Vesimies 20.1.–18.2.

Tulevalla viikolla pääset esittelemään monipuolisia kykyjäsi. Tartut innokkaasti tilaisuuteen, joka näyttää jopa liian hyvältä ollakseen totta. Saatat vihdoin edistää myös kotiin liittyvää projektia, joka on pyörinyt mielessäsi jo pitkään.

Kalat 19.2.–19.3.

Intuitiosi on nyt huipussaan. Jos luotat itseesi ja teet asiat huolellisesti loppuun saakka, asemasi paranee. Vetovoimasi on juuri nyt erittäin voimakas, joten voisit ehkä käyttää sitä hyväksesi.

Oinas 20.3.–19.4.

Tästä näyttää tulevan positiivinen viikko. Pystyt irrottautumaan rajoituksistasi ja päästät luovuutesi valloilleen. Pysy itsevarmana, niin saat toteuttaa pian unel­miasi.

Härkä 20.4.–20.5.

Anna intuitiosi näyttää sinulle tietä. Pysy kuitenkin tarkkana, sillä edessäsi saattaa olla jokin tärkeä päätös. Olet valmis menemään eteenpäin ja kohtaamaan uusia ihmisiä.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Olet valmis astumaan pois mukavuusalueeltasi. Tuleva viikko tarjoaa sinulle matkustusmahdollisuuksia ja tilaisuuksia tehdä elämästäsi mielenkiintoisempaa. Älä pelkää käyttää viehätysvoimaasi hyödyksesi.

Rapu 21.6.–22.7.

Tuleva viikko tuo mukanaan muutoksia. Älä pelästy, vaan ota uusista tuulista kaikki irti. Olet valmis eteesi aukeaviin mahdollisuuksiin ja kokemuksiin. Yhteistyön tekeminen toisten kanssa saattaisi olla hyödyllistä.

Leijona 23.7.–22.8.

Sinulla saattaa olla halu nopeaan irtiottoon, joten älä epäröi tarttua toimeen. Mahdollisuus paeta arkea muutamaksi päiväksi voi tehdä sinulle hyvää. Nyt sinun on aika keskittyä itseesi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Tuleva viikko rohkaisee sinua ajattelemaan isosti ja kehittelemään uusia ideoita. Ymmärrät vihdoin, millainen potentiaali sinusta löytyy, etkä pelkää käyttää sitä. Saat myös apua suhdeongelmien selvittelyyn, ja uusi romanssikin voi olla tuloillaan.

Vaaka 23.9.–22.10.

Uusi ystävyys tai romanttinen suhde saattaa näkyä horisontissa. Asiat voivat edetä nopeassakin tahdissa, mutta älä pelästy sitä. Saatat tuntea houkutusta hemmotella itseäsi. Ansaitset sen kyllä, mutta älä eksy täysin raiteilta.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Nyt on aika keskittyä perheasioihin ja viettää aikaa lähimmäisten kanssa. Sen seurauksena jokin uusi idea tai mahdollisuus saattaa putkahtaa esiin. Päästä luovuutesi valloilleen, sillä sen seurauksena voi syntyä ihmeitä.

Jousimies 22.11.–20.12.

Yksi keskustelu voi johtaa jännittäviin mahdollisuuksiin ja yhteistyöhön. Elämässäsi tapahtuvat positiiviset muutokset kuljettavat sinua kohti jotain uutta. Tiimiprojektiin osallistumisesta voi seurata jännittävä alku.

Kauris 21.12.–19.1.

Kaipaako kotisi pientä piristystä? Saatat olla valmis tekemään dramaattisenkin muutoksen, joka lisää positiivista ja energistä tunnelmaa ympäristöösi. Tuleva viikko voi myös saada sinut ottamaan yhteyttä joihinkin vanhoihin ystäviisi.

Related Post