Home » Archives for mai 12, 2024

Lapsi soitti hirveän puhelun hätäkeskukseen: Äitiä on ammuttu, äiti ei herää

Mies ampui perheenäitiä jouluaaton aattona 2021. Hovioikeus alensi tuomiota. Lapsiperheen joulunodotus päättyi painajaismaisesti, kun tuttavamies tunkeutui asuntoon ja ampui perheenäitiä. Tilanne tapahtui Helsingin Konalassa, rauhallisella pientaloalueella 23. joulukuuta 2021.

Lue lisää

Asiantuntija: Putinin hallinnon muutokset ovat merkittäviä

Putin on ehdottanut vaihtavansa Nikolai Patruševin Venäjän turvallisuusneuvoston johdosta Sergei Šoiguun. Asiantuntijan arvion mukaan tämä on merkittävä muutos Venäjän valtarakenteissa. Venäjän hallitsija Vladimir Putin on ehdottanut Sergei Šoigun vaihtamista puolustusministerin virasta Venäjän turvallisuusneuvoston johtoon. Ulkopoliittisen instituutin ohjelmajohtaja, Venäjä-asiantuntija Arkady Moshesin mukaan tämä on merkittävä muutos Venäjän valtajärjestelmässä.

Lue lisää

Venäjä syyttää Belgorodin iskusta Ukrainaa – Aiemmin pommitti samaa kaupunkia vahingossa itse

Tähän juttuun on koottu Ukrainan sodan keskeisimmät tapahtumat sunnuntailta 12. toukokuuta 2024. Kyseessä on sodan 809. päivä. Reuters uutisoi, että venäläisviranomaisten mukaan Ukraina on tehnyt ohjusiskun Venäjän Belgorodiin lähellä Ukrainan rajaa. Väitetty isku kohdistui kerrostaloon, ja tappoi venäläisviranomaisten mukaan 7 sekä haavoitti 17 ihmistä. Venäjän puolustusministeriö kutsui väitettyä iskua Reutersin mukaan ”asuinalueille kohdistetuksi terroristi-iskuksi”. Uutistoimiston...

Lue lisää

Onko tässä Leijonien uusi tehoketju? Tulokas mätti hattutempun

Oliver Kapanen iski uransa toisessa aikuisten MM-ottelussa hattutempun. Uran toinen aikuisten tason MM-ottelu, kolme maalia. Oliver Kapanen, 20, oli sunnuntaina Iso-Britanniaa vastaan ilmiliekeissä. – Hattutemppuja ei ole tullut uran aikana montaa. Pitää nauttia, hän hymyili ottelun jälkeen.

Lue lisää
Selaa ylöspäin