykelmä osuu merkkisi sektoriin, johon liittyvät kulissientakaiset asiat, psykologiset seikat tai vaikkapa syvä henkinen kehitys. Samaiseen sektoriin liittyvät myös kaukana olevat eksoottiset tai rauhaisat paikat. Eksotiikkakin voi siis vetää puoleensa, samoin musiikin maailmat.

Rapu (21.6.-22.7.)

Elämää suuremmat toiveet ja haaveet voivat saada lisää kierroksia ja voit joutua jopa melkoiseen pyöritykseen verkostoissa ja jopa suuressa maailmassa. Näinä päivinä ei kannattaisi pyrkiä jättäytymään pieneen piiriin tai tukeutumaan pelkkään rauhaan ja turvallisuuden tunteeseen. Tunnepitoisuutta kuitenkin on!

Leijona (23.7.-22.8.)

Olet ehkä monet kerrat täpinöissäsi siitä, kun sinut huomataan tai nähdään kyvykkäänä tai jonkinlaisena supersankarina. Saavuttamisen haluusi voi tulla lisää pökköä pesään Jupiterin tulon myötä ammatilliseen sektoriisi. On täysin mahdollista, että olet lähellä huippua. Käsittämätön tunne voi vallata sinut!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Koska planeetat näyttävät kohottavan sinua korkeuksiin, niin onko kyse poikkeuksellisesta matkasta tai sen odotuksesta? Ainakin matka voisi onnistua erittäin hyvin, maukkaan ravintolatarjonnan kera. Korkeakulttuuri saattaa olla myös teema, jonka parissa tapaat arvostettuja ihmisiä.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Ihan kaikki, mitä tällä hetkellä on meneillään, ei näytä tulevan julkiseksi tai näkyvän ulospäin. Pystyt myös pitämään tarpeelliset salaisuudet ja ehkä niitä uskotaankin sinulle tavallista enemmän. Talousasiat pitävät pintansa monen vaa’an elämässä tai lähipiirissä. Asetat odotukset korkealle suhteessa!

Ad

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Koska härässä oleva poikkeuksellinen planeettarykelmä koskettaa sinua suoraan merkkiäsi vastapäätä, kuulut niihin, joiden elämässä sattuu ja tapahtuu. Tänään tai huomenna voi olla jokin sysäys, joka kiinnittää sinut johonkin tai tuo muutosta taloudelliseen tai materiaaliseen tilanteeseesi. Hyödy Venuksen lämmöstä!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Viime aikoina on voinut olla esillä paljon aiheita, jotka liittyvät terveyden ylläpitämiseen, terveelliseen ravintoon tai ylipäätään kunnon merkitykseen elämässä. Yksityiskohdat painavat vaa’assa kaikin puolin enemmän kuin laajat aiheet. Katso myös sisäänpäin ja ammenna sieltä, myös suhteen kannalta!

Kauris (21.12.-19.1.)

Planeettarykelmä härässä vaikuttaa sinuun enenevässä määrin vapauttavasti, ja se voi saada jotkut kauriit luopumaan liian kireistä aikatauluista ja lähtemään useammin vapaalle. Nautinnonhalu saattaa tulla tärkeäksi seikaksi, ja sen yhteyteen haluat ehkä enemmän ylellisyyttä. Mars aktivoi vielä merkkiäsi pari päivää voimakkaammin.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Tällä hetkellä planeetat sijaitsevat merkkiisi nähden jokseenkin sisäistynyttä elämää korostavissa sektoreissa, ja se tuo mukanaan pohdintoja omasta menneisyydestä, lapsuudesta ja myös muusta historiasta aiheena. Saatat viihtyä enemmän läheisten kanssa tai omissa oloissasi, keräten voimia tuleviin koitoksiin!

Kalat (19.2.-19.3.)

Planeetat ovat hyvin keskittyneet tukemaan tiettyjä elämänalueita eri merkeillä, ja omalla kohdallasi tapetilla ovat vieläkin puhuminen ja opiskelu. Jupiter tuo vielä tahtoa saada näissä enemmän, mutta älä sorru sen johdosta esimerkiksi liialliseen puheripuliin. Planeetat hellivät myös upean viihteen parissa!

Related Articles

Back to top button