Oinas (20.3.-19.4.)

Sinulla on mahdollisuus saada kotiisi liittyviä materiaalisia asioita hyvin eteenpäin, jopa karsimalla joitain ei niin tärkeitä tavaroita. Näinä päivinä kyse työpaikalla tai kotona voi olla siitä, mitä on perinteisesti tehty eli menneisyydestä. Jupiter on yhä, monen kuukauden jälkeen merkissäsi, joten muista avartaa horisonttejasi!

Härkä (20.4.-20.5.)

Työssä eteneminen ja materiaaliset saavutukset ovat monen härän agendalla näinä päivinä. On itse asiassa todennäköistä, että saavutat jotain tällä saralla! Pystyt nimittäin keskittymään rahan ansaitsemiseen poikkeuksellisella tavalla. Ulkomaantoiminnot yhdistyvät hyvin kaikkeen. Arvosta ystävyyttä!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Sinulla näyttäisi olevan näinä päivinä erityistä kykyä organisoida isompiakin asioita, oli sitten kyse työstä, organisaatioista tai perheorganisaatiosta. Matka voi onnistua hyvin ja sellaisen yhteydessä voi nousta esiin jotain pysyvämpää ehkä kuun puolivälissä. Odotukset suhteen ja rakkauden kannalta ovat nousussa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Planeetat pitävät mielenkiintoasi yhä jonkin verran taloudellisen asemasi turvaamisessa tai siinä, miten jotkut laskut kutistetaan pienemmäksi. Kaikenlaiset piilevät tekijät ovat elämässäsi yhä läsnä ja voivat saada sinut oivaltamaan salattuja tekijöitä toisten motiiveista. Yhteistyö on monella tavalla kunniassaan!

Leijona (23.7.-22.8.)

Nyt näyttäisi taas olevan sellainen hetki, että haluat vetäytyä jostain liian hektisestä hommasta tai aiheesta, ja sisäisen rauhan saavuttaminen tekisi sinulle hyvää parin päivän ajan. Rohkeat aloitukset tulevaisuuden aiheista eivät ole hävinneet mihinkään ja voit yllättää monet avoimella asenteellasi!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Huomion kohdistuminen työelämän aiheisiin on voimakkaampaa ainakin Marsin ja kuun aseman ansiosta. Yhteisöllinen tai tiimiin liittyvä toiminta puhututtaa, tai sitten tartut tarvittavaan tekemiseen merkkiisi liittyvällä vastuullisella otteella. Esiinnyt yhä eduksesi, joten sellaiset tilanteet toimivat kannaltasi hyvin!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Aurinko, Mars ja Jupiter suuntaavat sinua ulospäin ja ehkä ylöspäinkin. Voit saada menestystä ja huomiota olemuksellasi ja esiintymiselläsi, vaikka et erityisesti pyrkisi siihen. Muut hyväksyvät aloitteellisuutesi ja rohkeutesi paremmin. Vapaa-ajan harrastuksissa ja reissussa voi olla kaikkea kiinnostavaa.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Pitkäaikainen Mars on voinut saada sinut pohtimaan uusia aloitteita rahaan tai omaisuuteen liittyvissä aiheissa, yhtä lailla kuin planeetta edistää psyykkeen tutkimista. Voit siis mennä eteenpäin molemmilla rintamilla vielä jonkin aikaa. Mystiikkakin saattaa kiinnostaa tavallista enemmän. Venus tuo romantiikan ulottuvillesi!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Ehkä työympyröissä on esillä enemmän talouden tasapainoon liittyviä aiheita ja taloudellinen turvallisuus puhututtaa. Pystyt kontribuoimaan näihin aiheisiin jonkin verran, vaikka se ei yleensä olekaan ydinosaamistasi. Eivätkä vauhdikkaat planeettakuviot ole poistuneet yhtään mihinkään, joten tahtia riittää!

Kauris (21.12.-19.1.)

Alatko huomata, että olet työstänyt jotain aihetta pitkään ja syvällisesti? Parin päivän ajan näyttäisi olevan meneillään herkempiä keskusteluja, joiden aikana on hyvä olla kuulolla toisten tarpeita ajatellen. Perheen ja läheisten tarpeet ovat ehkä muutenkin voimallisemmin ilmaistuja kuin tavallisesti.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Tekemisissäsi on virtaa, jota kannattaa hyödyntää, sillä se on nyt parhaimmillaan. Luova ja idearikas asenteesi huomataan kuitenkin vielä pitkään, jopa yli kuukauden ajan. Kiinnitä huomiota pieniin arjen tarpeisiin tai arkea pehmittäviin seikkoihin! Olisiko aika mennä pullakahveille ystävän kanssa?

Kalat (19.2.-19.3.)

Jotkut kalat ovat tarttuneet viime kuukausina urhoollisesti sellaisiin kodin ja perheen asioihin, jotka kaipasivat selvittämistä ja selkeyttä. Saattaa olla, että kotiympäristöön on ajautunut enemmän toimintaa mahdollistavia välineitä, kuten vaikkapa kuntolaite. Kaipaako intohimoisuutesi vaikkapa teatterikäyntiä?

Related Post