Vesimies 20.1.–18.2.

Keskity tulevalla viikolla rohkeasti tärkeimpiin unelmiisi. Hyvä onni näyttää seuraavan sinua, joten nyt voit ottaa riskejä. Sinun on aika saada äänesi kuuluviin ja viestisi perille.

Kalat 19.2.–19.3.

Tällä ajanjaksolla huomaat, että asiat selviävät keskustelemalla ja moni ongelma ratkeaa yhteisvoimin. Eräs uusi kohtaaminen voi saada aikaan positiivista muutosta.

Oinas 20.3.–19.4.

Tunnet olosi eloisaksi ja seuralliseksi. Olet valmis tarttumaan uuteen haasteeseen, joka vaatii ison harppauksen ottamista. Eteesi voi ilmestyä kiehtova tarjous, jota et ole osannut odottaa.

Härkä 20.4.–20.5.

Nyt sinun on aika esitellä taitojasi ja kertoa kaikille, mihin pystyt. Älä pelkää lähestyä muita ihmisiä. Luota vain intuitioosi ja kuuntele omia vaistojasi, niin sinulta ei jää mitään tärkeää huomaamatta.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Kaipaatko uusia tuulia, jotka toisivat sisältöä elämääsi? Tartu tällä viikolla asioihin, joihin olet halunnut syventyä kunnolla. Pidä mielesi avoimena, niin saatat osua kultasuoneen.

Rapu 21.6.–22.7.

Sinulla on monta syytä tuntea itsesi onnelliseksi. Uudenlaiset energiat rohkaisevat sinua eteenpäin. Olet ehkä hillinnyt it­seäsi, mutta nyt olet valmis ottamaan riskin ja näyttämään muille, millaisia kykyjä sinulta löytyy.

Leijona 23.7.–22.8.

Saatat saada tukea rohkealle suunnitelmallesi, joka vie elämäsi uuteen suuntaan. Olet valmis tarttumaan haasteeseen. Yritä olla hermoilematta, niin kaikki menee hyvin.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Olet tekemässä suursiivousta – useammalla kuin yhdellä rintamalla. Kun pääset eroon turhasta romusta ja vanhoista vaatteista, haluat myös päästää irti sinua vaivanneista tunteista. Pian kaikki asiasi ovat hyvässä järjestyksessä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Tunnet vetoa ihmisiin, jotka eivät pelkää uusien asioiden kokeilemista tai riskien ottamista. Saat ehkä töissäsi mahdollisuuden, jonka avulla voit parantaa rahatilannettasi. Joudut tekemään jotain täysin uutta, mutta saat paljon kannustusta ystäviltäsi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tärkeä sosiaalinen tapahtuma lähestyy. Löydät ehkä jonkun, joka auttaa sinua luovassa projektissa ja antaa sinulle uusia i­deoita. Myös uusi romanssi saattaa syntyä kuin tyhjästä, ja pian huomaat, että tämä henkilö on virkistävän erilainen.

Jousimies 22.11.–20.12.

Keksit kaikenlaisia ideoita elintapojesi parantamiseksi, mutta kuinka montaa niistä oikeasti noudatat? Tällä viikolla voit kokeilla jotakin aivan uutta ja saatat jopa ihastua siihen. Anna asialle aikaa, äläkä hyppää heti seuraavan jutun pariin.

Kauris 21.12.–19.1.

Ajatus kodin piristämisestä kiehtoo sinua, ja nyt onkin hyvä aika tarttua tuumasta toimeen. Olet valmis muuttamaan näkemyksesi teoiksi. Painaako jokin asia mieltäsi? Keskittymisellä ja päättäväisyydellä saat kyllä asiat nopeasti ratkaistua.

Related Post