Tiktokissa yli 600 000 seuraajaa kerryttänyt Jessica Fernandez joutui pahoittelemaan julkaisuaan, jossa hän kuvasi itseään ja taustalla ollutta miestä kuntosalilla.

Fernandez koki, että vihreäpaitainen mies tuijotti häntä ”kuin lihanpalaa” treenin aikana.

Mies myös kävi tarjoamassa nuorelle naiselle apua painojen asettelussa, mutta Fernandez torjui eleen. Tiktokkaaja istui lattialla ja teki tangolla lantionostoja.

Fernandez lisäsi videoonsa myös tekstin, jossa hän toivoi luonnon noudattavan kiertokulkuaan ja hoitavan miehen tapaiset hyypiöt pois maailmasta.

Video lähti Fernandezin seuraajien voimin leviämään laajalti ympäri somealustaa. Monen mielestä mies ei tehnyt tilanteessa mitään väärää. Toinen Tiktok-julkkis Joey Swoll riensi ottamaan asiaan kantaa. Swoll on tullut tunnetuksi vastaavien tilanteiden oikojana ja myrkyllisen salikulttuurin kitkijänä.

Swoll kävi videon tapahtumat läpi ja teki niistä oman analyysinsä.

– Tuijottamisessa ja satunnaisessa katselemisessa on iso ero. Miksi tämä mies sitten katsoi sinua? Olet hänen edessään, olet hänen laitteellaan. Otat myös itsestäsi videota kameralla, joka on kohdistettu suoraan mieheen ja puhut itseksesi, Swoll tuumii.

Swoll on sitä mieltä, että kuntosaleilla on mahdollista joutua epäasiallisen käytöksen kohteeksi, mutta tällä kertaa hänen mielestään kyse oli väärinkäsityksestä. Swoll arvioi, että mies halusi auttaa painon asettamisessa tangolle, koska lattialla ollessa se voi olla monelle vaivalloista.

Jos Swollin Instagram-video ei lataudu laitteellasi, voit nähdä sen tästä linkistä

Nopeasti Swollin analyysin jälkeen Fernandez pyysi tekoaan anteeksi Twitchissä.

– Kun julkaisin salivideon, tunsin olevani täysin oikeassa ja uskoin luovani vahvemman yhteyden katsojiini, jotka ovat joutuneet kokemaan vastaavia tilanteita. Nyt kun olen lukenut tuhansia kommentteja minusta, olen tajunnut, kuinka paljon vahinkoa videoni on saattanut tehdä tälle miehelle, Fernandez pahoitteli Generation Ironin mukaan.

Related Post