Home » Archives for mai 25, 2024

Mies on hyväksi­käyttänyt lapsia vuosia – Tuomittiin jälleen hirveistä teoista

Mies on tuomittu jo aiemmin karmeista lapsiin kohdistuneista rikoksista. Turun hovioikeus vahvisti Pirkanmaan käräjäoikeuden marraskuussa 2022 antaman tuomion ja tuomitsi Jarno Tapani Liimataisen, 54, viideksi vuodeksi vankeuteen useista lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Tuomio tuli kahdesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, useista lapsen seksuaalisista hyväksikäytöistä ja seksuaalipalvelujen ostamisista nuorilta.

Lue lisää

Lotossa ei yhtään täysosumaa

Toukokuun viimeinen Lotto-kierros ei tuottanut yhtään täysosumaa. Lotossa oli tarjolla kolmen miljoonan euron pääpotti, mutta arvonta ei tuottanut yhtään täysosumaa. Näin ollen ensi viikolla potti kohoaa neljään miljoonaan euroon. Kierroksen 21 oikeat numerot ovat 3, 4, 13, 16, 29, 34 ja 35. Lisänumero 11 ja plusnumero 9.

Lue lisää

Ukraina: Venäjän tappiot yli puoli miljoonaa sotilasta

Tähän artikkeliin on koottu Ukrainan sodan keskeisimmät tapahtumat lauantailta 25. toukokuuta 2024. Kyseessä on sodan 822. päivä. Puolan ulkoministerin Radosław Sikorskin mukaan Euroopan pitkäaikainen uudelleen aseistaminen on tarpeellista Venäjän pyrkimyksien estämiseksi. Asiasta uutisoi Guardian.

Lue lisää

Kanadan NHL-tähti täräytti suorat sanat MM-kisojen tavasta: ”Kukaan ei halua nähdä”

Dylan Cozensilla oli paikat ratkaista. Kanadan NHL-tähtien ilmeet kertoivat kaiken. Sveitsi yllätti heidät täydellisesti ja marssi jääkiekon mahtimaan yli MM-finaaliin. Trilleri venyi rangaistuslaukauskilpailuun asti. Ratkaisu syntyi, kun Kevin Fiala upotti kiekon maaliin, ja Leonardo Genoni pysäytti Dylan Cozensin yrityksen.

Lue lisää

Kanadan NHL-valmentajalta pöyhkeä kommentti MM-pettymyksestä

Jääkiekon tämän kevään MM-kisoissa Tshekki ja Sveitsi taistelevat kultamitalista. Kanada koki pettymyksen, kun se hävisi lauantain välieräottelun Sveitsille rankkareiden jälkeen lukemin 2–3. Kanadan päävalmentaja André Tourigny täräytti tämän jälkeen sangen pöyhkeän kommentin.

Lue lisää
Selaa ylöspäin