Oinas (20.3.-19.4.)

Tällä hetkellä ilmassa voi olla enemmänkin kaikkea talousasioihin liittyvää. Samalla voi käänteitä tapahtua tai mielenmuutoksia tulla, joten materiaalinen tilanne saattaa olla häilyvä tai epävakaa. Ehkä uuteen konkreettiseen hankkeeseen ei kannata sitoutua juuri nyt. Ahkeroi kodin piirissä tai auta perheenjäsentä siivoamisessa!

Härkä (20.4.-20.5.)

Sinulla voi olla nyt päivä, jolloin asioilla on kiire ja aikataulut painavat päälle. Monenlaista tekemistä tai asioiden aloittamista saattaa olla tiedossa, aika ajoin uuden rytmin saattelemana. Erikoisia kohtaamisia on monille tiedossa, ja jokin kohtaaminen voi iskeä suoraan sydämeen. Vaali aterian laatua, myös sydämen asioissa.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kuten viime viikkoina, taustalla olevat asiat ovat enemmän esillä kuin yleensä. Toisin sanoen, voit joutua usein miettimään joidenkin toimia, mitkä heidän motiivinsa oikeasti ovat. Saatat pohtia myös syrjäytyneiden tai väärin kohdeltujen asemaa jostain syystä. Rakkauselämän syttymiseen on mahdollisuuksia!

Rapu (21.6.-22.7.)

Olisiko niin, että viimeisiä vedellään jossain hankkeessa, joka tasaantuu jatkossa enemmän omille raiteilleen? Jupiter kyllä paisuttaa asioita ja haluasi itsesi ylittämiseen vielä noin kuukauden verran. Mars tahdittaa energiallaan myös vielä joitakin viikkoja, joten aika on erinomaista kaikkeen aktivoitumiseen!

Leijona (23.7.-22.8.)

Tähtäätkö terävöityneesti päämäärääsi juuri tänään? Vai onko työpaikalla aiheita, joiden parissa täytyy olla hyvin tarkkana ja valmiina reagoimaan nopeasti? Kannattaa valmistautua myös nopeisiin käänteisiin tai aikataulumuutoksiin, hermoiluunkin. Ystävien kanssa saadaan helposti aikaan jotain hauskaa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Mielessäsi saattavat siintää tänään kaukaiset paikat tai ylevät teemat ja voit olla kiinnostunut rakentavat väittelystäkin. Ryhmien kanssa toimiminen voi motivoida ja ehkä olet niissä aloitteellinen. Toisaalta, pienet arkiset seikat voivat jäädä vähemmälle huomiolle, mutta sen ei pitäisi menoa haitata!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kuu, Merkurius ja Uranus viittaavat ajatuksiin, jotka sukeltavat hieman enemmän alitajuisiin aiheisin tai pohtimaan syvällisiä henkisiä asioita. Epäsuoria aiheita ja epäselviä mielipiteitä on olemassa ja ne on otettava huomioon. Joku voi myös salaisesti kadehtia sinua. Rakkaus tarvitsee ilmaa!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Paljon asioita voi tapahtua tiivistetysti parin päivän aikana, ja niihin liittyy muita ihmisiä ja heidän aikataulujaan, erilaisia persoonallisuuksiaan ja mielipiteitään. Sopeutumiskyvyllä luulisi olevan kysyntää. Muut saattavat painottaa konkreettisia aiheita ja vetää sinut mukaan vaikkapa kasvimaailman pariin.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Voi olla, että arki yllättää monine kokemuksineen. Ehkä saat paljon ideoita siitä, miten jotkut seikat pitää suorittaa tehokkaammin ja nopeammin, ja päivätyössä tämä voi olla enemmän kuin tarpeen. Seikkailullisuus ehkä vähenee jatkossa, vaikka vielä kuukauden ajan voi olla tiedossa sellaista!

Kauris (21.12.-19.1.)

Hyvin luovia planeettavaikutuksia on nyt ja lähiviikkoina roppakaupalla, ja se voi tarkoittaa oman luovuutesi esiintuloa jollain tavalla tai vapaa-ajan nauttimisen korostumista ehkä työnteon sijasta.  Nyt voisi olla aika näyttää tunteet niiden kohteelle ja tehdä rakkaudellinen valloitus. Lahja tai ylellinen kokemus ovat parhaita.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Onkohan kohdallesi vyörymässä valtava ryöppy aiheita, jotka saavat sinut paneutumaan asumiseen liittyviin aiheisiin? Väsymystä voi esiintyä tulevina viikkoina enemmän, joten ota ennaltaehkäisevät droppisi ajoissa. Nyt ei ole ehkä aika kaavailla suuria, vaan keskittyä ympärillä oleviin ihmisiin!

Kalat (19.2.-19.3.)

Tällä hetkellä näyttäisi olevan kaikkea mukavaa ja kivaa, ja hermostuneisuutesi on vähäisempää. Varsinkin lähellä, naapurustossa tai naapurikaupungissa saattaa olla tekeillä jotain ja haluatkin virikkeitä mielellesi. Uuden opiskeluun on runsaasti planeettakannustimia. Venuksen asema pitää suhteet paikoillaan!

Related Post