Home » Archives for mai 22, 2024

Orpo Ylellä: ”Älkää uskoko Lindtmanin Antin juttuja”

PS:n Riikka Purra kertoi yllättyneensä positiivisesti EU:n toiminnasta. Ylen EU-vaalipuheenjohtajatentissä lauteilla olivat keskiviikkona kolmen suurimman puolueen puheenjohtajat eli kokoomuksen Petteri Orpo, PS:n Riikka Purra ja SDP:n Antti Lindtman. Tentin alussa Orpolta kysyttiin, miten pääministeriys on muuttanut hänen suhdettaan Euroopan unioniin.

Lue lisää

Googlelta ennennäkemätön ratkaisu Venäjällä

Alphabetin omistama videopalvelu Youtube on estänyt useiden oppositiokanavien videoiden katsomisen Venäjän johdon pyynnöstä. Youtube on blokannut Kremlin pyynnöstä sisältöä ensimmäistä kertaa, kertoo riippumaton venäläismedia Agentsvo. Julkaisun mukaan Youtube on kaikessa hiljaisuudessa estänyt ainakin kolmen eri oppositiomielisien kanavan videoita Venäjän viranomaisten vaatimuksesta.

Lue lisää

Tämä kaikki tiedetään Venäjän meriraja­suunnitelmista

Venäjän puolustusministeriön päätösluonnos nosti esiin monia kysymyksiä. Suomessa herättiin keskiviikkoaamuna mielenkiintoisiin otsikoihin. Venäjän puolustusministeriön päätösluonnoksessa Itämeren merirajoja oltiin ehdotettu siirrettäväksi yksipuolisella ilmoituksella. Toisin sanoen näytti siltä, että Venäjä olisi muuttamassa kansainvälisiä merialueita maan omiksi sisävesiksi.

Lue lisää

Ukraina: Venäjä ampuu pakenevia siviilejä

Tähän artikkeliin on koottu Ukrainan sodan keskeisimmät tapahtumat keskiviikolta 22. toukokuuta 2024. Kyseessä on sodan 818. päivä. Ukrainan poliisi kommentoi keskiviikkona, että venäläissotilaat ampuvat sotaa pakenevia siviilejä Vovtšanskin kaupungissa. Kaupungin poliisipäällikkö Oleksii Harkivskyi sanoi KYIV24:n televisiohaastattelussa, että ampumisia tutkitaan ja, että tapauksia olisi ollut ”useita”. Aiemmin ukrainalaismediassa on kerrottu, että kaupungissa on edelleen noin 100...

Lue lisää

Venäjän kohuhiihtäjä julkaisi kolme bikinikuvaa: ”Velvolli­suutemme on riisuutua kameran edessä useammin”

Veronika Stepanova kertoi Instagramissa, minkälaista vartaloa hän ihannoi. Venäjän kohuhiihtäjä Veronika Stepanova, 23, jakoi Instagramissa kolme bikinikuvaa: yhdessä hän poseerasi itse kameralle, toisessa otoksessa oli entinen alppihiihtotähti Lindsey Vonn ja kolmannessa yhdysvaltalainen XL-malli Hunter McGrady. – Kun olin teini-ikäinen, urheilijat bikineissä näyttivät tuolta kuin oikeassa yläkulmassa. Siinä on Lindsey Vonn uransa huipulla, jos ette heti...

Lue lisää

Ennuste: Hirmuhelle

Ensi viikolla voidaan mitata jopa lähes 30 asteen hellelukemia, Forecan sääblogissa kerrotaan. Keskiviikkona alkanut uusi hellejakso on jatkumassa ja kuumentumassa, kerrotaan Forecan sääblogissa. – Nyt näyttää, että ensi viikon puolella sää vähitellen lämpenee entisestään. Jo alkuviikolla voidaan käydä paikoin lähellä 30 asteen lukemia, Forecan meteorologi Sara Salonen sanoo.

Lue lisää
Selaa ylöspäin