Home » Archives for mai 26, 2024

Ukrainalais­komentaja: Tästä syystä Venäjä voi iskeä Harkovaan ilman seurauksia

Tähän artikkeliin on koottu Ukrainan sodan keskeisimmät tapahtumat sunnuntailta 26. toukokuuta 2024. Kyseessä on sodan 823. päivä. Ukrainan 92. mekanisoidun prikaatin komentajana toimiva Juri Fedorenko kertoo ukrainalaiskanava TSN:n haastattelussa, että Ukraina on valmis tuhoamaan Venäjän asejärjestelmät, joita se käyttää pommittaakseen Harkovaa. Fedorenkon mukaan ongelma on kuitenkin se, että useat länsimaat, mukaan lukien Ukrainan suurin tukija...

Lue lisää

MM-kisojen pomo kuittaili Suomelle

Petr Briza nosti esiin Tampereen yleisöluvut. Jääkiekon MM-kisojen yleisöluvut ovat puhuttaneet Ostravassa, turnauksen toisessa virallisessa kisakaupungissa. Puolivälierissä Ostrava isännöi otteluita Suomi–Ruotsi ja Sveitsi–Saksa. Yleisömäärät molemmissa peleissä olivat alle 6 700. Areenalle mahtuisi 9 100 ihmistä.

Lue lisää

Tällä taidolla saat takuuvarmasti töitä

Microsoftin jättitutkimus paljastaa, miten kova kysyntä tekoälyosaajille on yrityksissä. Johtajat arvostavat nyt työnhakijoissa ihan uusia taitoja, paljastaa Microsoftin suurtutkimus. Work Trend Indexin mukaan jo 66 prosenttia johtajista kertoo, etteivät he ole valmiita palkkaamaan ihmistä, jolla ei ole osaamista tekoälystä. Kyselyyn vastanneista suomalaisjohtajista jopa 68 prosenttia vastasi, että eivät palkkaa ihmistä, jolla ei ole tekoälyosaamista.

Lue lisää

Itärajan taakse ilmestyi ”ilmalaivoja”

Venäläismediat kertovat, että ilmalaivan näköisten pallojen on tarkoitus auttaa viranomaisia valvomaan rajaa. Venäjän Karjalan tasavallan rajavartijat ovat saaneet käyttöönsä ”nykyaikaisia” välineitä valvoakseen Suomen vastaista rajaa tehokkaammin, kertovat useat eri Kremlin linjaa noudattavat venäläisviestimet. Rossiiskaja Gazetan mukaan ”ilmalaivojen” tarkoitus on estää laitonta siirtolaisuutta Suomeen.

Lue lisää
Selaa ylöspäin