Home » Archives for mai 27, 2024

Kaukaisesta maasta tuli kaikessa hiljaisuudessa yksi Ukrainan tärkeimmistä tukijoista

Euroopan maat jäävät Ukrainan tukemisessa jälkeen etäisemmästä Aasian valtiosta. Japani on noussut vaivihkaa yhdeksi Ukrainan suurimmista tukijoista sen puolustussodassa Venäjää vastaan. Ukraina-tukea seuraavan Kielin instituutin mukaan Japani on tukenut Ukrainaa yksittäisistä maista jo neljänneksi eniten. Luvuissa on otettu huomioon kaikki sotilaallinen, humanitaarinen ja taloudellinen apu Ukrainalle helmikuusta 2022 lähtien kuluvan vuoden maaliskuun alkuun.

Lue lisää

Ukraina iski Venäjän ydinvaroitus­järjestelmään

Tähän artikkeliin on koottu Ukrainan sodan keskeisimmät tapahtumat maanantailta 27. toukokuuta 2024. Kyseessä on sodan 824. päivä. Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi kävi vierailulla Espanjassa. Hän ilmoitti asiasta viestipalvelu X:ssä. – Ukrainalle ja ukrainalaisille on erityinen kunnia, että saapuessani Espanjaan Hänen Majesteettinsa kuningas Felipe VI toivotti valtuuskuntamme henkilökohtaisesti tervetulleeksi, hän kirjoitti vapaasti suomennettuna X:ään.

Lue lisää

Diletta Leotta, 32, avautui: ”Olet täällä vain tissiesi takia”

Diletta Leotta joutuu sietämään ennakkoluuloja työssään. Italialaisen jalkapallon kentänlaitahaastattelijana pitkään toiminut Diletta Leotta, 32, kertoo F Magazine -lehdelle antamassaan haastattelussa saamistaan tökeröistä kommenteista. – Suurin osa niistä tulee naisilta. Klassikko on, että ”et voi mennä stadionille tuolla tavalla pukeutuneena” Leotta sanoo.

Lue lisää
Selaa ylöspäin