Home » Archives for mai 13, 2024

Lisää revontulia

Revontulet ovat edelleen mahdollisia alkuviikosta, mutta pilvisyys saattaa häiritä niiden bongailua. Viikonloppuna koettiin yksi vuosituhannen voimakkaimmista geomagneettisista myrskyistä. Suomessa on alkuviikosta yhä mahdollista nähdä revontulia. Revontulien todennäköisyys on maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona kohtalainen.

Lue lisää

Ukrainan komentajalta epätoivoinen raivonpurkaus: ”Tämä oli petos”

Tähän juttuun on koottu Ukrainan sodan keskeisimmät tapahtumat maanantailta 13. toukokuuta 2024. Kyseessä on sodan 810. päivä. Varhain perjantaina Venäjän uutisoitiin yrittäneen läpimurtoa Ukrainan rajan yli Harkovaan. Nyt tapahtumista on tihkunut lisätietoja, jotka herättävät runsaasti kysymyksiä. Ukrainalaiskomentaja Denys Jarolasvkyi on kommentoinut tilannetta Britannian yleisradioyhtiö BBC:lle.

Lue lisää

Mike Tysonilta seksipaljastus – Vastustajalta suorat sanat: ”Minun täytyy saada se ulos”

Mike Tyson ei aio harrastaa seksiä ennen heinäkuun nyrkkeilyottelua. Entinen raskaan sarjan maailmanmestari Mike Tyson, 57, valmistautuu parhaillaan nyrkkeilyotteluun Youtube-tähteä ja ammattilaisnyrkkeilijää Jake Paulia, 27, vastaan. Kaksikko kohtaa 20. heinäkuuta.

Lue lisää

Koulun pihaan kuollut 19-vuotias oli monen taipal­saarelaisen tuttu – Andriin isä sanoo nähneensä kaiken

Lauantai-iltana nuori moottoripyöräilijä ajoi päin metallipuomia ja menehtyi Taipalsaarella Etelä-Karjalassa. Nuoret muistivat vainajaa runoilla, kukilla ja kynttilöillä. Lippu liehuu vienosti puolitangossa Saimaanharjun koulun pihassa. Täällä sattui myöhään lauantai-iltana onnettomuus, jossa 19-vuotias nuori mies ajoi metallista puomia päin ja menehtyi. Enää puomia ei ole. Paikalla on vain tolppa, jonka päällä on tulitikkuaski kynttilöiden sytyttämistä varten. Monet...

Lue lisää
Selaa ylöspäin