Oinas (20.3.-19.4.)

Useat planeetat, ja muun muassa kuu jousimiehessä, pitävät hyvää tahtia yllä ja olet innokas, menevä itsesi. Voit saada uusia yhteyksiä muihin paikkakuntiin tai ulkomaalaisiin, mistä voi olla hyötyä työssäsi, tehtävistä riippuen tietenkin. Auringon ja Pluton yhtymä taivaalla voi tuoda pysäyttävän hetken.

Härkä (20.4.-20.5.)

Auringon ja Pluton yhtymä osuu sektorillesi, joka liittyy kaukaisiin paikkoihin ja muihin kulttuureihin. Nyt voi siis olla tarkastamisen paikka, oletko siellä missä pitää tai miten voisit parantaa asetelmiasi vaikkapa matkustamisen suhteen. Elämäsi hierarkiassa voi tulla muutos. Ole kärsivällinen kinkkisen Venuksen kanssa!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Työympyröissäsi voi olla kohta, jolloin kaikenlaisiin resursseihin, ihmisiin tai rahavaroihin, kiinnitetään paljon huomiota tai tehdään jopa jokin suuri järjestely. Tai sitten omien varojesi tai hankintojesi suhteen on kenties aika tehdä päätös tai suunnanmuutos. Suhde voi syntyä tai syventyä matkan aikana!

Rapu (21.6.-22.7.)

Auringon ja Pluton yhtymä taivaalla on sinulle vastakkaisen kauriin merkissä ja voi siten vaikuttaa sinuun voimakkaasti. Tämä voi merkitä päiviä, jolloin asioihin reagoidaan terävämmin tai suuria päätöksiä tehdään. Ilmapiirissä saattaa olla kohtalon tuntua tavalla tai toisella. Ehkä avaat sieluasi jollekin!

Leijona (23.7.-22.8.)

Jokin työhön tai välineeseen liittyvä seikka saattaa olla syväpuhdistuksen kohteena. Tai sitten työrutiineihin tai yhteisön hierarkiaan tulee jokin muutos. Kykenet esiintymään valloittavalla tavalla nyt, ja sillä parannat omia mahdollisuuksiasi siellä missä kuljetkin. Pitkäaikainen Jupiter antaa tietä koko ajan pidemmälle.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Sinulla on mahdollisuus tehdä poikkeuksellinen vaikutus tahoon tai ihmiseen, ja sen myötä voit nousta askeleen ylemmäs. Jokin harrastus voi olla erityisen huomion kohteena ja ehkä karsit siitä turhat rönsyt. Nyt ei ole välttämättä paras aika herkälle romantiikalle, sillä suhdeasiat linkittyvät työelämään.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Jotain seikkaa täytyy todennäköisesti tarkastella hyvin perinpohjaisesti. Se voi olla asumiseen tai asuinpaikkaan liittyvä asia tai asumisen olosuhteisiin yleensä. Muitakin asioita pyrkii tietoisuuteesi ja saattaa olla, että auringon ja Pluton yhtymä vie syvemmällekin. Venus pitää rakkauden ja kauneuden värähtelyt kunnossa!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Vuoropuhelussa saattaa olla perustavanlaatuisia kysymyksiä ja voit päästä asiasta hyvin perille. Syvälliset henkiset keskustelut sopisivat sinulle juuri nyt, sillä ne voivat avata ongelman juurisyyn. Jupiter suosii yhä työelämässä etenemistä sopivaan tahtiin, ja jotkut puolestaan vapautuvat rasittavista tehtävistä!

Ad

Jousimies (22.11.-20.12.)

Auringon ja Pluton yhtymä taivaalla saattaa osoittaa sinun kohdallasi vaativan tehtävän läsnäoloa ja se liittyisi pikemmin johonkin konkreettiseen seikkaan. Ehkä sellaisen järjestäminen tulee päätepisteeseen. Tunnetilasi tai lähipiirin tuntemukset voivat olla tänään vaihtelevia tai vaikeasti ymmärrettäviä.

Kauris (21.12.-19.1.)

Onko sinulla juuri nyt tarve saada jokin asia pois päiväjärjestyksestä? Vai olisiko niin, että jokin rajaa nyt menneisyyttä tulevaisuudesta jollain tavalla? Asioiden ymmärtämisen kannalta tämä voi olla poikkeuksellinen hetki. Alitajunnasta voi tunkea tavaraa unien välityksellä. Onko kotiasioissa tarve saada lisää tilaa?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Tunne yhteisöösi vaikuttaisi näinä päivinä voimakkaalta, ja tunneilmaisuja, kuten emojeja, saatetaan käyttää enemmän viestinnässä. Myötätunto virtaa helpommin puolin ja toisin ja hyvinkin kauas. Jotain vetäytymisen tarpeeseen viittaavaa on vielä ilmassa tai sitten auttamisen tarvetta on lähipiirissä.

Kalat (19.2.-19.3.)

Tunnetiloissasi on vaihtelua, ehkä laidasta laitaan, ja saatat ärsyyntyä helpommin työympyröissä asioiden tai ihmissuhteiden johdosta. Jokin haave voi tehdä paluuta agendalle, mutta suhtaudu siihen toistaiseksi varauksella! Mielikuvien parissa työskentely onnistuu luovilla aloilla. Suhde-elämä on arvoituksellista.

Related Post