Poliisi epäilee neljää henkilöä törkeistä huumerikoksista ja heistä kahta myös törkeästä ampuma-aserikoksesta.

Lounais-Suomen poliisi epäilee kahta satakuntalaista ja kahta pirkanmaalaista henkilöä törkeästä huumausainerikoksesta. Pirkanmaalaisia epäillään lisäksi törkeästä ampuma-aserikoksesta.

Poliisi on tehnyt rikoskokonaisuuteen liittyen useita takavarikkoja kesän jälkeen. Takavarikossa on tällä hetkellä lähes kilo amfetamiinia.

Rikoskokonaisuuteen liittyen vangittuina on tällä hetkellä kolme henkilöä. Epäillyt eivät ole poliisin mukaan esitutkinnassa kommentoineet epäilyihin mitään.

Esitutkinta asiassa jatkuu edelleen.

Huumeita ja käteistä

Rikokset alkoivat paljastua viime marraskuussa, kun porilaisen hotellin henkilökunta havaitsi outoa liikehdintää, jonka epäillään liittyneen huumekauppaan. Henkilökunta ilmoitti havainnoistaan poliisille.

Hotellissa olivat majoittuneina satakuntalaiset 1980-luvulla syntyneet mies ja nainen.

Poliisi löysi kaksikon huoneesta epäiltyjä huumausaineita, jotka todettiin rikosteknisessä laboratoriossa amfetamiiniksi ja kannabikseksi. Esitutkinnassa poliisille selvisi, että sekä miestä että naista on syytä epäillä laajamittaisemmasta huumekaupasta.

Miehen kotiin tehdyssä kotietsinnässä löytyi poliisin mukaan lisää huumausaineita sekä käteistä rahaa. Miestä ja naista epäillään törkeästä huumausainerikoksesta.

Vaarallinen ase

Esitutkinnan edetessä poliisille selvisi, että huumekauppaan liittyvät myös pirkanmaalaiset 1980-luvulla syntyneet mies ja nainen.

Poliisin mukaan huumausaineet on satakuntalaiselle kaksikolle toimittanut Pirkanmaalla asuva mies ja satakuntalaiset ovat myyneet niitä Satakunnan alueella eteenpäin.

Pirkanmaalaisen miehen ajoneuvoon tehtiin esitutkinnan kuluessa paikanetsintä, jonka yhteydessä löytyi amfetamiinia sekä erittäin vaaralliseksi luokiteltu ampuma-ase.

Pirkanmaalaisia epäillään törkeästä huumausainerikoksesta sekä törkeästä ampuma-aserikoksesta.

iltalehti.fi

Related Post